Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ."— Sunum transkripti:

1 FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ

2 Proje Teklifi Sunmaya Karar verme: Proje Teklifi Sunmaya Karar verme: Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde gerekli olan öğretmen,aile,öğrenci ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır.Çocukların okul ortamında kazandıkları becerilerin ev ortamında pekiştirilmesi,tutarlılığının sağlanması ve öğrencilerin okula uyumu, okul aile ortamının etkili olabilmesi için projeye ihtiyaç duyulmuştur. Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde gerekli olan öğretmen,aile,öğrenci ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır.Çocukların okul ortamında kazandıkları becerilerin ev ortamında pekiştirilmesi,tutarlılığının sağlanması ve öğrencilerin okula uyumu, okul aile ortamının etkili olabilmesi için projeye ihtiyaç duyulmuştur.

3 Projenin Uygulanabilirliği Projenin Uygulanabilirliği Proje uygulanabilir projedir. Proje uygulanabilir projedir. Uygulanabilirliği dikkate alınmış. Uygulanabilirliği dikkate alınmış. Fevzi Paşa Ortaokulu idareci,öğretmenleri öğrenci ve okul-aile üyeleri tarafından uygulanacaktır. Fevzi Paşa Ortaokulu idareci,öğretmenleri öğrenci ve okul-aile üyeleri tarafından uygulanacaktır.

4 1 Proje Teklifi ve Proje sahibi: Fevzi Paşa Ortaokulu 1 Proje Teklifi ve Proje sahibi: Fevzi Paşa Ortaokulu 2 Proje Teklifi Kısa Adı: (Eğitimde Başarı için buluşuyoruz. 2 Proje Teklifi Kısa Adı: (Eğitimde Başarı için buluşuyoruz. 3 Proje Uygulayıcısı: Fevzi Paşa Ortaokulu idareci ve öğretmenleri. 3 Proje Uygulayıcısı: Fevzi Paşa Ortaokulu idareci ve öğretmenleri. 4 Projenin uygulanacağı Yerler: 4 Projenin uygulanacağı Yerler: Ev ziyaretleri Ev ziyaretleri

5 5-Süre: Şubat-Mayıs 2014 5-Süre: Şubat-Mayıs 2014 6- Projenin kapsamı: Fevzi Paşa Ortaokulu 6- Projenin kapsamı: Fevzi Paşa Ortaokulu

6 7-Yasal Statü: 7-Yasal Statü: Projenin uygulanmasında herhangi bir engel yoktur. Projenin uygulanmasında herhangi bir engel yoktur.

7 8-Projenin Finansmanı: 8-Projenin Finansmanı: Bu projede finansmana ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu projede finansmana ihtiyaç duyulmamaktadır. 9-Projede Kullanılacak Malzemenin temini: 9-Projede Kullanılacak Malzemenin temini: Öğretmenler,Veliler,Okul Aile Birliği Üyeleri Öğretmenler,Veliler,Okul Aile Birliği Üyeleri

8 10- Proje Hakkında Genel Bilgiler: 10- Proje Hakkında Genel Bilgiler: Okul-Aile –Çevre işbirliğini geliştirmenin aile ve öğrenciyi yerinde ziyaret ederek geliştirilmesi esası belirlenmiştir. Okul-Aile –Çevre işbirliğini geliştirmenin aile ve öğrenciyi yerinde ziyaret ederek geliştirilmesi esası belirlenmiştir.

9 11- Proje Öncesi Durum: 11- Proje Öncesi Durum: Okulumuzun eğitim-öğretim başarısını yükseltmek için aileleri yerinde ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Okulumuzun eğitim-öğretim başarısını yükseltmek için aileleri yerinde ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitimde Okul-Aile –Öğretmen işbirliğini sağlamak için aileyi ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitimde Okul-Aile –Öğretmen işbirliğini sağlamak için aileyi ziyaret etmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Öğrencilerin yaşadığı yerdeki sosyal-ekonomik kültürel ortamlarını yerinde görmeye ihtiyaç duyulmaktadır Öğrencilerin yaşadığı yerdeki sosyal-ekonomik kültürel ortamlarını yerinde görmeye ihtiyaç duyulmaktadır Velilerimizi okula gelmeye teşvik etmek için ev ziyarete ihityac duyulmaktadır. Velilerimizi okula gelmeye teşvik etmek için ev ziyarete ihityac duyulmaktadır.

10 12-Projenin Amaçları : 12-Projenin Amaçları : Okul ile Aileler arası bağı kuvvetlendirmek. Okul ile Aileler arası bağı kuvvetlendirmek. Öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırmak. Öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırmak. Öğrencilerimiz arasındaki uyum probleminin giderilmesi. Öğrencilerimiz arasındaki uyum probleminin giderilmesi. Öğrencilerimizin yaşadığı ortamının görülmesi. Öğrencilerimizin yaşadığı ortamının görülmesi. Başarısız öğrencilerin başarılarını yükseltmek. Başarısız öğrencilerin başarılarını yükseltmek.

11 PROJENİN GEREKÇELERİ: PROJENİN GEREKÇELERİ: Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde öğrencilerin, öğret -menlerin, ailelerin ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır. Öğrencilerin eğitim ortamındaki gelişiminde öğrencilerin, öğret -menlerin, ailelerin ve idarecilerin bu süreçte hep birlikte yer almasıdır. Okula ve öğrencisine ilgisiz olan velilerin öğrencilerinin başarı durumunun düşük olması. Okula ve öğrencisine ilgisiz olan velilerin öğrencilerinin başarı durumunun düşük olması.

12 12-Projenin hedefleri: 12-Projenin hedefleri: Tüm imkanlar seferber edilerek okul- aile-çevre işbirliğin sağlamak. Tüm imkanlar seferber edilerek okul- aile-çevre işbirliğin sağlamak.

13 Projenin Mali ve Ekonomik Yönü: Projenin Mali ve Ekonomik Yönü: Proje giderleri: Yol masrafı ve ikram Proje giderleri: Yol masrafı ve ikram Proje için çok az harcamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Proje için çok az harcamaya ihtiyaç duyulmaktadır.

14 UYGULAMA AŞAMALARI UYGULAMA AŞAMALARI Projenin Planlanması, Projenin Planlanması, Görüşülecek ailelerin tespiti, Görüşülecek ailelerin tespiti, Projenin gerçekleştirilmesi, Projenin gerçekleştirilmesi, Projenin değerlendirilmesi. Projenin değerlendirilmesi.

15 PROJEDE YER ALAN ÖĞRETMENLER ve GÖREVLİLER PROJEDE YER ALAN ÖĞRETMENLER ve GÖREVLİLER Ekip Lideri :Şener USLU Ekip Lideri :Şener USLU PROJE EKİBİ: PROJE EKİBİ: Okulda görevli tüm öğretmenler Okulda görevli tüm öğretmenler


"FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları