İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Türk Eğitim Sistemi Ve Okul Yönetimi
Advertisements

Bakanlık Düzeyinde Rehberlik Örgütü (Milli Eğitim Bakanı)
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
Bütünleşik Müfredat ve “Bilgisayar” Dersi
T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C PİRAZİZ KAYMAKAMLIĞI PİRAZİZ GELECEĞİ HEDEFLİYOR PROJESİ ÇALIŞMA PLANI.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
T.C. SARUHANLI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAVLARA HAZIRLANMA VE BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI.
Kurullar hangi kurumlarda oluşturulmalıdır?
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
T.C. ORDU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Ben de Başarabilirim Projesi (AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA) HAZIRLAYANLAR Gökhan MELİKOĞLU Ordu Tek.Lise.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
ÖĞRETİM YILI ARGE BİRİMİ PROJE PLANLARI.
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
MOTİVASYONU VE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİNTARİHİ 2 …..Binada ………..m 2 alanda …….Kat…….Oda İLİN COĞRAFİ DURUMU 3.
Meram Mehmet Katırcı İmam Hatip Ortaokulu
Sınav Rehberliği Konusunda
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulaması Genel Değerlendirmesi
OKUL VELİ EL ELE PROJESİ ŞAPHANE 2012
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Turgut Reis Orta Okulu
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin.
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
İzmir İl MEM ARGE Kamu İdareleri için Stratejik Planlama Kılavuzu (Hazırlık Çalışmaları)
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
MESLEKİ EĞİTİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ BTS HAZIRLAYAN ABDURRAHMAN ÇİÇEK 75
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
OKULLARDA BAŞARIYI ARTIRMA PROJESİ (OBAP)
ROSAMSUN ROMANİAN TURKİSH TOURİSM AGENCY. BASINDA OKULUMUZ.
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
PROJENİN ADI Van İli Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Başarı Durumlarının Araştırılması Projesi PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar ve dünyadaki gelişmeler, çocukların yetenek alanlarının saptanması ve desteklenmesinin önemini ortaya koymuştur.
Öğrenci Koçluğu Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi.
EĞİTİMDE KALİTEYİ İYİLEŞTİRME PROJESİ
BİLİM VE SANAT MERKEZİ: ÖĞRENCİ TANILAMA
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
OKULDA PERSONEL HİZMETLERİ
YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
TIMSS (Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması)
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Hanife ÇAKIR Uzman Öğretmen
Ben Temizim Okulum Temiz Projesi
Sunum transkripti:

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ (EBAP) Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü

NİÇİN BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ? a) Eğitimde fiziki altyapı probleminde ciddi iyileştirmeler yapıldı. b)Derslik Problemi büyük oranda çözüldü. c) Şanlıurfa öğretmen atamalarında illere ayrılan kontenjan sayısına göre ilk iller arasında yer aldı. d)Okullarımıza büyük oranlarda donatım ödenekleri kullanıldı. e) Okullaşma oranında iyileşme sağlandı. Bu İyileşmelerin, Öğrencilerimizin girdikleri Teog ve Ygs/Lys sınavlarındaki başarısını daha fazla artırması için… Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü

BUGÜNE KADAR NELER YAPILDI 1-Projeye Biz İnandık. 2-Proje Taslağı Oluşturuldu. 3-Koçluk El Kitabı Hazırlandı. 4-Müdürlüğümüz Eğitim Öğretim Şubesi Yöneticileri ve Maarif Müfettişleri Başkanlığımızla Toplantı yapıldı.

Okul idareci ve öğretmenleriyle istişare toplantıları yapıldı.

Proje İlçe müdürlerimizle paylaşıldı

İlçe Yürütme Ve Denetleme Ekiplerimizle Proje Hakkında Paylaşımda Bulunuldu

14-18 Eylül Tarihleri Arasında 10 İlçemizde Okul Müdürlerimizle Toplantılar Yapıldı. Paylaşımlarda Bulunuldu. Tarih İlçe Toplantı Saati 14.09.2015 Pazartesi Harran 9.30-12.00 Akçakale 14.00-16.30 15.09.2015 Salı Birecik Halfeti 16.09.2015 Çarşamba Ceylanpınar Viranşehir 17.09.2015 Perşembe Hilvan Siverek 18.09.2015 Cuma Bozova 9.00-11.30 Suruç

Okul Müdürlerimizle Toplantılarımızdan

Okul Müdürlerimizle Toplantılarımızdan

BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ FAALİYET ŞEMASI Öğrenci Koçluk Sistemi Okul müdürleri ve rehber öğretmenlere Koçluk Eğitiminin verilmesi Rehber Öğretmenlerin öğretmenlere Koçluk Sistemini anlatması Her 5 öğrenciye bir Eğitim Koçunun belirlenmesi Eğitim Koçları tarafından düzenli aile görüşmelerinin yapılması Destekleme ve Yet. Kurslar Komisyonların Kurulması Denetim ve rehberliğin yapılması Sınav analizlerinin yapılması Değerlendirme Toplantılarının Yapılması

Proje Ekipleri İl Koordinasyon Ekibi İl Yürütme ve Denetleme Ekibi Vali, İl Milli Eğitim Müdürü Kaymakamlar İl Yürütme ve Denetleme Ekibi İl Milli Eğt M Maarif Müf. Bşk.Yrd İl MEM Müdür Yrd. Eğt Öğr Şb Md İlçe Milli Eğt M. Ar-Ge Birimi Hem M RAM M. İki Lise M. İki Ortaokul M. İlçe Yürütme ve Denetleme Ekibi İlçe Milli Eğt M Eğt Öğr Şb Md. HEM M İki Lise M İki Ortaokul Md Okul Yürütme ve Denetleme Ekibi Okul M Müdür Yrd Rehber Öğr Öğretmen

PROJE İLE NE YAPILACAK A) TAKVİM 1 İlçe Müdürleri Toplantısı 8 Eylül Salı 2 İl Yürütme Ekibi Toplantısı 9 Eylül 3 İlçe Yürütme Ekiplerinin Kurulması 9-10 Eylül 4 İlçe Yürütme Ekiplerinin Bildirilmesi 10 Eylül 5 İlçe Yürütme Ekipleriyle Bilgilendirme Toplantı 11 Eylül 6 İlçe Okul Müdürlerini Bilgilendirme Toplantıları 14-18 Eylül 7 Okul Yürütme Ekiplerinin Oluşturulması 14-23 Eylül 8 Merkez İlçe Okul Müdürleriyle Bilgilendirme Toplantısı 1-2 Ekim 9 Rehber Öğretmenlerin Proje Hakkında Bilgilendirilmeleri 1-9 Ekim 10 Okullarda Koçların belirlenmesi, Rehber öğretmenler tarafından koçluk eğitimi verilmesi , koç-öğrenci görevlendirmeleri ve sürecin başlaması   5-16 Ekim

PROJE İLE NE YAPILACAK B)Faaliyetler I-Toplantılar   1 Okulların Yürütme Ekip Toplantıları Her Ayın Son Haftası 2 İlçe Yürütme Ekipleriyle Okul Müdürleri Toplantısı 3 İlçe Müdürleriyle Değerlendirme Toplantıları Her Ayın İlk Haftası II-Görüşmeler   1 Koç-Öğrenci Görüşmesi Her Ay En Az 1 Defa 2 Koç Aile Görüşmesi En Az İki Ayda Bir III-Sınav ve Testler   1 Kazanım Değerlendirme Sınavları Her Kazanımdan Sonra 2 Ortak Değerlendirme Sınavları 3 Adet Ortak Sınav IV-Diğer   1 Sürecin Takibi 2 Başarılı Okullarımızın Ödüllendirilmesi