ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
B. HUKUK ALANINDAKİ İNKILAPLAR Türkiye’de Anayasalar 1921 Anayasası 1.İnönü Savaşı’ndan sonra yeni Türk devletine işlerlik kazandırmak amacıyla 20 Ocak.
Advertisements

AKP’NİN KADIN İSTİHDAM PAKETİ KİME MÜJDE ! ?. İSTİHDAM Bir ülkede çalışabilir nüfus içinde olup ücretli olarak bir işte çalışanların toplamıdır.
KUTÜL AMARE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI [100. Yıl] ERTUĞRUL GAZİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ.
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
1.TROIA MODA HAFTASI 1.TROIA MODA HAFTASI TANITIM DOSYASI.
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar 11.Milli Eğitim Tevhid-i Tedrisat(Öğretim Birliği Kanunu) ve Medreselerin Kaldırılması: (3 Mart 1924) Osmanlı Devleti’nin.
Siyaset Sosyolojisi.
AHİLİ K Güçlü bir sivil toplum örgütü. ESKİ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜMÜZ; AHİLİK Bilindiği gibi Türklerin tarih sahnesine çıkışı neredeyse insanlık tarihi.
Öznur DUMAN ELGÜL ZEKA. ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ DEĞİŞİMLER Duygu değişimlerinin hızı ve üst düzeyde yaşandığını önceden bilmek bu duygular yaşandığında.
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
E R G E N L İ K ERGENLİK DÖNEMİ FİZİKSEL GELİŞİM
Temiz su kaynakları azalıyor. Dünyanın üçte biri sularla kaplı olmasına rağmen ancak yüzde iki buçuk kullanılabilir temiz su bulunuyor. temiz su kaynakları.
ÖZÜRLÜLÜĞE YAKLAŞIM. Yanlış: Özürlü kişiler hastadır, tedavi edilip iyileştirilmelidirler. Doğru: Özürlülük hastalık değildir. Özürlü kişiler özürlü olmayan.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
MADDE BAĞIMLILIĞINA HAYIR!!!! HAZIRLAYAN:REHBERLİK SERVİSİ.
Tanıtım Sunum. PROJENİN ADI TR83 Bölgesinde Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İstihdamının Artırılması Projesi PROJENİN KAPSADIĞI BÖLGE TR83 Bölgesi (Samsun,
AYNUR ŞİMŞEK İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖNÜNÜZDEN ÇEKİLİN.
Kadir AKTAŞ YASAMA UZMANI. Katılımda ana kurum AY-74 Başvuru hakkı, inceleme ve karar verme görevi 3071 sayılı dilekçe hakkının kullanılmasına dair kanun.
Çağdaş ve uygar bir Türkiye idealini taşıyan Mustafa Kemal hedeflerinden biride demokrasiyi yerleştirmekti… Bu sistemde oy verilecek herkesin bu hakkını.
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Bayramlarımız Hikmet SIRMA.
Hikmet SIRMA.
Biraz Sonra Göreceğiniz Resimler 10 Kasım saat 09:05’te çekilmiştir…
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
PSİKOLOJİK DANIŞMAN H.YUSUF POLAT. İnsanların geçimlerini sağlamak için sürekli yaptıkları işe meslek denir.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KEMENÇE. KEMENÇE NEDİR ? Kemençe, keman türü yaylı çalgılarla akraba olduğu sanılan, bir yay yardımıyla çalınan üç telli geleneksel halk çalgısının adıdır.
ÖZEL EĞİTİMDE YÖNETSEL DÜZENLEMELER
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
Kadın Haklarının Gelişimi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
GÜNEY CEPHESİ MARAŞ ANTEP URFA DESTANLAŞAN DİRENİŞ SÜTÇÜ İMAM
It’s My Life It’s My Choice
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Atatürk ve Türk Kadını
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Stratejik Planı Yrd. Doç. Dr. Günver GÜNEŞ Merkez.
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
Çocuklarda Davranış Ve Uyum Sorunları
KOHLBERG ve AHLAK GELİŞİMİ Yrd. Doç. Dr. Aysel TOPAN
MAKRO İKTİSAT EKONOMİNİN ÖLÇÜLMESİ 2: Faiz Haddi ve Ödemeler Dengesi
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
babasının bizzat Mustafa Kemal olduğunu,
ÖFKE KONTROLÜ ZORBALIK
REHBERLİK SERVİSİ.
AY.
TARİHDE BİLİM BİLİM VE SANAT ÖZGÜRLÜĞÜ
Düzgün iş.
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Anayasa Devletin yönetim biçimini gösterir.
Kırınım, Girişim ve Müzik
HLK 222 SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS (SOKÜM) ve KORUMA YAKLAŞIMLARI
*Tıraş çeşitleri Kıvırma Tıraşı Yakma Tıraşı Bindirme Tıraşı
BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket. BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket.
ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE YAPILAN YENİLİKLER
MİLLİ BİLİNCİ OLUŞTURMAK İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ YETİŞTİRMEK
PSİKOLOJİK DANIŞMA İLE İLGİLİ ÖNYARGILAR
BİTOLA veya MANASTIR Evet, yurtdışı seyahatimden sunum için bu şehri neden seçtiğimi bu resimlerde göreceksiniz. Şehir merkezindeki yayaların kullandığı.
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
Terör Suçları ve Türkiye
REFAH SİSTEMLERİ DERS 2 DOÇ. DR. MEHMET M. ÖZAYDIN.
ERGENLİK DÖNEMİ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 8
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
babasının bizzat Mustafa Kemal olduğunu,
Tarımsal Meteoroloji Prof. Dr. A. Nejat EVSAHİBİOĞLU
OKÇULUK RUMEYSA ÇETİN.
MEDYA OKUR YAZARLIĞI EĞİTİMİ
Sunum transkripti:

ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman

ÇAĞLAYAN ÇAĞLADI!… AKP’nin Çankaya düşleri bitti…Bu nehir artık geriye akmaz.Ulus Çankaya’da nöbete hazır!...Atatürk’ün aydınlık kızları,Türkiye’nin aydınlık kadınları şeriatın gölgesine sığınan, kadını örtme savaşımını veren bir avuç kadına da ders verdi. Laik süreç işliyor, işleyecek…Ampuller kırıldı, meşaleler yakıldı,Yurdun dört bir yanında…Her bir meydandan ulus haykırıyor; HÜKÜMET İSTİFA!...

Yazmıştık; “Dünyayı ancak özgürlük ve barışa inanan yürekli kadınlar kurtaracak ve de onların yürekleri önünde saygıyla durmasını bilen,insan onurunu her şeyden üstün tutan erkekler. Beyinlerinde birikmiş tüm öfkeleriyle dünyayı kadınlar kurtaracak.Hani şu kadının saçının telinden bile ürkerek başına bohça geçiren, kadın bedeni üzerinden kendi namusunun tanımını yapacak kadar insan haklarından, insan olmanın gereklerinden habersizlere inat.” demiştik…Yanılmadık!...

Teşekkürler Türkiye!Teşekkürler ülkemin aydınlık yüzlü insanları… Tüm dünyaya Çankaya’nın geçilmezliğini gösteren herkese teşekkürler!... Birileri her şeye rağmen Çankaya’ya çıkarsa, Çankaya’dan çıkamayacak!… Şimdi tercih rejimle inatlaşanlarda. YA ÇANKAYA’YA ÇIKMAYACAKLAR,YA DA İNATLA ÇIKTIKLARI ÇANKAYA’DAN ÇIKAMAYACAKLAR…MİLYONLARCA NEFERİ VAR ULUSUN ÇANKAYA NÖBETİNE DİKİLECEK.

Vatandaş uyardı, üniversite uyardı, muhalefet uyardı, asker uyardı, ulus uyardı… Hala Çankaya’ya türban taşımaya niyetliyse birileri, hala değiştik diyerek kandırdıkları sanısında iseler, kadınlara rağmen kadınlar üzerinden rejimi değiştirmek isteyenlere geçit yok görmüyor musunuz?

Cumhuriyetin aydınlık evlatları bu güzel ülkeyi karşıtlara bırakmamaya and içtiler görmüyor musunuz? Milyonlarca yürekli insan, tek yürek olup atıyor görmüyor musunuz? Bölme düşleriniz ters tepti. Şimdi güzelce çekip gidiniz Ulusun Meclisi’nden. Güzelce… Ulusu daha fazla germeden…