Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BLOG KULLANIM REHBERİ.  Giriş yapmadan blog üzerine bilgi ekleyemeyeceğinizi unutmayın. Açılan sayfada ilk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BLOG KULLANIM REHBERİ.  Giriş yapmadan blog üzerine bilgi ekleyemeyeceğinizi unutmayın. Açılan sayfada ilk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin."— Sunum transkripti:

1 BLOG KULLANIM REHBERİ

2  Giriş yapmadan blog üzerine bilgi ekleyemeyeceğinizi unutmayın. Açılan sayfada ilk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Aşağıdaki ekran gelecektir.  Bloğumuza giriş yaptığınızda bu sayfa ile karşılaşacaksınız. Eğer Canlılar Proje Bahçem Alanı görüntülenmezse lütfen kategorilerden ilgili Canlılar Proje Bahçem kısa yoluna tıklayın.

3 Aynı sayfa üzerinde yer alan View WebBlog linkine tıklayın. Proje sayfası blog olarak aşağıdaki şekilde gösterilecektir.

4 Sağdaki kategorilerden Sorularınız varsa Sorularım ve Cevaplarım linkine tıklayın. Öğrendiklerinizi yazmak için Öğrendiklerim linkine tıklayın.

5 Örnek Öğrendiklerim alanına yazı eklemek. Yazı eklemek istediğiniz alanı kategorilerden seçin.  Bu kısımda açılacak pencerede En üstte Click here to edit this webblog yazan yere tıklayın.  Aşağıdaki pencere açılacaktır. Açılan pencere üzerinde Entries yazan yere fare işdaretçisi ile gelin ve açılan menüden New Entry komutunu seçin. Aşağıdaki pencere açılacaktır.

6 Bu pencere üzerinde Entry Title Yazan yere başlığınızı yazın ve Entry Body Kısmına da içeriği yazın. Eğer Başka yazılan sorulara cevap vermek istiyorsanız. Sorunun bittiği yerin altında bir Write comment adında kısa yol göreceksiniz. O kısa yola tıklayınız.


"BLOG KULLANIM REHBERİ.  Giriş yapmadan blog üzerine bilgi ekleyemeyeceğinizi unutmayın. Açılan sayfada ilk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları