GEDİZ HAYME ANA ANAOKULU TANITIM SLAYTI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDEN KAREKTER EĞİTİMİ?
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
ŞALPAZARI ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Okul öncesİ Eğİtİmde Günlük Program AkIşI
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
TANIŞMA TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
EĞİTİM ORTAMLARININ DÜZENLENMESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI LİMON ÇİÇEĞİ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU
KARABURNA İLK/ORTAOKULU 2013/2014 TANITIM
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
ZİYARET İLKOKULU ANASINIFI
T.C. SÜLEYMANPAŞA KAYMAKAMLIĞI VEDAT ÇELİKER ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
OKULÖNCESİNİN ÖNEMİ.
KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.
KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI SUNUMU. *Atatürk İlke ve İnkılaplarını Hayata Geçirebilen, *Bilgi Toplumunun İnsanını Yetiştirmeyi Amaçlayan, *Farklılıkları.
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI SUNUMU
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
“BEYAZ BAYRAK” KASTAMONU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 03/08/2015.
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 2.Dönem Faaliyet Raporu.
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
Ve sosyal faaliyetlerimiz… Perşembe günleri Lala İlkokulu Sinema Günleri düzenledik…
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL’UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ
GÜLNAZ İBRAHİM GÜNGÖR TARA KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.
OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU.
Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi.
Okul Öncesi Eğitim Dr. Burcu Çabuk.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

GEDİZ HAYME ANA ANAOKULU TANITIM SLAYTI

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Okulumuz 15/01/2008 tarihinde hizmete girmiş 03/03/2008 tarihinde eğitim-öğretime geçmiştir. Okulumuz maksimum 100 öğrenci kapasiteli olup 4 dersliği vardır. 1 müdür, 4 öğretmen, 1 memur, 1 hizmetli, 2 yardımcı personel görev yapmaktadır. 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 75 öğrenci ile eğitime devam etmektedir.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Okulumuzun mülkiyeti Milli Eğitim Bakanlığına ait olup binanın oturduğu alan 205 metrekaredir. Binanın boş alanı (bahçe) 2086 metrekaredir. Toplam alan 2291,85 metrekaredir. Binamız iki katlı olup kaloriferle ısınmaktadır.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu DEPARTMANLARI: 1 Müdür Odası 1 Kalite Yönetim Temsilcisi Odası 1 Memur Odası 4 Adet Sınıf 2 Personel Tuvalet – Lavabo 2 Öğrenci Tuvalet(8 Klozet- 8 Lavabo) Çok Amaçlı Salon: 94 m2 olup çim halı ile kaplanmış oyun parkı haline getirilmiştir. Sığınak Arşiv Kalorifer Dairesi

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu BAHÇE: 2086 m2 bahçemiz vardır. Toprak dolgumuz yapılmıştır. 25 adet çam fidanı dikilmiştir. Bahçe düzenlemesi yapılmış olup oyun parkı kurulmuştur.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Vizyonumuz: Okul öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhu ile çalışarak ve sürekli iyileştirmelerle alanında lider bir kurum olmak. Misyonumuz: 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel, sosyal gelişimlerini sağlayarak iyi bireyler olarak yetiştirmek.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu 2010-2011 Eğim-Öğretim yılında ISO 9001 belgesi aldık. Okul öncesi eğitimde yasal mevzuat şartları ile birlikte Kalite Yönetim Sistemi Şartlarını da uygulayarak okulumuzdaki eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmak, velilerimizin istek ve beklentilerine uygun çözümler geliştirerek memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak çalışanlarımızın katılımını sağlayarak kalite yönetim sistemimizde sürekli iyileştirmeler yapmak kalite politikamızdır. Biz,genç,dinamik,mesleğini seven,başarıyı paylaşan,kişilik haklarına saygı duyan,değişime açık,alanında uzman ,kaliteli eğitime inanmış sevecen ve güler yüzlü çalışanlarımızla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Beyaz Bayrak aldık. Çünkü bizim için ,öğrencilerimizin teknolojik temizlik aletleri ile donatılmış,temiz,sağlıklı ve hijyen koşullarda eğitim görmesi esastır.Okulumuz,periyodik olarak haşerelere karşı ilaçlanır. Okulumuz, Doktor velilerimiz tarafından ‟Aile Katılımı” çerçevesinde sağlık taramaları,diş kontrolleri yapılmaktadır.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu EĞİTİM PROGRAMIMIZ: Okulumuz 36-72 aylık çocukların eğitim ihtiyacını karşılaması ile birlikte, çalışan annelerin çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer olma özelliği taşımaktadır. Anne – babalar çocuklarını bunun için uzman devlet memuruna teslim ederek iç huzuru ve gönül ferahlığı ile işlerine gitmektedirler. Çocuklar burada özbakım becerilerini, zihinsel, dil, psiko-sosyal, psiko-motor gelişimlerini destekleyen programlarla bir günlerini geçirmektedirler. Bir günlük programda; Okula geliş, selamlaşma İlgi köşelerinde oyun Toplanma, temizlik Sanat etkinlikleri (Kağıt işleri, boya işleri, yoğurma maddeleri vb.) Türkçe-Dil etkinlikleri Müzik Oyun Drama Öğle yemeği Dinlenme Kahvaltı Serbest oyun gibi etkinliklerle bir günlerini tamamlamaktadırlar. Öğrencilerin bireysel yeteneklerini, ilgilerini ön plana çıkaran bir eğitim anlayışı planlıyoruz. Veli-öğrenci memnuniyetine çok önem veriyoruz.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu ETKİNLİKLERİMİZ: Yerli Malı Haftasını Kutladık Sinema Günü Yaptık

Aile katılımları yaptık. T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Aile katılımları yaptık. Anne ve babayı eğitim ortamına çekerek okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak için veli katılımları yapılmaktadır.

Deprem ve tahliye tatbikatı yaptık. T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Deprem ve tahliye tatbikatı yaptık.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Alan gezileri yaptık.

Dinlenme saatlerimiz de sınıfımızda olmaktadır. T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Dinlenme saatlerimiz de sınıfımızda olmaktadır. Yemeklerimiz yemek şirketi tarafından tedarik edilmekte, alınan numuneler 72 saat dolapta muhafaza edilmektedir.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Öğrencilerimize yönelik tiyatro gösterileri düzenledik.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Polislerimizin gününü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarete gittik.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Yıl sonu sergimiz okul bahçemizde yapılmıştır.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Aile ihtiyaç belirleme formuna göre velilerimizin genel olarak istediği konuya yönelik olarak ailelerimize konferans düzenledik.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu ETKİNLİKLERİMİZ Yaparak-yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak öğrencilerimize yaşantı zenginliği sunmaya çalışıyoruz.

Her eğitim-öğretim yılında yıl sonu programları gerçekleştirdik. T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu Her eğitim-öğretim yılında yıl sonu programları gerçekleştirdik.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu İlçeye bağlı köylerde daha önce okul öncesi eğitimden yararlanmamış 36-72 aylık çocukların okul öncesinden yararlandırılması amacıyla Gediz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Halk Eğitim Merkezi ve Hayme Ana Anaokulu Müdürlüğü’nce “Okulsuz Çocuk Kalmasın” kampanyası çerçevesinde hazırlanan üçlü protokolle Eğitim Projesi gerçekleştirildi.

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gediz Hayme Ana Anaokulu PROJELERİMİZ: Değerler eğitimi ya da sosyal beceriler eğitimi çocuklarda kendiliğinden gelişemez. Bu eğitim tesadüfe bırakılamayacak kadar kıymetli bir eğitimdir. Değerler eğitimi toplum içinde samimi, insani, saygılı, kendisinin ve yaşadığı toplumun sorumluluğunu alan, empati kurabilen bilinçli bireylerin yetiştirilmesi anlamında son derece önemlidir. Bunun için İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı «Sevgiyi Aşılıyoruz, Öfkeyi Aşıyoruz» proje çerçevesinde öğrencilerimize ve velilerimize yönelik bilgilendirme çalışmaları ve eğitimleri verilmektedir. Sınıflarımızda Sevgi Çocuğu Panosu oluşturduk. Oyuncak değişim günleri düzenleyeceğiz. Büyüklerimize ziyarete gitmeyi planlıyoruz. Hayvan sevgisini çocuklarımıza aşılamak için çocukların evlerinde bulunan hayvanları sınıflarımızda misafir ediyoruz.