Atık kağıtlardan dünya haritası !. Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 HAZIRLAYAN : MEHMET RAC İ KILIÇ.  Anne ve babalar!  Genellikle çocuklarımızın çok zeki oldu ğ unu dü ş ünürüz; ancak okulda bazı derslerden ba ş.
Advertisements

 Günde üç ö ğ ün ve e ş it miktarlarda yemek yemelisiniz.Bir ö ğ ün de fazla yemeyin, yava ş yiyin, acele etmeyin.  Sizi üzen, sinirlendiren, kızdıran.
Yüksek Gerilim Dersi Koruma Röleleri
Olayların Dağılışını gösteren ölçeklendirilmiş çizimlerdir.
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
DRAMA.
ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI SUNUMU
Hazırlık Çalışmaları İLETİŞİM Hazırlık Çalışmaları.
CİN ALİ FACEBOOK İLE TANIŞIYOR
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
Ünite Portfolyo Sunumu Serap Karaman
EKO KULÜP ECO CLUB.  Bu çalı ş manın uzun süreli olması için okul yönetimiyle konu ş up, ENKA STORE’un önünde sürekli kalacak bir.
Hazırlayan Ufuk Kemerci  2004 yılında ortaya atılmı ş bir kavramdır. Web sitelerinin yalıtılmı ş bilgi depoları ş eklinden çıkıp kullanıcılara.
l Bir Tehdit Mi? Ar. Gör. Zeynep Erkan Atik.
Maddeyi Oluşturan Tanecikler
Çoklu Zekâ Kuramının Öğrenme-Öğretme Süreçlerine Yansıması.
TEKNOLOJİNİN EKONOMİ ALANINDAKİ ETKİLERİ. Teknoloji Nedir? Teknoloji, malların veya hizmetlerin üretiminin planlanmasından da ğ ıtımın gerçekle ş tirilmesine.
DÜNYA’MIZIN YAPISINI TANIYALIM
X DAMLA SUYU GÖSTERİR IŞIKKENT İLKOKULU. İ lk olarak ö ğ retmenlerimizle birlikte sunum izledik. Neler yapabiliriz hakkında konu ş tuk.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Yedi ğ imiz Su SPT. Bizler küçük su ka ş ifleriyiz. Bu etkinli ğ e ba ş larken ilk önce her birimiz 2 gün içinde neler yedi ğ imizi not aldık. 2 gün sora.
AKRAN DESTEKLİ ÖĞRENME
T.C. ORDU VALİLİĞİ İlköğretim Müfettişleri Başkanlığı TAM ÖĞRENME MODELİ TAM ÖĞRENME MODELİ.
Hazırlayan: Dr. Emine CABI
EĞİTİMİN AMACI yılında derlenmeye başlayacak olan “Öüm Nedeni Belgesi”ni, Türkiye genelindeki tüm Hekimlere tanıtmak Belgenin doldurulması konusunda.
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
Altı Uygulama Ayakkabısı
TEMEL İŞLEVLERİNE GÖRE REHBERLİK
Filiz DİKİCİ Psikolojik Danışman ÜSTÜN ZEKALILAR.
DİRENÇ. Cisimlerin elektrik akımını geçirirken gösterdiği zorluğa direnç denir. Birimi ohm olup kısaca R ile gösterilir. Devredeki her elemanın direnci.
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 3.MATEMATİK 5 YAZILI TEST SORULARI.
XV. ULUSLARARASI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİMİ SEMPOZYUMU
VARLIKLARI NİTELEYEN KELİMELER ( ÖN AD )
Süreç... Rehberlik Nedir? Rehberlik Ne Değildir? Reberlik İlkeleri Nelerdir? Rehberlik Servisinden Hangi Konulara Dair Yardım Alınabilir? - Bireysel Alan.
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Doç. Dr. Ender DURUALP.
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
60. YIL ANADOLU İLKOKULU SU KAŞİFLERİ MAVİNİN KORUYUCULARI
Türkiye İller Haritası Yap Boz
Bütünleştirme uygulamaları
CESARETLENDİRME ve ÖVGÜ
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ DİKKATİNE; SINIFLARIMIZDA HAFTANIN EN ADİL ÖĞRENCİSİNİ SEÇİYORUZ. YAPILACAK İŞLEMLER 1-SINIFLARIMIZDA.
HAVA PERSPEKTİFİ Doğada yakınımızda bulunan varlıklar gözümüze gerçek renk ve boyutlarıyla net olarak görünür. Oysa bizden uzaklaştıkça nesnelerin boyutları.
BİLGİSAYAR AĞLARI.
TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR VE ÇİZİMLER
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUSAMIŞ KAĞIT ETKİNLİĞİ
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
2-6 YAŞ ÇOCUK ELBİSE KALIBI
AÇILAR.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Madde Aynı Madde, Görünümü Değişti
Kemal AKYOL, Şafak BAYIR, Baha ŞEN
ÖĞRENME STİLLERİ.
DİL GELİŞİMİ KURAMLARI - I
Bölenin 5 olduğu bir bölme işleminde kalan en çok kaç olabilir?
Lagrange İnterpolasyonu:
Yer: Dekanlık Mavi Salon
“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.
BT30 Kullanım Yönergeleri
Masanın.
Doktor, öğretmen, postacı, ve polis bunlardan bazılarıdır.
HARİTANIN DİLİ.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
IV. SONUÇLAR VE TARTIŞMA
Yazar 1a, Yazar 2a, Yazar 3b and Yazar 4a
Sunum transkripti:

Atık kağıtlardan dünya haritası !

Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak dünya haritası olu ş turduk.

Ara ş tırdı ğ ınız yüzdeleri de ğ i ş ik renkler, ş ekiller ve semboller kullanarak resimledik. Her bir rengin, ş eklin ve sembolün neyi temsil etti ğ ini gösteren bir anahtar olu ş turduk.

Temiz suya eri ş en nüfus yüzdesinin en dü ş ük oldu ğ u 10 ülkede nasıl “Temiz su istiyoruz!” dendi ğ iniz okulumuzdaki ö ğ retmenlerimizden ö ğ rendik. Haritamızın farklı yerlerine bölümlerine astık. ilkokula sunumuzu yaptık. Çalı ş mamızı pano da sergiledik. Bahçe zamanları arkada ş larımızla ve ö ğ retmenlerimizle payla ş tık.