Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Başlık Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan Mezun öğrenci Anket SONUÇLARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Başlık Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan Mezun öğrenci Anket SONUÇLARI."— Sunum transkripti:

1 Başlık Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan Mezun öğrenci Anket SONUÇLARI

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 Üniversitemizin güçlü olduğunu düşündüğünüz 3 yönünü belirtiniz.
İsmi Eğitim Kadrosu. Kısa zamanda gelişmesi Tıp Fakültesi ile Diş Hek. Fak. Olması Fiziki yapılaşma Bulunduğu Şehir ve konumu Bilgiye kolay ulaşabilme. ilişkiler samimi ve sıcak. Aile ortamı var. Ulaşım kolay ve rahat.

28 Üniversitemizin zayıf olduğunu düşündüğünüz 3 yönünü belirtiniz.
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler yetersiz. Eğitim kalitesi yetersiz. Barınma ve Burs imkanları yetersiz. Uygulamaya dönük eğitimin yetersiz. Kampüs düzenlemesi. Birimlerin dağınıklığı İlçelerde Akademisyen, barınma ve Laboratuvar eksikliği İlçelerdeki MYO lara gereken önem verilmiyor. İş hayatına yeterince hazırlamıyor. Kariyer planlama eksik.

29 Sizce Üniversitemizin geliştirmesi gereken yönleri nelerdir.
Eğitim kalitesinin arttırılması. Kariyer planlamada öğrenciye daha çok yardımcı olmalı. Uygulamalı derslere ağırlık verilmeli. Üniversite öğrencileri iş hayatına hazırlamalı Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için sosyal ve kültürel aktiviteler arttırılmalı. ARGE ye daha çok önem verilmeli Teknolojik gelişmelere öncü olmalı. Üniversitenin tanıtımı önemsenmeli Eleştiriye açık değil Lise kafası var.


"Başlık Stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılan Mezun öğrenci Anket SONUÇLARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları