Şubat 2016
1. Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Mevcut Durum 2. Desteklemeler 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI
Şube Personel Bilgisi
Mevcut Durum
Faaliyetler BU BÖLÜM : ŞUBENİZ TARAFINDAN YAPILAN TÜM FAALİYETLER SLAYT İLAVE EDİLEREK YAPILACAK.
Hedefler Gıda Güvenirliliği Toplumsal Duyarlılık 174 Alo Gıda Hattına Yapılan Başvuru Toplumsal Duyarlılık Eğitimleri Gıda ve Yem İşletmeleri Standardı Kayıt-Onay İşletme Oranı STK İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Eğitimler Gıda ve Yem İşletme Kontrol Etkinliği Denetim Sayısı Planlanan Numune Gerçekleşme Oranı Eğitilen Kontrol Görevlisi 174 Alo Gıda Başvuruları Sonuçlandırma Sayısı
Hedefler Hedef 1: Gıda ve yem işletmelerinde kontrol hizmetlerinin etkinliğini artırmak Performans Göstergesi Hedef Gerçekl eşen Hedef Gerçekl eşen Hedefler Gıda yem işletmelerindeki denetim sayısı (Adet) Planlanan gıda ve yem numunelerinin gerçekleşme oranı (%) Eğitilen kontrol görevlisi sayısı (Kişi) Hizmet içi eğitim sayısı (Adet) Alo Gıda hattına yapılan başvuruların sonuçlandırma oranı (%) 100 Gıda Güvenirliliği
Hedefler Hedef 2: Gıda ve yem işletmelerinin alt yapılarını güçlendirilmek ve standartlara uyumunu sağlamak Hedef 3: Güvenilir gıda konusunda toplumda duyarlılığı artırmak Performans Göstergesi Hedef Gerçekle şen Hedef Gerçekl eşen Hedefler Gıda ve yem işletmelerinin Kayıt-Onay işlemleri oranı (%) STK işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim sayısı108 Performans Göstergesi Hedef Gerçekle şen Hedef Gerçekl eşen Hedefler Alo Gıda hattına yapılan başvuru sayısı Güvenilir gıda konusunda toplumda duyarlılığı artırmak için yapılacak eğitim sayısı --20 Gıda Güvenirliliği
ARZ EDERİM