E-POSTA ADRESİ NASIL ALINIR?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Senkron Eğitim Kılavuzu
İnternet Tarayıcı Programlar
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
Kayıt olun’a tıklayın…
TeacherTube User's Guide
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Mail açarken dikkat edilmesi gerekenler
E posta = e mail Elektronik posta.
KIRIKKALE UNIVERSITESI KUTUPHANE VE DOKUMANTASYON DAIRE BASKANLIGI.
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Elektronik Posta E-posta /
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Eğitim Portalinin Adresi:
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Gmail(Google Mail) Hesabı Açma
Tools İlk olarak bir tane İnternet Explorer sayfası açarak “Tools” (Araçlar) butonuna tıklıyoruz.
Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
YOUR LEARNING PLACE ÖĞRENCİ SUNUM
Avrupa okulları içi a ğ KAYIT. KAYIT OLMA Sıkça kontrol ettiğiniz bir e-posta adresi yazın. İletişim için önemli! Uygun bir kullanıcı adı seçin, çünkü.
E-Posta Nedir?.
App Inventor Mehmet Can KARABAĞ.
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi KAYIT.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
E-Posta Hesapları.
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
5. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI).
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, Mebbis Şubesi 2012
Adım 1 adresine gidin.
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Eğitimde Web 2.0 Araçları Hatice TUNCER
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM ATÖLYE ÇALIŞMASI Katılımcı Öğretmenlerce Tasarlanmış Ders İşleniş Senaryoları #izmirBTogretmenleriAtolyede | İzmir İl.
Bilişim İletişim Araçları
WEB YÖNETİM PANELİ.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Uzaktan Erişim Turgut Özal Üniversitesi Kütüphanesi’ndeki tüm e-kaynaklara kampüs içindeki gibi erişme imkanı sunar.
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
Fatih Karaokur - Computer Teacher
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI
CASPER NIRVANA N410.
ÖTÖ 451 Okul Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları R. Orçun Madran.
İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
SQL SERVER 2014 KURULUMU NASIL YAPILIR? SAVAŞ TUNÇER
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Tikveşli Android Tablet Kurulum
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

E-POSTA ADRESİ NASIL ALINIR? Fatih KARAOKUR - Computer Teacher E-POSTA ADRESİ NASIL ALINIR?

Hangi servisi kullanmalıyım? İnternet üzerinde e-posta hizmeti veren onlarca ücretsiz servis bulunmaktadır. Fakat bilgilerimizin güvenliği ve kullanışlılık açısından en çok tercih edilen e-posta servisleri şunlardır. E-posta hizmeti almak istediğiniz servisin üzerini tıklayınız.

Bu servis dünyanın en çok kullanılan arama motoru “google” tarafından ücretsiz olarak sunulan bir hizmettir.Bu hizmetten faydalanmak için web tarayıcımızın adres satırına www.gmail.com yazarak işe başlayabiliriz.

Gmail E-Posta servisine kayıt Daha önce servise kayıt olduysanız buradan giriş yapabilirsiniz. E-posta hizmetini ilk defa kullanacaksanız burayı tıklayarak sisteme kayıt olmalısınız!

Gmail E-Posta servisine kayıt Türkçe karakter kullanmadan, adınızı ve soyadınızı içeren bir kullanıcı adı seçmelisiniz. Unutmayacağınız ve kolay bulanamayacak bir şifre belirleyip iki defa girmelisiniz.

Gmail E-Posta servisine kayıt Yandaki resimde gördüğünüz karakterleri altındaki boşluğa sırayla yazınız Bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra ok ile gösterilen butonu tıklıyoruz.

Gmail E-Posta servisine kayıt Böyle bir ekranla karşılaşırsanız kaydınız başarıyla tamamlanmış demektir.Artık E-posta gönderebilir ve size gelen postaları okuyabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken nokta kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmamanızdır.

Gmail E-Posta servisine kayıt Hadi! Hayırlı olsun!

Bu E-posta servisi dünyanın en çok kullanılan servislerinden bir tanesidir. Bir işletim sistemi olan Windows’un sahibi Microsoft şirketi tarafından ücretsiz olarak verilmektedir. Bu hizmetten faydalanmak için web tarayıcımızın adres satırına www.hotmail.com yazarak işe başlayabiliriz.

Hotmail E-Posta servisine kayıt E-posta hizmetini ilk defa kullanacaksanız burayı tıklayarak sisteme kayıt olmalısınız! Daha önce servise kayıt olduysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Hotmail E-Posta servisine kayıt Türkçe karakter kullanmadan, adınızı ve soyadınızı içeren bir kullanıcı adı seçmelisiniz. Unutmayacağınız ve kolay bulanamayacak bir şifre belirleyip iki defa girmelisiniz.

Hotmail E-Posta servisine kayıt Yandaki resimde gördüğünüz karakterleri altındaki boşluğa sırayla yazınız Bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra ok ile gösterilen butonu tıklıyoruz.

Hadi! Hayırlı olsun! Hotmail E-Posta servisine kayıt Böyle bir ekranla karşılaşırsanız kaydınız başarıyla tamamlanmış demektir.Artık E-posta gönderebilir ve size gelen postaları okuyabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken nokta kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmamanızdır. Hadi! Hayırlı olsun!

Stanford Üniversitesi öğrencileri Jerry Yang ve David Filo tarafından kurulmuş bir portaldır. İlk başlarda arama motoru olarak hizmet vermesine rağmen zamanla e-posta, anında mesajlaşma gibi hizmetleri de vermeye başlamıştır. Bu hizmetten faydalanmak için web tarayıcımızın adres satırına mail.yahoo.com yazmak yeterlidir.

Yahoo E-Posta servisine kayıt E-posta hizmetini ilk defa kullanacaksanız burayı tıklayarak sisteme kayıt olmalısınız! Daha önce servise kayıt olduysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Yahoo E-Posta servisine kayıt Dil kısmından “Turkey” seçerek kayıt formunun Türkçe çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Yahoo E-Posta servisine kayıt Türkçe karakter kullanmadan, adınızı ve soyadınızı içeren bir kullanıcı adı seçmelisiniz. Unutmayacağınız ve kolay bulanamayacak bir şifre belirleyip iki defa girmelisiniz.

Yahoo E-Posta servisine kayıt Yandaki resimde gördüğünüz karakterleri üstteki boşluğa sırayla yazınız Bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra ok ile gösterilen butonu tıklıyoruz.

Hadi! Hayırlı olsun! Yahoo E-Posta servisine kayıt Böyle bir ekranla karşılaşırsanız kaydınız başarıyla tamamlanmış demektir.Artık E-posta gönderebilir ve size gelen postaları okuyabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken nokta kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmamanızdır. Hadi! Hayırlı olsun!