Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi
Başarı Odaklı Bireysel ve Kurumsal Performans Yönetimi

2 HAKKIMIZDA ALSAY, bilgi teknolojileri alanında hizmet vermek amacıyla 2009 yılında kurulmuş bir bilişim firmasıdır. Sotech, Biticaret, FocusPys, A-CMS, ALSMedya, BiMağaza markalarıyla alanında fark yaratmaya devam etmektedir.

3 Focus PYS Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi; Çalışanların adil, açık, belirli, stratejik plan ve ilgili mevzuatlara uygun olarak değerlendirilmesini sağlar.  Proje yönetim sisteminde ise, işlerin takibi ve aktif raporlama ile verimliliğin artırılmasını ve ölçülmesini sağlar. Web uygulaması olarak geliştirilen ürün, MVC mimarisinde, SQL veri tabanı ile çalışmaktadır.

4 Performans Yönetim Sistemi
1 Performans Yönetim Sistemi Şimdiye kadar ki en kapsamlı Performans Sistemi

5 Performans Yönetim Sistemi
Performans yönetimi; organizasyonun ve personelin amaçlarının ve hedeflerinin belirlenmesini, personelin performansının ölçülmesini ve değerlendirilmesini, bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesini, eğitim ve kariyer yönetimini içeren süreçtir.

6 Performans Sisteminin Faydaları
Organizasyonlar performans yönetim ile personelin iş performansları hakkında bilgi sahibi olur. Yönetici ile çalışan arasındaki iletişim arttırılır. Değerleme sonucunda personelin eğitim ihtiyacı, güçlü ve geliştirmesi gereken yetkinlikleri belirlenir. Personel değerlendirme sonucuna göre mesleki ve kişisel gelişim eğitim ihtiyaçları belirlenir.

7 İş Analizlerinin Yapılması
Başlangıç = İş analizi Bir işin ayrıntılı olarak ele alınıp incelenmesi sürecidir. Focus Performans Yönetim Sistemine yüklenen iş analiz formu, her bir sorunun arka planda farklı verilere bağlı olarak, tüm kullanıcılara doldurulmak üzere atanır. İş analizinden elde edilen veriler neticesinde pozisyonların ‘Görev Tanımları’ oluşturulur.

8 Görev Bazlı Değerlendirme
Değerlendirme kriterleri oluşuyor = Görev Tanımları İş analiz sonuçlarına göre oluşturulan görevler, uygulama aracılığı ile otomatik olarak personele atanır. Atanan bu görevleri personelin birebir sorumlu olduğu üstü veya en yakın amir tarafından değerlendirilir. Yapılan değerlendirme sonucuna göre personelin görev puanları oluşturulur.

9 Yetkinlik Bazlı Değerlendirme
360 Başlıyor = Yetkinlik Yetkinlik, personelin en iyi performansı göstermesi için sahip olması gereken, ölçülebilir, gözlemlenebilir yetenek, bilgi, beceri ve davranışlardır. Uygulamamızda; Temel, fonksiyonel ve yönetsel yetkinlikler, personelin üstü, astı, takım arkadaşı ve müşteriler tarafından derece değerlendirme yöntemi ile değerlendirilmektedir.

10 Hedef Bazlı Değerlendirme
Kurumsallığın başlangıcı = Stratejik Plan Personel hedefleri, organizasyon stratejik planı temel alınarak, şirket hedefleri doğrultusunda oluşturulur. Yıllık performans planına göre, hedeflerin ilgili personele atanması ile Günlük, Aylık, Yıllık olarak hedef değerlendirme işlemleri yapılabilmektedir.

11 Planlı Gelişim ve Büyümenin Alt Yapısı
2 Proje Yönetim Sistemi Planlı Gelişim ve Büyümenin Alt Yapısı

12 Proje Yönetim Sisteminin Amacı
Focus Proje Yönetim Sistemi ile projelerinizi, hızla başlatmanızı, daha verimli yönetmenizi, kolay koordine etmenizi, üretkenliğinizi artırmanızı ve maliyetlerinizi düşürmenizi sağlıyoruz. En can alıcı özelliklerimizden bazıları; Çoklu Proje Desteği, Proje Planlama, Kullanıma Hazır Raporlar, Zaman Çizelgesi, Tüm Cihazlardan Erişim özellikleri ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

13 Proje Yönetim Kullanımı
Proje Yönetim Sistemi ile; Proje Görev Listesi Zaman Çizelgesi (Gantt Şeması) İş Akışları düzenlenebilmektedir.

14 Personel Karnesi İşin meyvesini toplama zamanı = KARNE Performans değerlendirme sonunda personelin başarı puanını ve proje görevlerinin tamamlanma yüzdesi gösteren detaylı personel performans karnesi oluşturulur. Karne detayın da; Genel Başarı puanı, hedef gerçekleştirme, görev değerlendirme, yetkinlik değerlendirme ve müşteri memnuniyeti pozisyon ağırlıklarına göre oluşturulur. Ayrıca başarı durumu grafikler ile gösterilmektedir.

15 Kalite Yönetim Sistemi
3 Kalite Yönetim Sistemi  Standartlarına Uygun Organizasyon

16 Kalite Yönetim Sistemi
Kalite standartlarına uygun olarak tasarlanan Focus PYS Kalite Yönetim Sistemi kurumsal çözümler sunmaktadır. Sistem, hedeflenen kaliteyi hayata geçirmeyi ve sürdürmeyi hedef edinmiştir.

17 Doküman Yönetimi Modülü
Döküman Yönetim Sistemi; Belgelerinizi elektronik ortamda saklamanızı, Versiyonlamanızı, Onaylı olarak çalışanlara dağıtmanızı ve takip etmenizi sağlayan elektronik belge otomasyon sistemidir.

18 Düzenleyici Önleyici Faaliyetler Modülü
Düzenleyici Önleyici Faaliyetler Modülü (DÖF), tespit edilmiş uygunsuzlukların sebeplerinin belirlenmesi, giderilmesi, tekrarının ve muhtemel uygunsuzlukların önlenmesine yönelik kalite yönetim faaliyetidir.

19 Süreç İyileştirme Modülü
Organizasyonda var olan problemlere çözüm üretilmesi ve verimli çalışma şartlarının oluşturulmasını sağlamaktadır.

20 Denetim Tetkik Modülü Denetim/Tetkik Modülü büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen kurumların finansal, operasyonel, bilgi teknolojisi ve kalite denetimlerinin yapılmasıdır.

21 Müşteri Şikayetleri Yönetimi
Organizasyonların müşterileri ile olan ilişkilerini geliştiren, şikayetleri değerlendiren ve sonuca yönelik çözüm sunan yönetim sistemidir.

22 Toplantı Yönetimi Modülü
Toplantılar Modülü, yapılacak toplantının gündemini, yerini, başlangıç ve bitiş saatini, katılımcı listesini ve toplantı notlarını içeren yönetim sistemidir. Aylık ve yıllık bazda toplantı takvimi oluşturup, katılımcıları ve toplantı içeriklerini belirleyelebilirsiniz. Ayrıca toplantı sonrası tutanakları kaydedip, kontrolünü sağlayabilirsiniz.

23 Tedarikçi Değerlendirme Modülü
Tedarikçi firmalar ile iletişimin sağlanmasına, geliştirilmesine ve yürütülmesine yönelik faaliyetlerdir. Kuruma sağlanan hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik olarak her tedarikçi ve hizmet satın alımında, hizmet kalitesini ölçebilirsiniz.

24 Cihaz Kalibrasyon Modülü
Cihaz Kalibrasyon Modülü; kalibrasyon takibi gerektiren işletmelerde tüm ölçüm aletlerinin detaylı takip edildiği ve periyodik kalibrasyon takiplerinin yapıldığı modüldür.

25 HER PLATFORMDA ÇALIŞIR
FocusPys Responsive yapısı sayesinde her ekran çözünürlüğünde rahatça kullanılabilir.

26 Referanslarımız

27 İletişim için? @focuspys & bilgi@focuspys.com
Teşekkürler! İletişim için? @focuspys &


"Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları