Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ABDUCTOR * Abductorlar adını verdiğimiz, uyluk bölgesinin dış yan kısmında bulunan kaslar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ABDUCTOR * Abductorlar adını verdiğimiz, uyluk bölgesinin dış yan kısmında bulunan kaslar."— Sunum transkripti:

1 ABDUCTOR * Abductorlar adını verdiğimiz, uyluk bölgesinin dış yan kısmında bulunan kaslar.

2 KOŞU BANDI

3 ROWING Kolun pazu olarak adlandırılan ön bölümündeki kaslar (Biceps Brachii ve diğerleri) Kürek kemikle arasında yer alan Rhamboid minör ve major, Sırtın üst kısmında yer alan Trapezius kasının orta parçası Sırtın kısmında yer alan Latissimus Dorsi. Kolun pazu olarak adlandırılan ön bölümündeki kaslar (Biceps Brachii ve diğerleri) Kürek kemikle arasında yer alan Rhamboid minör ve major, Sırtın üst kısmında yer alan Trapezius kasının orta parçası Sırtın kısmında yer alan Latissimus Dorsi.

4 BUTTERFLY (KELEBEK) Gözdenin üst kısmında yer alan en büyük göğüs kası (Pectoralis Major), Omuzda yer alan Deltoid kasın ön parçası Kısmen de olsa önkol bükücüleri (Flexörler) Gözdenin üst kısmında yer alan en büyük göğüs kası (Pectoralis Major), Omuzda yer alan Deltoid kasın ön parçası Kısmen de olsa önkol bükücüleri (Flexörler)

5 DIPS Kolun arka kısmında yer alan ve dirseği gergin hale getiren Triceps Brachii, Kısmen de olsa tüm gövde, sırt ve karın kasları. Kolun arka kısmında yer alan ve dirseği gergin hale getiren Triceps Brachii, Kısmen de olsa tüm gövde, sırt ve karın kasları.

6 ADDUCTOR * Uyluk bölgesinin iç yan kısmında bulunan ve adductorlar olarak isimlendirdiğimiz kaslar.

7 TRICEPS PUSH DOWN Kolun arka kısmında yer alan ve dirseği gergin hale getiren Triceps Brachii,

8 BİCEPS CURL Kolun ön kısmında (Pazu) yer alan ve başta Biceps Brachii olmak üzere dirsek ekleminin flexörleri.

9 LATERAL PULL DOWN Kolun pazu olarak adlandırılan ön bölümündeki kaslar (Biceps Brachii ve diğerleri) Sırt bölgesinin üst kısmında yer alan Trapezius kası, Sırt bölgesinin alt kısmında yer alan Latissimus Dorsi kası, Göğüste Pectoralis Major, Kısmen ön kol bükücü kasları (Flexörler) Kolun pazu olarak adlandırılan ön bölümündeki kaslar (Biceps Brachii ve diğerleri) Sırt bölgesinin üst kısmında yer alan Trapezius kası, Sırt bölgesinin alt kısmında yer alan Latissimus Dorsi kası, Göğüste Pectoralis Major, Kısmen ön kol bükücü kasları (Flexörler)


"ABDUCTOR * Abductorlar adını verdiğimiz, uyluk bölgesinin dış yan kısmında bulunan kaslar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları