Kemal sunal’ ın hayatı 1944 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Sanat hayatı, “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başladı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu Sunu Aydın BOZAN tarafından hazırlanmıştır.
Advertisements

M.KEMAL ATATÜRK.
SANAT VE SANAT DALLARI HAZIRLAYAN:EMRE BOYUN
HAZIRLAYAN: ÖMER SAMİ ÖZTOPALOĞLU
ATATÜRK HAFTASI (10 KASIM)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HAYATI
ATATÜRK'ün HAYATI
William Shakespeare ( )
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
3 AY BARIŞ MANÇO FAN KULÜBÜ
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
ŞEHİT POLİS İSMAİL ÖZBEK ORTAOKULU KESTEL / BURSA
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Prepared by Yasin Tunç A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Aziz Nesin’in sürükleyici kitabı... Hazırlayan:Dilara Gür
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
HALDUN TANER ve FAZİLET ECZANESİ
NURETTİN TOPÇU Eğitim ve Kültür Değişmeleri.
Ekim 1985 günü Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Kafkasya kökenli olan Hadise'nin annesi Sivas'ın.
15 Eylül15 Eylül 1890 – 12 Ocak Ocak1976.
Frank Lloyd WRIGHT Ulas YILDIRIM (TOBB ETU-Sanat ve tasarım)
Konu: Kemal SUNAL kimdir?
SÜLEYMAN TARIK BUĞRA ( 2 EYLÜL ŞUBAT 1994 )
ATATÜRK ( ).
1.ÜNİTE BİR KAHRAMAN DOĞUYOR ÖZET
ATATÜRK’Ü TANIYALIM Ayten IŞILDAĞ.
HAZIRLAYAN:SONER ÖZTÜRK
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
CUMMHURİYET VE ATATÜRK
ATATÜRK'ÜN HAYATI.
ATATÜRK'ÜN ÖĞRENİM HAYATI
CUMHURİYET VE ATATÜRK
 26 Aralık 1941 tarihinde, o zamanlar marangozluk yapan ünlü oyuncu Ali Ş en'in o ğ lu olarak Adana'da dünyaya gelir. Sanat hayatına İ stanbul Belediyesi.
HEPİMİZİN BİR AİLESİ VAR. AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR… AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR…
Adem Göleç Doç.Dr. Katılımcılar: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Senato Üyeleri 2015 KTMÜ ÖSYM Sınavı Aday Değerlendirme Anketi Sonuçları.
ATATÜRK’ÜN YAŞAMI.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HAYATI HAZIRLAYAN: MURAT ÖZDEMİR HAKİMİYET İLKOKULU 3/B SINIF ÖĞRETMENİ.
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
ATATÜRK’ÜN HAYATI (1881 – 1938).
NÂZIM HİKMET RAN ( ) Selanik'te doğmuştur.
SELANİK Mustafa Kemal Osmanlı devletinin iç karışıklıklar içinde bulunduğu ve çöküşünün hızlandığı bir dönemde 1881 de Selanikte doğdu babası alirıza efendi.
SINIF DÜZEYİ:1.SINIF ÜNİTE ADI:CUMHURİYET BAYRAMI VE ATATÜRK
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1881 yılında, Selanik'te Kocakasım Mahallesi, Islahhane Caddesi'ndeki üç katlı pembe.
Ahmet Kutsi Tecer.
 Pamela Spence, 1975 doğumlu şarkıcı, oyuncu. 80ler synth pop tarzını günümüze uyarlayan Spence, Teoman ’ın vokalisti olarak ünlendi. Birçok tiyatro.
İBRAHİM ŞİNASİ HAYATI VE ESERLERİ
DİLİMİZİ ÖĞRENİYORUM ADLAR(İSİMLER)
ATATÜRK’ÜN OKUDUĞU OKULLAR
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
SANAT DALLARI.
Nasıl yani izle nisan itibariyle ilk kısa fragmanı yanınlanan Nasıl Yani izle meniz için sinemalardan sonra burada olacak. Başrollerde Aykut Elmas,
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
Hazırlayan:Serap Çivioğlu
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
TÜRK BEŞLERİ.
1. Seyirlik yer antik tiyatro Tiyatro sözcüğü Yunanca'da "seyirlik yeri" anlamına gelen "theatron"dan türetilmiş, dilimize İtalyanca'daki "teatro" sözcüğünden.
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
POP ŞARKıLAR Tarkan tevetoğlu. Tarkan tevetoğlu hayatı Tarkan Tevetoğlu altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt.
Başlık Düzeni Alt Başlık. Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
ataturkun hayatı slayt
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Barış Manço ve Eserleri Hazırlayan:HÜSEYİN KÖROĞLU.
RESİM Her gün, Enginlerden engin, Yücelerden yüce
HALİDE EDİP ADIVAR.
HAYAT BİLGİSİ Örnek Ders Anlatımı Farklı Konulardan
Sunum transkripti:

Kemal sunal’ ın hayatı 1944 yılında İstanbul’da doğdu. Vefa Lisesi’nden mezun oldu. Sanat hayatı, “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başladı.

Kemal sunal’ın çalıştığı yerler 1 yıl kadar Kenterler Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda görev aldı. 

KEMAL SUNAL KİMDİR? Kemal Sunal ailenin üç çocuğunun en büyüğüydü. Annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal Migros'ta işçiydi. Fizik olarak babasına çok benziyordu. 

KEMAL SUNAL’IN RESİMLERİ

KEMAL SUNAL’INvideosu

Kemal sunal’ın ölümü Türk Sinemasının usta oyuncu ve komedyeniKemal Sunal, 3 temmuz 2000 tarihinde Balalayka filminin çekimi için bindiği uçakta kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.