ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ. Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
Advertisements

“İZMİRKÜLTÜR” PLATFORM ÖNERİSİ
IV. ULUSLAR ARASI MARSYAS KÜLTÜR SANAT VE MÜZİK FESTİVALİ
1 BASIN TOPLANTISI 12 Mayıs 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International İstanbul.
YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
SANATA EVET YES WE ART. FOTOGRAF SANATI ART OF PHOTOGRAPHY İSA ÇELİK.
«Fidanlar Çınarların İzinde» Projesi
KUPA TURU NİSAN/MAYIS/HAZİRAN GENEL BAKIŞ Saat/Tarih: Kupa Turu 20 Nisan hafta sonu Kayseri'de başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri meydanda olması.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
TORONTO KANADA Music: Richard Clayderman Cem Yurtsev
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
ADALAR KÜLTÜR DERNE Ğİ 2007 Yılı Faaliyetleri. Kültür- Sanat Adalar Kültür Derne ğ i 2007 yılında 43 adet kültür etkinli ğ i gerçekle ş tirdi.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
HOBİLERİMİZ VE BİZ Kazanım: Hobilerin insan hayatındaki önemini belirtir. 11. Sınıf 26 nolu kazanım etkinliği.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Çiğdem ODABAŞI.
Reggio Emilia Yaklaşımı
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
“TEMELLİ” İLÇE OLSUN… Temelli’nin marka bir kent olması için uygulanacak projeler 2009 DEĞERLER VE PROJELER DERNEĞİ.
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
FUAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ. Güç Birliğinin Eseri İFEXPO.
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
DUYURULAR. ÖDÜLLÜ YARIŞMA 1.ÖDÜLLÜ VERGİ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI. Ödüller: 1.Notbook Bilgisayar 2.Fotoğraf Mak. 3.MP3 Çal. Son Başvuru Tarihi :
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
ANNE-KIZ BABA-OĞUL KÜTÜPHANEDEYİZ
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
III. CanSAT Uygulaması CanSAT Nedir? Amerika Birleşik Devletleri’nden dünyaya yayılan bir kavramdır. İngilizce “Can” ve “Satellite” sözcüklerinin birleşiminden.
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
G U R U R D U Y D U K L A R I M I Z D A N Ö R N E K L E R.
Okulumuz, CEM OFSET MATBAACILIK SANAYİİ A.Ş. yönetim kurulu başkanı Dr. OKTAY DURAN tarafından yaptırılarak bakanlığımıza hibe edilmiş ve tarihinde.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
2017
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
7. DOĞU ANADOLU TARIM HAYVANCILIK VE GIDA FUARI
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Okullarda okul dergisi, halk oyunları, mezuniyet, panel, tartışma, bilgi yarışması, turnuva, yılsonu sergisi, tiyatro ve sene sonu açılış ve kapanış törenleri.
KONGRE TURİZMİNİN DİĞER TURİZM TÜRLERİ İLE İLİŞKİLERİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
FUAR ORGANİZASYONU.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ

Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir araya geliyor. Birinin hayali, diğeriyle tamamlanan üç lezzet: Kitap Kahve Çikolata

ÜÇ TUTKU Üç Tutku: Kitap Kahve Çikolata Festivali’nin ilki yılbaşı öncesi, Aralık 2015 tarihleri arasında Askeri Müze Kültür Sitesi Harbiye İstanbul’da gerçekleşecektir.

ÜÇ TUTKU Yayıncılık, kahve, çikolata, şeker ve pastacılık sektörlerinde faaliyet gösteren üretici ve ithalatçılar ile tutkulu tüketicileri buluşturacak leziz bir platform yaratıyoruz...

ÜÇ TUTKU’da Yayınevleri yediden yetmişe tüm okurlarla, Kahve tiryakileriyle, Çikolata sevenleriyle bir araya gelecek. Okurken elinden kahve fincanını düşürmeyenler, kahvenin yanında çikolatayı eksik etmeyenler ÜÇ TUTKU’da buluşacak.

ÜÇ TUTKU katılımcıları Yayınevleri Kahve üreticileri ve ithalatçıları Kahve satışı yapan firmalar Kahve makinaları üreticileri ve ithalatçıları Kahve ile ilgili züccaciye Çikolata üreticileri ve ithalatçıları Şekerleme ve Lokum üretenler Süt üreticileri

ÜÇ TUTKU’nun hedef kitlesi okul öncesi eğitimden başlayarak her eğitim aşamasındaki öğrenciler, üniversite öğrencileri, akademisyenler, araştırmacılar, yazar ve şairler, ilgili resmi kuruluşların ve kurumların temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kitapkurtları, ev hanımları, gastronomi sektöründe çalışanlar ve gastronomi ile ilgilenenler, kahve tiryakileri, çikolata sevenler, yılbaşı hediyesi almak isteyen kişi ve kurumlar… Festivale ’nin üzerinde ziyaretçi beklenmektedir.

ÜÇ TUTKU etkinlikleri Yayınevlerinin panelleri, yazar söyleşileri, yazarların imza günleri, atölyeler Kahvecilerin tanıtım, tadım ve sunumları, atölyeleri, Çikolatacıların tanıtım, tadım ve sunumları, atölyeleri, Festival alanında müzik konserleri, dans gösterisi, sergiler…

ÜÇ TUTKU’ da En iyi BARİSTA yarışması: Kahve standında en iyi kahveyi, en iyi gösteriyle tamamlayan barista, ziyaretçilerin oylarıyla belirlenerek ödüllendirilecektir.

ÜÇ TUTKU’da En iyi STANT yarışması: Festivalin katılımcılarının stantları arasındaki en yaratıcı, estetik ve fonksiyonel stant, ziyaretçilerin oylarıyla belirlenecek ve stant sahibi kurum ödüllendirilecektir.

ÜÇ TUTKU fotoğraf yarışması 1 Kasım 2015 tarihinde kamuoyuna duyurularak ˈüç tutku: kitap, kahve ve çikolataˈnın konu alındığı bir fotoğraf yarışması düzenlenecektir. Fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar arasından seçilenler festival alanında sergilenecek ve derece alanlar ödüllendirilecektir.

ÜÇ TUTKU iletişim T: F: M: