Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI"— Sunum transkripti:

1 NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI
BİLGİLERİN KOLAYCA GİRİLMESİ CAM MERKEZLEME CAM KESİMİ PROGRAMLAMA ÖZEL KANAL AYARI CAM KESİMİ NİLÖR VE ÇAPAK ALMA BİFOKAL MODU PROGRESİF MODU KORUYUCU OTOMATİK KAPAK

2 NEDEN ACCURA CX… Dizaynı ve estetiği sayesinde fazla yer kaplamayan Accura cx, sessiz ve hızlı kesimiyle de mükemmel işçilik sağlar. 5 boyutlu çerçeve tarayıcı, otomatik merkezleme, güvenilir nilör ve çapak üniteleri Accura cx üzerinde standarttır. Cam sıkıştırma basıncı ve camın taşa inme basıncı ayarlanabildiğinden yüksek silindirikli camlarınızı güvenli bir şekilde kesebilirsiniz. Camın kanal ve polisaj taşının üzerinde gezinebilme özelliği sayesinde yüksek indeksli camlarda da kaliteli parlatma yapılır ve kanal taşındaki aşınmalar minimuma indirilir.

3 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI
Çerçeveyi tarayıcıya nasıl koyarsanız koyun otomatik sıkıştırma sayesinde düzeltir. Kanal genişliği,derinliği ve çevre ölçümünü ayrı ayrı hafızaya alır. 4. Ve 5. boyut bilgilerini hafızaya alan uç sayesinde camlarınızın çerçeveye tam oturmasını sağlar.

4 ŞABLON TARAMA Accura’nın özel aparatı yardımıyla isterseniz demo camı isterseniz de şablonu taratabilirsiniz. Taratılacak demo camı veya şablonu otomatik olarak tanır ve birkaç saniye içerisinde modeli okur.

5 BİLGİLERİN KOLAYCA GİRİLMESİ
Hastanın pupila mesafesi ayrı ayrı yada toplam olarak girilebilir. Hastanın odak noktasının yüksekliği çerçeve merkezinden veya çerçeve tabanından yükseklik olarak girilebilir. Tüm değerleri rakamlara basarak kolayca yazabilirsiniz.

6 CAM MERKEZLEME Yeşil ekranda bilgiler girilir ve cam, merkezlemeye hazır hale getirilir. Aksı vurulan cam ekrana konularak ayarları yapılır. OK tuşuna basılı tutarak da cam merkezlenir.

7 CAMI KESİME HAZIRLAMA Çerçeve, cam tipi ve kesim ayarları için sarı ekrana geçin. Otomatik kanal pozisyonunu tercih edebilir yada 8 farklı kanal pozisyonunu seçebilirsiniz. Böylece yüksek numaralı camlarda estetiğe önem vermiş olursunuz. İstediğiniz çapak alma miktarını ön veya arka çapak olarak belirleyebilirsiniz. Parlatma yapılıp yapılmayacağını ayarlarsınız.

8 CAMA ÖZEL KANAL AYARLAMA
Kanal ayarlamak için manual program tuşuna basılır. Cam ölçüldükten sonra kanal grafik ekranından istenilen kanal ayarları yapılır. Kanal grafik ekranı sayesinde camın üzerine açılacak kanalı, kanal pozisyonunu görebilir, camı kesmeden önce kesilecek camın neresinin daha kalın veya ince çıkacağı hakkında bilgi alabiliriz.

9 CAM KESİLİMİ Cam önce kaba taşta kesilir. Camın kalınlık ve bombesini ölçmek için okuma uçları camı okur. Bu arada alınan bilgilerle çapak taşlarına yanaşmalar hesaplanır. Cam modelin birebir şeklini alır ve kesim tamamlanır. Çapak ve nilör kolu iner güvenli çapak maxsimum hızda alınmaya başlar.

10 NİLÖR VE ÇAPAK ALMA Kabası kesilen cam, okuyucu uçlar sayesinde okunur. Bu okuma sayesinde camın her noktasındaki kalınlığı ve bombesi hesaplanır. Alınan bilgilere göre cam ince taşta kesilmeye başlar.. Nilör kanalı açılmaya başlar. Çapak alımından sonra cam kesim işlemi biter.

11 BİFOKAL MODU Bifokal modu seçilir. Yakın pupila girilir. Yükseklik girilir.. Bifokal segmenti için yükseklik ve genişlik ayarlanıp cam merkezlenir.

12 PROGRESİF CAM KESİLİMİ
Progresif modu seçilir. Uzak pupila girilir. Yükseklik girilir. Ekranda kesik kesik oluşan artıyla progresif camın artısı üst üste gelecek şekilde merkezlenir.


"NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları