SEVCAN DEMİR -2015-. ELEKTROY NEDİR? Öğrencilerin derse ne ölçüde katıldıklarını görmek; onların sorunlarını tespit etmek ve tüm sınıfın beraber ilerleme.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
Advertisements

VELİ GURUR MEKTUBU PROJESİ
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Çocuğunuza Dair Hayallerinize Değecek Bir Okul
BBY 152 Bilginin Düzenlenmesi
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
EĞİTİMDE OKUL AİLE İŞBİRLİĞİ
PROBLEME DAYALI ÖĞRENİMDE DEĞERLENDİRME
Mustafa Kemal Üniversitesi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ & BİLGİ TOPLUMU
Proje Tabanlı Öğrenme Modeli ve Bilgisayar Destekli Eğitim
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMLARINA AİLE KATILIMININ ÖNEMİ
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
İlköğretim Okul Müdürlerinin Teknoloji Liderliği Davranışları Bu çalışmanın amacı, ilköğretim okul müdürlerinin okullarında eğitim teknolojilerinin sağlanması.
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ
OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM
Interaktif Akıllı Tahta Uygulamaları ve Matematik
Eğitimde Bilgisayar Uygulamaları
EĞİTİM SİSTEMİ VE ÖLÇMENİN SİSTEMDEKİ YERİ
Mimio İle İnteraktif Eğitim
Bilgisayar Destekli Eğitim
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
Öğretmen Veli İşbirliği için Web Tabanlı Platform Tasarımı
Sınav Rehberliği Konusunda
PORTFOLYO DEĞERLENDİRME
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
WEB PROGRAMCILIĞI.
16 - ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRMELERİNİN ÖLÇME DEĞERLENDİRME SÜRECİNE KATILMASI
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
YABANCI DİL EĞİTİM ORTAMLARININ BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (BIT) KULLANARAK ZENGİNLEŞTİRİLMESİ Muhammet Berigel,Hasan KARAL Karadeniz Teknik Üniversitesi.
PROJE 1 AKRAN ARABULUCULUĞU.
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
KOCAELİ ANADOLU LİSESİ YETİŞTİRME KURSLARI (12
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Mentör Öğretmenlik.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı
Öğrenci Koçluğu Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi.
Probleme Dayalı Öğrenme
ÖLÇME DEĞERLENDİRME Yard. Doç.Dr. Deniz Özcan.
Bilimsel düşünme becerileri
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRMEDE HATA Mehmet ŞAHİN Toprak Sanayi İ.Ö.O./ÇORUM.
ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
FAHRİ KİRT ORTAOKULU ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROJESİ.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
ERZİNCAN DİJİTAL DÜNYA VE DİJİTAL VATANDAŞLIK internetin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar dijital bir birey olmaya başladılar. Dijital dünyada.
Günümüzde kamu hizmetlerinin sunumu geçmiş dönemlere göre farklılıklar göstermektedir. Önceleri okullar için kayıt alanları belirlenir ve çocuk ancak.
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
ROLLER ve SORUMLULUKLAR
ARS KEYPAD TANITIM SUNUMU
EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİSİNİN ETKİSİ
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Eğitimde Teknoloji Kullanımı
Eğitimde ve Psikolojide ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
ROLLER ve SORUMLULUKLAR
ORTAOKUL BEŞİNCİ SINIF OKULA UYUM PROGRAMI
BE BEP NEDİR ?.
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
AKILLI TAHTA.
Sosyal Medyanın Politik Katılım ve Hareketlerdeki Rolü
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu
Sunum transkripti:

SEVCAN DEMİR

ELEKTROY NEDİR? Öğrencilerin derse ne ölçüde katıldıklarını görmek; onların sorunlarını tespit etmek ve tüm sınıfın beraber ilerleme kaydetmesini sağlamak için kullanılan elektronik veri toplama ve değerlendirme sistemidir.

NELER YAPABİLİRİZ?  Kısa zamanda tek bir soru ya da test halinde sorular hazırlayıp bunları sınıfa sorabilirsiniz.  Uygulama biter bitmez çok yönlü raporlar sayesinde sınıfınızın durumunu görebiliriz.  Öğrencilerinizin her birinin hangi soruya kaç saniyede ne yanıt verdiğini detaylı biçimde inceleyebiliriz.  Tüm sınıfın motivasyonunu ve kendine güvenini her kullanımda daha da arttıracaktır.

ÇALIŞMA PRENSİBİ  Sınıf içinde öğretmenin projeksiyon cihazından tahtaya/perdeye yansıttığı test sorusuna her bir öğrenci elindeki ismine özel tanımlanmış kumandasından A,B,C,D,E ve BOŞ şıklarından birini tuşlayarak cevap verir.  Her öğrencinin verdiği cevap kablosuz iletişim teknolojisi ile öğretmenin bilgisayarındaki programa otomatik olarak iletilerek kaydolur ve bu işlemler saniyeler içinde gerçekleşir.  Tüm öğrencilerin sonuçları öğretmen tarafından saniyeler içinde görülebilir, sınıfın doğru-yanlış yüzdesi, her sorunun çözülebilme oranı, öğrencilerin net sayısına göre sıralaması ve her öğrencinin doğru-yanlış-boş sayıları raporlanabilir.

ÖĞRENCİLER AÇISINDAN ELEKTROY  Öğrencilerin hangi konularda daha başarılı oldukları hangi konularda gelişme göstermeleri gerektiği anında tespit edilir.  Öğrencilerin sınav heyecanını yenmesinde etkin rol oynar.

 Öğrencilerin derse katılımını arttırarak sınıf içinde interaktif bir ders işleme ortamının oluşmasını sağlar.  Öğrencilerin zamanı iyi kullanmayı öğrenmelerini sağlar. ÖĞRENCİLER AÇISINDAN ELEKTROY

 Öğrencilerin okuduğunu anlama, anladığını değerlendirip sonuca ulaşma becerileri hızlanarak gelişir.  Her tip öğrenci profili için başarıya olumlu yönde katkı sağlar.Sesini çıkaramayan sessiz öğrencilerde dâhil her tip öğrenci için performans artırımında bulunmak Elektroy ile çok kolaydır. ÖĞRENCİLER AÇISINDAN ELEKTROY

 İstatistikî bilgilerin ışığında yapılan geri bildirimler ve telafiler sayesinde bilgi düzeyinde sürekli iyileştirme yapmayı mümkün kılar.  Müfredatta geçen tüm konular için objektif doğru bir değerlendirme yapmayı kolaylaştırır.  Tüm öğrencilerin derse katılımı sağlanır. ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ELEKTROY

SINIF ANALİZİ

 Öğrencilerin güçlü ve zayıf yönleri ortaya çıkartılır.  Okul-Öğretmenler-Öğrenciler ve veliler arasında eş zamanlı ve düzgün veri paylaşımını mümkün hale getirir.  Sınıfın genel başarı durumu ve bu başarının seyri kolayca takip edilir. ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ELEKTROY

VELİLER AÇISINDAN ELEKTROY  Velilerin çocuklarının durumu hakkında daha çok bilgi edinmesini sağlar.  Eğitimin çok önemli bir parçası olan velilerin çocuklarının durumlarıyla daha ilgili olmaları için onlara yol gösterir.

YÖNETİCİLER AÇISINDAN ELEKTROY  Öğretmenlerin ve öğrencilerin durumları hızlı ve kesin olarak takip edilebilmektedir.  Sınıfların durumları birbirleri ile kıyaslanarak, okulun bütünlüğü sağlanabilmektedir.  Kurum içi ölçme değerlendirme sistemi kurularak başarının takibi ve geliştirilmesi konusunda uygun ortam sağlanmış olur.

İLİMİZDE ELEKTROY’U KULLANAN KURUMLAR  Türkiye geneli 322 kurum kullanmaktadır.

ÜRÜN FİYATLARI

SEKİZDESEKİZ HAKKINDA Sekizdesekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Uludağ Üniversitesi mezunu elektronik mühendislerinin müteşebbis çalışmaları sonucu kurulmuş ve aktif olarak Ocak 2003’den itibaren iş dünyasının içinde yer almaya başlamıştır. Yazılım Elektronik Sistem Ve Çözümler Teknik Servis Ve Donanım Satış-pazarlama

İLETİŞİM Sekizdesekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri Adres : Beşevler mah. Yıldırım cad. 255/2 Nilüfer / BURSA Tel : Faks : E-Posta : Web :