KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU Tarihli Asistan Akademik Kurulu – 1 yılda ne değişti?
Advertisements

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR BİRİMİ (KABİ)
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
Prof. Dr. Öner Süzer Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
TTB- UDEK Asistan ve Genç Uzman Hekimler (AGUH) Genel Kurulu Yer: İstanbul Tarih: 10 Aralık 2010 Saat:10:00- 17:00 Kolaylaştırıcılar: Berivan TUNCA, Emre.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
HASTANE ETİK KURULLARI
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALI FAALİYETLERİ-17 ARALIK 2013.
Misyon (1) Kocaeli ili ve çevresini içine alan bölgeye nitelikli göğüs cerrahisi hekimlik hizmeti verebilmek, Göğüs cerrahisinin daha spesifik ve ileri.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE YAYIN DESTEK BİRİMİ.
Prof. Dr. Mustafa Dülger Hocamız.
ERCİYES ÜNİ. TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Etkinlikleri   Darendeliler.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 9 Ocak 2013.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Rejyonal Anestezide Eğitim Problemleri Prof Dr Fuat GÜLDOĞUŞ Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Algoloji.
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
Dönem VI
2009 Eğitim Yılı Çalıştayı Dönem 4 ve 5 Raporu. Başlıklar  Stajlar  Teorik dersler  Pratik eğitimi  Sınavlar  Yardımcı eğitim alanları  Öğretim.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU 18 Aralık 2013.
VI. ULUSAL TIP EĞİTİMİ KONGRESİ Gizem Tomaşan, UTEK 2010 VI. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi 2-5 Haziran 2010, Adnan Menderes Üniversitesi, AYDIN Akreditasyonda.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Stratejik Plan Taslağı.
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
Uzm. Dr. Ayşegül Büte Yüksel
2. GRUP Prof. Dr. Selma ÇİVİ Prof. Dr. Dilek GÜLDAL Doç. Dr. Yeşim UNCU Yrd. Doç. Dr. Nazlı ŞENSOY Yrd. Doç. Dr. Muharrem.
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
EYOKA Mezun Takip Sistemi
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 4 Ocak 2013 Tarihindeki Fakülte Kurulu’nda kabul edilen ilkeler ve çalışmalar.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE YAYIN DESTEK BİRİMİ.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU 19 Aralık 2012.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM I.
Uzmanlık Eğitiminin Akreditasyonu süreci neden gerekli ?
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Yüksek kalite standartlarında tanı ve tedavi hizmeti sunmak
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
İntörn Doktor Oryantasyon Programı
İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı 16 Mart 2006 “İstanbul Tıp Fakültesi’nde Eğitim Merkezi’nden Anabilim Dalına”
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Görevlileri Akademik Kurulu 9 Aralık 2015.
Temel Bilimler Dr. Ayşegül AYTEKİN
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE YAYIN DESTEK BİRİMİ.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı Olgu Sunumu 1 Aralık 2015 Salı Yandal Ar. Gör. Uzm.
Çalıştay, Mayıs, 2016 VI. DÖNEM Doç. Dr. Cem Cerit Doç. Dr. Yiğit Çakıroğlu Yrd. Doç. Dr. T. Utku Yılmaz İnt. Dr. Emre Eserli.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 40.YIL Adres Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bornova,
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
Eğitim Faaliyetleri Dr. Dilek Bayramgürler.
DÖNEM 6 ÇALIŞTAY SUNUMU MAYIS, 2017 Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN Yrd
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Görevlileri Akademik Kurulu 30 Kasım 2016 Ayşegül AYTEKİN.
Hastalıklar ve Hastaneler
KOÜ Tıp Fakültesi Program Değerlendirme Kurulu sunumu, Kapanış ve Temenniler Dr. Kenan BEK
DÖNEM IV Dr. Özgür Mehtap.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU
Dönem 5 Tıp Eğitimi Çalıştayı 8 Mayıs 2017 Dr. Cem Cerit Dr. Ilgın Sade Dr. Dilara Pirhan.
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
KORELASYON KATSAYISI B. Ü. Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Dr. Ayşe Canan Yazıcı.
Dönem VI
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Dönem III Tıp Eğitiminde Mevcut Durum ve Öneriler
Dönem 5 Tıp Eğitimi Çalıştayı 3 Mayıs 2018 Dr. Cem Cerit Dr. Ilgın Sade Dr. Neslihan Alagöz.
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU 9 Aralık 2015

Asistan Akademik Kurulu İlki 19 Aralık 2012, İkincisi 18 Aralık 2013 Üçüncüsü 16 Aralık 2014’te İlki 19 Aralık 2012 tarihinde yapıldı

Asistan Temsilcilerimiz ANABİLİM DALI İSİM-SOYİSİM Cerrahi Bilimler Acil Tıp Dr. Asım Tomo   Anesteziyoloji ve Reanimasyon Dr. Hatice Ülgen Dahili Bilimler İç Hastalıkları Dr.Samet Kaymaz Dr.Fatma Çatan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr.Özge Yendur Temel Bilimler Histoloji ve Embriyoloji Dr.Ayşegül Aytekin Yan Dal  Asistan Temsilcisi Çocuk Endokrinoloji Uzm. Dr. Gülcan Seymen Karabulut

Toplam : 334 Asistan 24 Yan Dal Asistanı 2013’te asistan sayıları 282 ve 31 idi 2014’te asistan sayıları 314 ve 28 idi Toplam : 334 Asistan 24 Yan Dal Asistanı

Kurslar İletişim becerileri Temel ve ileri yaşam desteği/resüsitasyon Kan ve Kan Ürünleri kursları düzenli olarak yapılmakta ve her asistanın en az bir kez bu kursları almasının sağlanmasına çalışılmaktadır 2015’te de Bilgisayarda Uygulamalı Biyoistatistik Kursu bu kurslara eklenmiştir

Erişkinler için temel ve ileri yaşam desteği kursu 21-22 Nisan 2015’te yapıldı Anestezi, Kardiyoloji, Acil Tıp ve Adli Tıp Ana Bilim Dalları’nın katkıları ile düzenlendi

Kan ve Kan Ürünleri Kursu  10 Nisan 2015’te yapıldı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD-Hematoloji Bilim Dalı, İç Hastalıkları ABD-Hematoloji Bilim Dalı, Klinik Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları ABD öğretim üyelerinin katkıları ile düzenlendi

İletişim Becerileri Kursu 22 Mayıs 2015’te yapıldı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nın katkıları ile düzenlendi

Bilgisayarda Uygulamalı Biyoistatistik Kursu   6-8 Mayıs 2015 tarihlerinde yapıldı Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı tarafından düzenlendi – 47 Araştırma görevlisi katıldı

Erasmus Programı 2015 yılında 2 asistanımız Erasmus programından yararlandı

2014’te yapılmış olan Asistan Akademik Kurulu’ndaki öneriler ve talepler Asistanların akademik çalışmalara özendirilmesi ve katılımının sağlanması – Poster ya da sözlü sunu ile katılma koşuluyla ve etkinliğin yapılacağı tarihten iki hafta önce başvuru yapılmış ve onaylanmış olması şartıyla BAP tarafından yılda 1 kere ulusal, 1 kere uluslararası toplantıya destek verilmektedir.

2014’te yapılmış olan Asistan Akademik Kurulu’ndaki öneriler ve talepler İstirahat - ilaç raporlarının yazılması, ICD kapatılması gibi sekreterlik işlerinin üzerlerinden alınması, bu işlerle sekreterlerin ilgilenmesi – Bazı bölümlere sekreter, bazılarına ise hemşire verilerek rapor sorunu çözülmeye çalışılıyor Kantinin 24 saat açık olması – Kantin 24 saat açık

Dikkatiniz için teşekkürler… Bölümleri temsilen – Dr Samet Kaymaz (Dahili Bilimler) Dr Hatice Ülgen (Cerrahi Bilimler) Dr Ayşegül Tekin (Temel Bilimler) Dr Gülcan Seymen Karabulut (Yan dal asistanları)