Peugeot Proje Önerileri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Advertisements

ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı İdari hibeler ( Dizin 2 )
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Google Analytics Nedir?
4/3/2017
TTB-UDEK TOPLUM SAĞLIĞINI GELİŞTİRME ÇALIŞMA GRUBU DERNEKLERİN WEB SİTELERİ İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER Dilek ASLAN 30 Kasım 2007, İstanbul.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
İGOOGLE EBRU KAYA İGOOGLE NEDİR?  iGoogle özelleştirilebilir bir ana sayfadır.  iGoogle, üst bölümünde bir Google arama kutusu, alt bölümünde.
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
Çizgiler hayatımızda önemli bir yere sahip
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
TURKCELL Proje Önerileri.
ARAMA MOTORU KULLANIMI
Word Programı Genel Bilgileri
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
TEMSİL SİSTEMLERİ. KISALTMALAR TEMSİL SİSTEMLERİ.
Arama Motorlarını Kullanmanın Püf Noktaları
- 1 Mehdi Afzali Azad İslam Üniversitesi, İran Türkiye’deki Kurumsal Arşivlerin Web Analizi Yaşar Tonta H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi.
NAYİM DEMİR Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır.
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Türkiyenin ilk içerik bazlı reklam modeli! ULUDAĞ
Dijital Büro İstanbul1 Kobi Ümit Aralık Kampanyası.
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
Dijital Büro İstanbul1 Kobi Ümit Aralık Kampanyası.
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Rapor ve Döküm Ayarları
RAKAMLARLA YENİBİRİS.COM:
30 Eylül 2014 Eğitim Çalışmaları Webinar. Eğitim Çalışmaları Genel değerlendirme Eğitim planları – Grup gereksinimlerinin belirlenmesi – Eğitim süresinin.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri Çağlar Gülcek.
Teknolojinin bulunduğu her yerdeyiz Günde ortalama 20 bin video izleme ve 40 bin tekil ziyaretçi ile teknoloji yayıncılığına video içeriğiyle yön veriyoruz.
Tasarım ve Belgeleme BBY256 Bilgi Mimarisi. Plan Tasarım aşamasında diyagramların rolü En yaygın Bilgi Mimarisi diyagramları olan taslak ve çerçeveler.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Yol Aşkı – On Press. Yol Aşkı – On Press Yol Aşkı – On Press.
Yol Aşkı – On Press-1. Yol Aşkı – On Press-1 Yol Aşkı – On Press-2.
Yol Aşkı – On Press. Yol Aşkı – On Press Yol Aşkı – On Press.
Kapak Sayfasında sadece logo ve fon görseli kullanılır.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Tikveşli Android Tablet Kurulum
KARAYOLUNUN KULLANILMASI 1-KARAYOLUNDA TRAFİĞİN AKIŞI.
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
Sunum transkripti:

Peugeot Proje Önerileri

haberler.com / Tuna Kiremitçi Peugeot

haberler.com PV : 85.000.000 imp / ay UV : 8.300.000 kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Kasım raporundan alınmıştır.

Haberi tıklayan ziyaretçiler… haberler.com Sitede en dikkat çeken haberlerin başına “Tuna Kiremitçi” haberi eklenir Haberi tıklayan ziyaretçiler… * Görseller temsilidir

haberler.com Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına (Tuna Kiremitçi sayfasına) gelirler * Görseller temsilidir

posta.com.tr / Start Çizgisinde İki Kadın Peugeot

PV : 100.000.000 imp/ ay UV : 3.500.000 kişi / ay posta.com.tr * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Kasım raporundan alınmıştır

Haberi tıklayan ziyaretçiler… posta.com.tr Sitede en dikkat çeken haberlerin arasına “Start Çizgisinde İki Kadın” haberi eklenir Haberi tıklayan ziyaretçiler… * Görseller temsilidir

Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına gelirler posta.com.tr Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına gelirler * Görseller temsilidir

ajansspor.com / Pes 2011 Peugeot

PV : 25.800.000 imp/ ay UV : 1.500.000 kişi / ay ajansspor.com * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Kasım raporundan alınmıştır

ajansspor.com Sitede en dikkat çeken yerde “Pes 2011” haberi gösterilir Haberi tıklayan ziyaretçiler… * Görseller temsilidir

Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına gelirler ajansspor.com Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına gelirler * Görseller temsilidir

i-gunler.com / Aktivite Rehberi Peugeot

PV : 7.000.000 imp / ay UV : 1.000.000 kişi / ay i-gunler.com * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Kasım raporundan alınmıştır.

Etkinliği görmek için tıklayan ziyaretçiler… i-gunler.com Sitede en dikkat çeken yerde (etkinlik takvimi üstünde) “Aktivite Rehberi” gösterilir Etkinliği görmek için tıklayan ziyaretçiler… * Görseller temsilidir

i-gunler.com Direkt, Peugeot’un ilgili sayfasına (Aktivite Rehberi sayfasına) gelirler * Görseller temsilidir

TEŞEKKÜRLER