OAB VE SINIF TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI 25 Mart 2010

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri
Advertisements

EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
EVCİLER İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG SUNUSU
BÜLENT ALTOP İLKÖĞRETİM OKULU
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜ
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
15 OCAK YILI FAALİYET PLANI SUNUMU * KUMRU İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
Avcılar Mehmetçik İlkokulu
12 Yıllık Zorunlu Eğitime Yönelik Uygulamalar
FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ.
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
KÜTÜPHANELERDE BÜTÇE YÖNETİMİ
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Şalpazarı Atatürk Ortaokulu
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
Okula uyum konusunda: Öğretmen ve velilere müşavirlik
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
 1- Okulların eğitim-öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında yarıyıl ve yaz tatillerinde dersliklerinin, kütüphanelerinin, bilgi teknolojileri sınıflarının,
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
TKY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
ASKOM ACİL UZMAN DAL NÖBETLERİ TOPLANTISI ( 23 MART 2011 ) ATATÜRK E.A.H ATATÜRK E.A.H KONFERANS SALONU KONFERANS SALONU.
ORTA ÖĞRETİMDE OKULLAŞMA ORANININ ARTTIRILMASI VE DEVAMSIZLIĞIN ÖNLENMESİ
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin.
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.
YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan Öğrenci Sayısı OKUL KÜTÜPHANE BİLGİLERİ (TABLO-……) Ağırlanan Misafir.
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU.
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
Aile Atölyeleri Projesi
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
ŞİŞLİ İMKB HALK EĞİTİMİ MERKEZİ GENEL KURUL TOPLANTISI
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
Kurullar, Meslekî Çalışmalar ve Komisyonlar
Ve sosyal faaliyetlerimiz… Perşembe günleri Lala İlkokulu Sinema Günleri düzenledik…
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
OKULUMUZA YAPILAN AYNI YARDIMLAR Z KÜTÜPHANE 1 ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ (ÖĞRETMEN ODASI ) 150 ADET PLASTİK SANDALYE 30 ADET TOPLANTI SALONU İÇİN MİSAFİR.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
Hakkari Üniversitesi Öğrenci Memnuniyet Anketi Sonuçları (2017 Mart)
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Ben Temizim Okulum Temiz Projesi
Sunum transkripti:

OAB VE SINIF TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI 25 Mart 2010

TOPLANTI GÜNDEMİ AÇILIŞ SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI OKUL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TESPİT EDİLEN HUSUSLAR TAMAMLANAN HUSUSLAR OKUL VE OAB BÜTÇELERİ 0KUL İHTİYAÇLARI İÇİN HAZIRLANAN BÜTÇE VE UYGULAMA TAKVİMİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLER KAPANIŞ

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI GELİŞTİRİLMESİ GEREKENLER

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MEMNUN OLDUKLARIMIZ

TESPİT EDİLEN HUSUSLAR Anket yapılması. Düzenli olarak yatırılmayan okul aidatları için kullanılacak yöntemin bulunması. Su israfını önlemek üzere okulumuzun lavabo bataryalarının aç/kapa olarak yenilenmesi. Onarım ihtiyacı olan olukların değişimi. Çocuk bahçesi zemininin düzenlenmesi. Spor salonu ısıtma sisteminin onarımı. Bahar dönemi gezi faaliyetleri. Çok amaçlı bir salon yeri tespiti ve oluşturulması. Kütüphanenin etkin kullanımı. Ana sınıfı kombisinin izolasyonu.

TESPİT EDİLEN HUSUSLAR Beden eğitimi dersi için ihtiyaç duyulan malzemelerin temini. Yemek ve Temizlik firmalarına ikaz yazılarının gönderilmesi Okul/Veli iletişiminin arttırılması için yöntemler. OAB Bütçesine katkı yapacak yöntemlerin tespiti ve uygulanması. İhtiyaç duyulan bilgisayarların yenilenmesi. 6-7-8. Sınıflarında uygulanacak sınıf sistemine geçiş çalışmaları., Okulumuza Yazar, Ressam gibi önemli kişilerin davet edilmesi. Okulumuzun klüplerinin daha etkin kullanımı için çalışmalar yapılması. OAB ile veliler arasında yapılan toplantıların daha etkin geçmesi için yöntem geliştirilmesi. Okulumuzun kurumsal bir kimlikte çalışmasını sağlayacak sistemin oluşturulması ve Anafartalar yerleşkesinin yaratılması.

TESPİT EDİLEN HUSUSLAR Sınıf mevcutlarının standart sayıda (30 temenni) olacak şekilde planlamaların yapılması. Resmi törenlerin düzenlenmesinde özenin arttırılması ve velilerimizin töreni sonuna kadar izlemesinin sağlanması. Velilerimizin kişisel donanımlarından faydalanma oranının arttırılması. Okul yönetiminin yaptığı SBS çalışmalarına destek olunması. Okulun çevre düzenlenmesi için çalışmalar yapılması. Spor ve Sosyal aktivitelerinin bir düzen içerisinde yapılması için gerekli çalışmaların başlatılması. Okulumuzda çok amaçlı toplantı salonu kazandırılması.

TAMAMLANAN HUSUSLAR H1N1 salgını öncesi ek hijyen önlemlerinin alınması. Domestos firması ile hijyen hakkında faaliyet. Anket sonuçlarının değerlendirilmesi. Akan oluk ve çatı kısımlarının onarımları. Spor salonu ısıtma sisteminin onarımı. Ana sınıfı kombisinin izolasyonu. Ana sınıfı lavabo bataryalarının değişimi. Öğretmenler günü kutlama organizasyonu. Yemek firmasına ikaz yazısı gönderilmesi ve gelişimin takip edilmesi. Temizlik firmasına ikaz yazısı gönderilmesi ve gelişimin takip edilmesi. Beden eğitimi derslerinde kullanılacak malzemelerin temini. Polis okulu ve Bölge jandarma komutanlığı ziyaretleri.

TAMAMLANAN HUSUSLAR Arıköy site yönetimine yazı yazılarak destek talebi. Kitap okuma yarışması için kitap temini. Düzenli veya hiç ödenmeyen aidatlar için ihtarname çekilmesi. Revirin eksiklerinin giderilmesi ve etkinliğinin arttırılması çalışmaları. Mavi Bulut Yayınevi ile kitap haftası aktiviteleri . Yazarlarla söyleşi ve imza günü. Eğitim konferanslarına başlanması (İlki 3 Nisan’da) Gezi organizasyonları Tiyatro ve Folklör çalışmaları İtfaiye ile ortak yangın bilinçlendirme eğitimi Tamamlanan faaliyetlerimizden bazılarıdır.

8,512,2900 .-TL BÜTÇE OAB BÜTÇESİ OKUL BÜTÇESİ 23/03/2010 YEMEK : 56,000,00.-TL ETÜT : 30,000,00.-TL PERSONEL MAAŞ : 7,600,00.-TL TEMİZLİK : 6,800,00.-TL STOPAJ : 6,000,00.-TL SSK : 3.900.00 TL KDV : 3,100,00.-TL ETÜT FON : 1,200,00.-TL MUHTASAR : 7.500.00 TL MALİ MÜŞAVİR . 140.00 TL TOPLAM : 116,240,00.-TL NORMAL ÖĞRENCİ : 56O x 190,00 = 106,400,00 PARASIZ OKUYAN : 3 TOPLAM : 106,400,00 GİD. TOPLAMI : 116,240,00 GEL. TOPLAMI : 106,400,00 FARK : 9,840,00 OAB BÜTÇESİ 23/03/2010 TARİHİ İTİBARİYLE 8,512,2900 .-TL

0KUL İHTİYAÇLARI İÇİN HAZIRLANAN BÜTÇE VE UYGULAMA TAKVİMİ : 2009-2010 ÖĞRETİM YILI İÇİNDE YAPILMASI PLANLANANLAR : Sınıf sitemine geçişin tamamlanması ve tüm okul sınıflarının mevcut teknoloji ekipmanlarının revizyonu : 20,000 SBS çalışmaları için optik okuyucu ve profesyonel fotokopi makinası alınması : 15,000 Yıllık tamir bakım masrafları-(boya,çatı onarımı vb ) : 35,000 Okul koridorlarında bulunan boş alanlara oturma düzeneklerinin kurulması ve bilgilendirme amaçlı TV yerleştirilmesi : 10,000 Okulun yan bölümdeki spor alanlarının gerekli onayların alınmasına müteakip balon sistemli kapalı spor salonu haline getirilmesi : 120,000 Mevcut spor salonunun tiyatro ve toplantı salonu haline dönüştürülmesi : 80,000 Bahçe peyzajı, oturma alanlarının düzenlemesi : 15,000

0KUL İHTİYAÇLARI İÇİN HAZIRLANAN BÜTÇE VE UYGULAMA TAKVİMİ : 2010-2011 ÖĞRETİM YILI İÇİNDE YAPILMASI PLANLANANLAR : Deprem, yangın ve yönlendirme işaretlerinin gözden geçirilmesi ve eksiklerin giderilmesi : 5,000 Okul kırtasiye ihtiyaçlarının temini :5.000 Kütüphane eksiklerinin giderilmesi, Yabancı dil kaynaklarının artırılması : 15,000 Öğrenci ajandalarının basılması : 2,000 Sosyal Faaliyetlerin belirlenecek yapı ile geleneksel bir hale getirilmesi 15,000 Okul spor ekiplerinin muhtemel aktivitelere katılma masrafları ( hoca, yol, yemek vs) : 5,000 Revirin geliştirilmesi ve görevli hemşirenin ilkyardım eğitimlerinin tazelenmesi : 2,000 Öğretmenler odasının geliştirlmesi, eksiklerinin giderilmesi : 2,000 Yıllık Okul kırtasiye ihtiyaçlarının temini : 10,000 Temizlik ve yemek organizasyonlarının geliştirilmesi : 20.000

TOPLAM BÜTÇE VE BAĞIŞ YÖNTEMİ Yaklaşık veli başına düşen rakam : 361,000 tl / 560 veli : 645 tl Gönüllük esasına göre toplanması planlanan bağışların takvimi : 1. Bağış dönemi : 2009-2010 öğretim yılı nisan ayı (200 TL) 2. Bağış dönemi : 2010-2011 öğretim yılı eylül ayı (200 TL) 3. Bağış dönemi : 2010-2011 öğretim yılı şubat ayı (245 TL)

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER OKUL AİLE BİRLİĞİ