2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM 9 3 11 ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
TANITIM OTURUMU Nuri A Başoğlu, Prof.Dr. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü.

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Emre ERDEM Haziran 2013.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
WinDesk Çözümü.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
Yeni Nesil Mobil Katalog
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
Birtel İletişim Teknolojileri
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Teknoloji Lideri. Kısaca Yücel Elektronik Kuruluş Tarihi: 1998 – 14.Yıl 2011 Yılı Cirosu: USD 2010 Bilişim 500 : 118.Sırada Aylık PC Üretimi:
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
UZAKTAN EĞİTİM Uz. Fezile ÖZDAMLI.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
TİKA: Türkiye’nin Küresel Dış Politika Enstrümanı
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Görsel İletİşİm TasarImI
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
İÜ AUZEF VİZYON VE STRATEJİ ÇALIŞTAYI Melih Arat ve Hakan Turgut
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Prof. Dr. Fersun PAYKOÇ ODTÜ Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Bilişim Ortağınız.
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
ICT ODAKLI MELEK YATIRIMCI-GİRİŞİMCİ PLATFORMU İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 yılı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
ÇALIŞTAY Türkiye'de Sayısal Okuryazarlığın Artırılması ve Sonuçları Aydın Kolat CeBİT Sinerji.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
Teknolojinin bulunduğu her yerdeyiz Günde ortalama 20 bin video izleme ve 40 bin tekil ziyaretçi ile teknoloji yayıncılığına video içeriğiyle yön veriyoruz.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Merkezi Uydu Sistemleri
DATA CENTER.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Dijital kütüphane işlevleri
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
Sunum transkripti:

2 SİSTEM 9

DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje

HİZMETLER 4 % 100 Sistem 9 ‘ a ait yazımla müşteriye özel esnek ve hızlı çözümler sunuyoruz. Her çeşit güvenlik altyapısına uyarlanabilir yazılım hizmeti veriyoruz. Kullanıcı odaklı bir yazılımla kolay yönetim sağlıyoruz. İstenilen noktaya, istenilen içeriği zaman ve mekan gözetmeksizin aktarıyoruz. Konularında uzman editör kadrosuna sahibiz. Müşteriye özel içerik yönetim alanında eğitim hizmeti veriyoruz. S9Vision DIGITAL SIGNAGE YAZILIMI İÇERİK YÖNETİMİ

HİZMETLER 5 30’dan fazla kategori programı, 10’dan fazla video programı ve kuruma özel program (doğum günü kutlamaları, ayın elemanı vb. ) seçeneği sunuyoruz. Flash animasyon, 3D Modelleme programları ile anında içerik desteği veriyoruz. Multi medya hizmetler kapsamında tanıtım ve özel spotlarınız için profesyonel tasarım, video kurgu ve montaj hizmeti sağlıyoruz. Uzaktan erişim ekran ve yayın takibi ekibiyle maksimum destek sunuyoruz. Müşteri ihtiyacına yönelik yerinde keşif hizmeti ve proje danışmanlığı sağlıyoruz. İş güvenliği alanında sertifikalı ekiplerle profesyonel kurulum ve teknik servis desteği ile hizmet veriyoruz. Donanım onarımı ve hızlı değişim hizmeti sağlıyoruz. 7/24 ÇAĞRI MERKEZİ İÇERİK ÜRETİMİ

KURUMSAL ÇÖZÜMLER 6 Dijital Menu Board Sistemleri Kurumsal TV Sistemleri Videowall Sistemleri İnteraktif Uygulamalar Toplantı Odası ve Otomasyon Sistemleri LED Ekran Sistemleri

KURUMSAL TV SİSTEMLERİ 7

DİJİTAL MENU BOARD SİSTEMLERİ 8

VIDEOWALL SİSTEMLERİ 9

İNTERAKTİF UYGULAMALAR 10

İNTERAKTİF UYGULAMALAR 11

TOPLANTI ODASI VE OTOMASYON SİSTEMLERİ 12

LED EKRAN SİSTEMLERİ 13

ÖRNEK EKRAN GÖRSELLERİ 14

ÖDÜLLER ÖDÜLLER DSE APEX En Başarılı Sistem Kurulumu Kategorisi Altın Ödül – Sport in Street İnteraktif Kiosk Projesi 2013 ÖDÜLLER DSA THE DOOHDAS Eğlence Kategorisi Altın Ödül – Cinemaximum Dijital Kapı Projesi DSA THE DOOHDAS En Yaratıcı İçerik Kategorisi Altın Ödül – Denizbank Eğitim Akademisi Tarihçe Duvarı Projesi INTERPROMEDYA Türkiye’nin ilk İlk 500 Bilişim Firması DS Sektör Birinciliği Avrupa Birliği Bakanlığı Tebriği 2012 ÖDÜLLER DSE APEX En İyi İçerik Kategorisi Bronz Ödül – CTV Projesi DSE APEX En Başarılı Sistem Kurulumu Kategorisi Bronz Ödül – CTV Projesi En Quality Teknoloji Firmasi Ödülü SEDEFED En Rekabetçi Firma Ödülü Avrupa Birliği Bakanlığı Tebriği 2011 ÖDÜLLER LG Türkiye Digital Signage Çözümleri En İyi Performans Ödülü 2010 ÖDÜLLER PHILIPS Türkiye Digital Signage En İyi İş Ortağı Ödülü

REFERANSLAR 16

REFERANSLAR 17