International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
Advertisements

Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
ONAYLANMIŞ KURULUŞ GÖREVLENDİRİLMESİ VE BİLDİRİMLERİ 16 Ağustos 2012
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Gemi Teçhizatı Test Merkezi
6. Kaynak Yönetimi 1-İnsan kaynakları (görevlendirme, yeterlilik, eğitim) 2-Enformasyon 3-Alt yapı (işyeri, ekipman, devamlılık, destek hizmetler) 4-Çalışma.
R 108 VE R 109 TEKNİK DÜZENLEMELERİ VE UYGULAMALAR
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
Sanayi Genel Müdürlüğü Ana Metal Sanayi Şubesi
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
MAKİNE EMNİYETİ INDESIT UYGULAMALARI
Yapı Malzemeleri Yönetmeliği TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
PATLAYICI ORTAM BULUNAN TESİSLERDE PROJELENDİRME ve RUHSAT İŞLEMLERİ
DEHN + SÖHNE Botas Saha Keşifleri
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
SEMİH ÖZÇAKIR MAKİNA MÜHENDİSİ İŞ MÜFETTİŞİ
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
HiperTech Ltd. Hiperbarik Sistem Teknolojilerinde Lider.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
LOGO Teknik Düzenleme ve Standardizasyon Dairesi Başkanlığı1 YAHYA EMRE GÜLERSOY Bilişim Uzmanı Teknik Düzenleme ve Standardizasyon Dairesi Başkanlığı.
TEKNİK BİRİM tmmob makina mühendisleri odası denizli.
SANAL DEVLET.
ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ
YÖNETİM SİSTEMLERİ BELGELENDİRME PERSONEL BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME ÜRÜN DENETİMİ PERİYODİK KONTROLLER CE İŞARETLEME ÜÇÜNCÜ TARAF GÖZETİM VE DENETİM.
Metin DURAN Genel Müdür
BURSA / TÜRKİYE
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
İş Sağlığı ve Güvenliği
TİCARETTE TEKNİK ENGELLER Şubat 2013 ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ (ÜGD) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
NVA KALİTE TEST ÖLÇ. HİZ. EĞT. VE BELG. SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Hazırlayan= E. Burak SARAÇOĞLU.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17 E-Ticaret Güvenlik Sertifikasyonu ve Hukuksal Düzenlemeler 1 Çalışma Grubu ve Ötesi Kamu Hizmetlerinde.
BİRİNCİ BÖLÜM Sağlıkta Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
X TÜV AUSTRIA TÜV AUSTRIA GROUP Hakkımızda MarkalarReferanslar Uluslarası “The best way to predict the future is Willy Brandt ( ) Nobel.
TS EN ISO 13485: 2003TIBBI C İ HAZ ÜRET İ C İ LER İ İ Ç İ N KAL İ TES S İ STEMLER İ TS EN –ISO 13485: 2003 Standardı TS-EN ISO 9001 : 2008 standardı temel.
TS EN ISO/IEC Personel belgelendirme sertifikalandırma işi yapmak isteyen kurum ve kuruluşların akreditasyon şartlarını içeren uluslararası bir standarttır.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Standardizasyon.
İŞ GÜVENLİĞİ YÖNÜNDEN YAPILMASI GEREKLİ KONTROLLER DÜZENLENECEK BELGE FORM ve RAPORLAR FİRMA ADI.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
PERİYODİK KONTROL ÇALIŞTAYI
Entegre Yönetim Sistemi
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müd. Yrd.
4. TSE.
Periyodik Kontroller-Ölçümler
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
Vizyon Kronolojisi Kuruluş
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Özellikleri 3. Kurumunuzda İSGSİS.
Elektrik kazalarını oluşum nedenleri
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ
ISO9001:2015 STANDARD REVİZYONU
ISO9001:2015 STANDARD REVİZYONU
SUNUM
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
YOKSA SİZ ONLARI HALA ÇÖP OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ?
Sunum transkripti:

International Quality Assurance, Technical Control & Certification Uygunluk Değerlendirme & Muayene Kuruluşu International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Biz Kimiz ? International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Femko Uluslararası Teknik Kontrol Eğitim Belgelendirme Ltd. Şti Femko Uluslararası Teknik Kontrol Eğitim Belgelendirme Ltd. Şti. tüm faaliyetlerine 2014 yılında kuruluşu ile başlamıştır. Femko, muayene, gözetim, test ve belgelendirme alanında profesyonel ve yenilikçi hizmetler sunmayı hedefleyerek bu yola çıkmıştır. Alanında tecrübeli mühendis ve personel kadrosuyla sürekli büyümeye ve gelişmeye açık bir kuruluştur. Femko, ilgili alanlardaki akreditasyon başvurularını yapmış ve bu çalışmalarını hızla devam ettirmektedir. Biz Kimiz ? International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Yapılanmamız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Yapılanmamız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Yapılanmamız YURT İÇİ & YURT DIŞI OFİSLERİMİZ Türkiye de, Ege, Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürlükleriyle hizmet veren Femko, yapmış olduğu temsilcilik çalışmaları ile Türkiye’nin her noktasında ulaşılabilir bir alt yapı kurmayı hedeflemektedir. Bunun yanı sıra Belçika ve Hollanda ofisleri ile de Avrupa üzerinde yapmış olduğu faaliyetlerle Uluslar arası arenada yerini almıştır. Yapılanmamız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Organizasyon Yapımız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Organizasyon Yapımız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Denetçi Kadromuz Ürün Belgelendirme Denetçi Kadromuz = 7 Kişi (“1” Endüstri Mühendisi + “4” Makine Mühendisi + “2” Elektrik Elektronik Mühendisi) Periyodik Muayene Denetçi Kadromuz = 6 Kişi (“4” Makine Mühendisi + “2” Elektrik Elektronik Mühendisi) Sistem Belgelendirme Denetçi Kadromuz = 5 Kişi (İhtisas Alanlarına Göre İç ve Dış Denetçisi) Test ve Ölçüm Personeli Kadromuz = 5 Kişi (“2” Makine Mühendisi + “3” Elektrik Elektronik Mühendisi) Denetçi Kadromuz International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Akreditasyon ? International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Akreditasyon ? YETKİ VE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARIMIZ Uygunluk Değerlendirme ve A Tipi Muayene Kuruluşu gibi konularda T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yetki çalışmalarımız, Türkak Akreditasyon kurumundan bu alanlar için akreditasyon çalışmalarımız ve “CE” Ürün Belgelendirme anlamında Avrupa Komisyonundan Onaylanmış Kuruluş olma çalışmalarımız bulunmaktadır Akreditasyon ? International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Hizmetlerimiz International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Hizmetlerimiz Ürün Sistem Belgelendirme Belgelendirme Periyodik TS EN ISO/IEC 17065 Periyodik Muayene TS EN ISO/IEC 17020 Sistem Belgelendirme TS EN ISO/IEC 17021 Elektriksel Testler Ölçüm & Raporlama Hizmetlerimiz International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Ürün Belgelendirme EN ISO/IEC 17065 International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Ürün Belgelendirme International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Ürün Belgelendirme ÜRÜN BELGELENDİRME HİZMETLERİMİZ 2006/42/EC Makina Emniyeti Yönetmeliği-CE Belgesi 95/16/EC Asansör Yönetmeliği-CE Belgesi 2006/95/EC LVD Alçak Gerilim Yönetmeliği-CE Belgesi 305/2011 Yapı Malzemeleri Yönetmeliği-CE Belgesi 2004/108/EC EMC Yönetmeliği-CE Belgesi 93/42/EEC Tıbbi Cihaz Yönetmeliği-CE Belgesi 94/25/EC Gezi Tekneleri Yönetmeliği-CE Belgesi Ürün Belgelendirme International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Periyodik Muayene EN ISO/IEC 17020 International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Periyodik Muayene International Quality Assurance, Technical Control & Certification

“6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu”ve“İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği” gereğince işletmelerde çalışır durumda bulunan “Basınçlı Ekipmanlar”, “Kaldırma İletme Makineleri” ve “Elektriksel Cihazların” kullanımında, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği konularında emniyetli bir şekilde çalışmasını sağlamak adına zorunlu periyodik kontrollerinin yaptırılması hükmedilmiştir. Periyodik Muayene International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Periyodik Muayene PERİYODİK MUAYENE HİZMETLERİMİZ Kaldırma ve İletme Ekipmanlarının Periyodik Muayenesi (Asansör, Vinç, Caraskal, Forklift, Platform, Yürüyen Merdiven, iş Makinası vb.) Basınçlı Ekipmanların Periyodik Muayenesi (Kazan, Tank, Kompresör, Otoklav, Hidrofor, Emniyet Ventili vb.) Teknik ve Elektriksel Ölçümlemeler (Topraklama, Pano, Paratoner, Katodik Koruma vb.) İş Hijyeni ve Ortam Ölçümleri (Gürültü, Titreşim, Aydınlatma, Toz vb.) Periyodik Muayene International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Sistem Belgelendirme EN ISO/IEC 17021 International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Sistem Belgelendirme International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Sistem Belgelendirme SİSTEM BELGELENDİRME HİZMETLERİMİZ ISO 9001:2008 - Kalite Yönetim Sistem Belgelendirme ISO 14001:2004 - Çevre Yönetim Sistem Belgelendirme ISO 22000:2005 - Gıda Güvenliği Yön. Sis. Belgelendirme OHSAS 18001 - İş Sağlığı ve Güvenliği Yön. Sis. Belgelendirme ISO 13485:2012 - Tıbbi Cihaz Yön. Sis. Belgelendirme ISO 27001:2005-Bilgi Güvenliği Yön. Sis. Belgelendirme ISO 50001:2011 - Enerji Yön. Sis. Belgelendirme Sistem Belgelendirme International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Elektriksel Test ÖLÇÜM & RAPORLAMA International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Elektriksel Test International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Elektriksel Test TEST HİZMETLERİMİZ Femko, Alçak Gerilim Cihazları Direktifi (LVD) kapsamında bulunan ürünler için, standartlara uygun olarak aşağıdaki elektriksel güvenlik test hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Kaçak Akım Testi, Topraklama Testi, Elektrik Dayanımı Testi, Yüzeysel Kaçağa Karşı Koruma Testi Giriş Gücü ve Akımı Testi, Çekme Testi, Deşarj Testi, Neme Dayanıklılık Testi, Isınma Testi Gerilimli Bölümlere Erişilmeye Karşı Koruma Testi, Yüksek Gerilim Testi, Yapısal Test Gerilim Düşümü Testi, Kızaran Tel Testi, İzolasyon Testi, Olağandışı Çalışma Testi Süreklilik Testi, Fonksiyonel Testler, Etiket Dayanıklılığı, Boşalma Süresi Tayini Elektriksel Test International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Referanslarımız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Referanslarımız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Referanslarımız REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI Lider kuruluşların kalite ve tecrübesine güvendiği Femko, her geçen gün yeni bir firmanın çözümlemelerinin altına imzasını atmaktadır. Referanslarımız International Quality Assurance, Technical Control & Certification

İletişim International Quality Assurance, Technical Control & Certification

Nerelerdeyiz ? YURT İÇİ & YURT DIŞI OFİSLERİMİZ Genel Müdürlük Mansuroğlu Mahallesi 286/4 Sokak No:2 D:10 Bayraklı / İZMİR info@femko.com.tr Belçika Ofis Spijkstraat 115, 9000 Gent / BELGIUM ozcan.aytac@femko.com.tr Marmara Bölge Nuh Kuyusu Caddesi No:85/2 D:6 Üskidar / İSTANBUL istanbul@femko.com.tr Hollanda Ofis Eperweg 133 8072 PL  Nunspeet / The Netherlands nederland@femko.com.tr İç Anadolu Bölge Bosna H. Mahallesi Abidiye Hürriyet Sok. No:2 Selçuklu / KONYA konya@femko.com.tr Almanya Ofis Langenhorner Chaussee 600 22419 Hamburg / GERMANY germany@femko.com.tr Nerelerdeyiz ? International Quality Assurance, Technical Control & Certification