PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Advertisements

Nevtek’i Tanıyalım.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
ARALIK PROBLEMLERİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
KESME KALIBI TASARIMI OTO KAPI KİLİTLERİNDE KULLANILAN PARÇAYİ KESME KALIBINDA ÜRETİLMESİ Firma:ARTI KALIP . Ana Faaliyet Alanı : KALIP,KALIPÇILIK,KALIP.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
LAZER İLE KESME Lazer ışınının elde edilmesi kolaylaştıktan sonra uygulama alanları da artış göstermiştir. Endüstriyel alanda kullanımı kaynak, kesme ve.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
MOTOR BALATA MONTAJ KULAKÇIĞI PARÇASININ ÜRETİMİNİ SAĞLAYACAK KALIBIN KULLANIMI Aysun Kaya
PNÖMATİK KAS (FLUIDIC MUSCLE).
Süreç Tipleri.
İMALAT YÖNTEMLERİ Bölüm- 3 Endüstrİ Ürünlerİ TasarImI bölümü.
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 1 GİRİŞ.
1.CNC OXY-PLAZMA 260 A HASSAS KESİM AÇILI KAFA AJAN X:12000 Y:3000 Z:200.
Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.
VOSGEN OTOMOTİV.
KARMA METAL BİSİKLET PARK ETME DEMİRİ BİSİKLET PARKI - Bisiklet-park-etme-demiri-bisiklet-parki-otoparki-fiyati-fiyatlari
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MAKİNE PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ KAYIT YENİEME İŞLEMLERİ.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI 2
DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
TİTUBB - ÜTS GEÇİŞİ.

Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
Gider Açma - Gider Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Gider Borusu Nasıl Açılır? Teber İnşaat Altyapı.
Tuvalet Açma - Tuvalet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Tuvalet Nasıl Açılır
SUNUM
DİREKT MALZEME FİRMALARI İÇİN
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
Kereste ve Mobilya Kriterleri
«Makine Teknikerliği» nedir?
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
V2018-R1.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi Profesyonel Kaynak işleri Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi 102. Sokak No:33 Nilüfer / Bursa Tel: 0 224 411 00 70 www.proweldturk.com

Firmamız, PROWELDTURK ismi ile 2012 yılı ikinci yarısında faaliyetine başlamıştır. Seri üretim yapan firmaların, yaptıkları üretimle eş zamanlı ihtiyaçları olan kaynaklı parça işlerini kendi bünyesindeki tecrübeli ekip ve makine parkı ile hazırlayarak üretime destek olmak amacı ile kurulmuştur.

ATÖLYE 400 m kapalı 100m açık alan ile kalite standartlarına uygun havalandırma sistemi mevcut olup , İSO 9001-2008 BVQI belgesine sahiptir.

MAKİNE PARKIMIZ 7 adet su soğutmalı 500A (Gedik-Nuriş) Gazaltı Kaynağı 1 adet daire testere 1 adet bükme 2 matkap 2 adet kılavuz çekme halatı 1 ARC PLAZMA KESİM MAKİNASI 3000MM-6000MM

Punta ve Gazaltı Kaynak Robotları ile ilgili Çözüm ortağınız… Firmamız, geliştirilebilir makine parkı ile, üretiminize destek olmaya hazır olacaktır.

Fikstür - Aparat Tasarım ve İmalatı Başta punta ve gazaltı kaynak fikstürleri olmak üzere her türlü saç parça birleştirme ve kontrolüne yönelik fikstür - aparat tasarım ve imalatı…

TEŞEKKÜRLER…