35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
Durum Yönetimi Başkanlığı
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
ŞEKER PİLİÇ.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
K3 Toplantımıza Hepiniz
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
2. TÜRK DÜNYASI BİLİM OLİMPİYATI ARALIK ESKİŞEHİR
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
ÖĞRENCİ YEMEK BURSU İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
Proje Hakkında “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
Öğretmenler Toplantısı
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
Fransa’da Kurulu bir şirketle iş yaparken Fransızca bilmek öncelikli ihtiyaçtır. Mensubu olmadığınız bir ulusun dili üzerinde.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Hazırlayan: Selim ERDEM
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
ALİBABA Ağahan KÖSE
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Bireysel Emeklilik Sistemi
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
Sunum transkripti:

35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar Yarışmanın konusu nedir? Yarışmanın konusu; “Gelecek için Hayallerim” olarak belirlenmiştir. Hangi malzemelerle resim yapılabilir? Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmak serbesttir.(sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya vb.) Kaç resim gönderebiliriz? Her yarışmacı öğrenci, istediği sayıda resim ile yarışmaya katılabilir. Size nasıl ulaşacağız? Resimlerin arka yüzünün sağ alt köşesine, yarışmacının; adı, soyadı, yaşı, ev adresi, ili, telefon numaraları ve okulu açık olarak yazılmalıdır.

35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar Resimleri gönderirken bir ön eleme yapmalı mıyız? Yarışmacıların çizdikleri tüm resimler bir eleme yapılmadan gönderilmelidir. Resimleri en son ne zaman gönderebiliriz? Resimler, en geç 15 Nisan 2016 tarihine kadar “Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş. PK:34775- İstanbul‘’ veya ‘’Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş.-Yukarı Dudullu Mahallesi Kürkçüler Cad. Kanuni Sokak No:4 Dudullu-İstanbul’’adresine gönderilmelidir. Resimleri nasıl göndereceğiz? Resimler istenilen kargo şirketi ile yukarıda yer alan adrese gönderilebilir. Gönderim ücretleri göndericiler tarafından ödenecektir.

35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar Resimlerin değerlendirilmesi sonucunda verilecek ödüller nelerdir? Tüm illerden gelen resimlerin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye çapında her coğrafi bölgeden 3 öğrenci, KKTC’den 1 öğrenci, Almanya’dan 1 öğrenci, Katar'dan 1 öğrenci, Birleşik Arap Emirlikleri'nden 1 öğrenci, Kuveyt’ten 1 öğrenci, Suudi Arabistan’dan 1 öğrenci, Bahreyn’den 1 öğrenci ve Umman’dan 1 öğrenci olmak üzere toplam 29’ar asil ve yedek öğrenci seçilecektir. Pınar Sanat Haftası’na katılıma hak kazanan öğrenciler, ödül olarak İstanbul’da 20-24 Haziran 2016 tarihleri arasında 5 gün boyunca Ressam Ergin İnan ve ekibi yönetiminde, profesyonel malzemelerle atölye çalışması yapmaya hak kazanacaktır ve çocuklara profesyonel resim malzemelerinden oluşan bir resim çantası ile birlikte katılım sertifikası verilecektir. Pınar Sanat Haftası’na katılım hakkı kazanan 29 öğrenciye, ayrıca Haziran 2016 tarihinde birer adet Samsung Tablet hediye edilecektir. Pınar Resim Yarışması’na katılarak jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenen 29 yedek öğrenciye, profesyonel resim malzemelerinden oluşan bir resim çantası hediye edilecektir. Kazanan öğrenci, öğretmen veya öğrenci velisinin ulaşım, konaklama ve yemek masrafları Pınar tarafından karşılanacaktır. Pınar Süt Mamulleri San. A.Ş, Pınar Sanat Haftası’na katılmaya hak kazanan ve katılan 29 öğrenci içinden Ressam Ergin İnan’ın belirleyeceği 3 öğrenciye Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile bir yıllık burs verecektir.

35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar Yarışma sonuçları ne zaman açıklanacak? Yarışma sonuçları 31 Mayıs 2016 tarihinden itibaren “www.pinar.com.tr” web sitesinde yayınlanacaktır. Detaylı bilgi için www.pinar.com.tr internet adresine veya (0216) 528 48 00 (dah:4919)'ya başvurabilirsiniz. Pinar Hakkinda   Pınar, 40 yılı aşkın süredir gida sektörününün en güclü ve bilinen markalari arasında yer almaktadır. 30’dan fazla cesit ile süt ürünleri, sarküteri ve icecek segmentlerinde yer alan Pinar ürünleri; kalite, lezzet ve saglik misyonu ile üretiliyor. Yasar Holding Hakkinda Türk sanayiinde “ilk”lerin öncüsü olan ve 69 yıldır ülke kalkınmasına desteğini sürdüren Yaşar Topluluğu, 70 yıldır ekonomik gelişmeye katkı sağlarken toplumsal katkı projeleriyle de toplumun sosyal gelişimini desteklemektedir. Bugün 6’sı halka açık 20 şirketi, iki vakfı ile 7000’in üstünde kişiye doğrudan iş imkanı sağlayan Topluluk, başta ana iş kolları olan gıda, içecek ve boya sektörleri olmak üzere faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde varlığını güçlendirmekte, marka ve ürünlerini yaygın satış ve dağıtım ağı ile 200 bin satış noktasına ulaştırmaktadır.