Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BARDES WEB PDKS www.bardes.com.tr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BARDES WEB PDKS www.bardes.com.tr."— Sunum transkripti:

1 BARDES WEB PDKS

2 Giriş Ekranı

3 Web Pdks Menüleri Ve Genel Ekran

4 Personel Ekranı Personel bilgilerini kayıt edeceğiniz ve tekrar bu bilgilere ulaşabileceğiniz ekrandır.

5 Haftalık Posta Düzenleme
Personel postalarını haftalık bazda düzenleyeceğiniz ekrandır.Kullanıcı yetkisine göre tanımlama yapılır.Burada tanımladığınız postalar puantaj da değerlendirilir.

6 Aylık Posta Düzenleme Personel postalarını aylık bazda düzenleyeceğiniz ekrandır.Kullanıcı yetkisine göre tanımlama yapılır.Burada tanımladığınız postalar puantaj da değerlendirilir.

7 Hareket Girişi Personeller için dinamik hareket oluşturma ekranıdır.Örn:Personel kartını keybetmesi veya kartını unutması durumunda sanal olarak hareketi bu ekranda oluşturusunuz.

8 Hareket Listesi Personellere ait tüm giriş çıkış hareketlerini bu ekrandan takip edebilirsiniz.Üst tarafta bulunan filitreleme seçenekleri ile sonuca hızlıca ulaşabilirsiniz.

9 İzin Talebi Personelin izin talebinde bulunduğu ekrandır.Personel izin talebinde bulunduğunda izin telebi bir üst yöneticisine mail ile onaya giderek izin istenir,eğer yöneticisinin bir üst yöneticisi var ise işlem otomatik şeklide en üst yöneticinin onayına kadar tekrar eder.Ve en son yöneticide personel talebi onaylanır yada reddedilir.

10 İzin Kayıtları Listesi
Personoller izin taleperini bu ekrandan takip eder.

11 Puantaj Listesi Personeller puantaj bilgilerini bu ekrandan takip eder.İstenirse bu ekrandan izin ,fazla mesai gibi talepler yapılabilir.

12 Fazla Mesai Talebi Personellerin çalışma saatleri sonucu oluşan fazla mesailer bu ekrandan takip edilir.Gerekli personellerin fazla mesaileri amiri tarafından onaylanarak bir üste yönetici onayına gönderilir.

13 Fazla Mesai Onayı Bir alt personelden gelen fazla mesai talepleri yöneticileri tarafından bu ekrandan onaylanır.Eğer bir üst onay var ise onay talebi bir üste yöneticiye giderek işlem en son yönetici onayına kadar devam eder.


"BARDES WEB PDKS www.bardes.com.tr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları