PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Advertisements

GEÇMİŞ DÖNEM BORÇ GÖRME
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Proje Şube Müdürlüğü.
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
PROJE ve YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILININ GENEL VE ÖZEL BÜTÇE YATIRIMLARI.
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLERİ 2012 YILINDA VAZİYET PLANLARI, PLANKOTE, AVAM PROJE,RÖLÖVE PROJESİ, TADİLAT PROJESİ, DEPREMSELLİK ÖN İNCELEME KEŞİF ÖZETİ.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Türkiye Afet Müdahale Planı
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
İMAR VE PLANLAMA İŞLERİ (2013)
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
İSTAMP (İstanbul Afet Müdahale Planı)
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
 Doğal afetler gerçekleştiğinde kamu kurum ve kuruluşlar olarak çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.  Bu çalışmalardan bir kısmı afet gerçekleştiği andan.
KAYSERİ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
MÜDÜRLÜĞÜ YILI YOZGAT BAYINDIRLIK VE İSKAN YOZGAT BAYINDIRLIK VE İSKAN FAALİYET RAPORU.
T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V.
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLERİ 2012 YILINDA VAZİYET PLANLARI, PLANKOTE, AVAM PROJE,RÖLÖVE PROJESİ, TADİLAT PROJESİ, DEPREMSELLİK ÖN İNCELEME KEŞİF ÖZETİ.
Kurum, Bir toplumda sosyal yaşamımızı birbirimize benzer şekilde gerçekleştirdiğimizi ifade eden ve sağlayan kültürel süreçlerdir.
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
Yatırımcı Kuruluşun Adı
“TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM PROGRAMI İL EYLEM PLANI”
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
İMAR VE İSKAN İŞLERİ 1. İmar ve İskan Personeli (6 Kişi) Şehir Plancısı Esra ELAÇMAZ 305 Şehir Plancısı Mesut YÜKSEL 301 Harita Mühendisi Umut URAL 301.
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
SANAL DEVLET.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
İSTANBUL İLİ 2011 YILI YATIRIMLARI III. DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME ( )
TÜRKİYE AFET MÜDAHALE PLANI VE KBRN HİZMET GRUBU PLANI
ESKİŞEHİR İL ÖZEL İDARESİNİN 2008 YILI FAALİYET RAPORU SUNUMU
T.C. BOLU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. T.C. BOLU VALİLİĞİ 2013 Yılı Yatırım Ödenekleri2013 Yılı Yatırım Ödenekleri İlkokul –Ortaokul - Anaokulu.
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HACI RAFET GÜMÜŞ İMAM-HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
ANTALYA VALİLİĞİ 112 Acil Çağrı Merkezi SAYILARLA 112 MART
İMAR VE İSKAN İŞLERİ.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
İMAR VE PLANLAMADAN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
ALTIEYLÜL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YAYGIN EĞİTİMİ GELİŞTİRME PROJESİ
ANALİTİK BÜTÇE SINIFLANDIRMASI; *Harcamanın (Giderin) sınıflandırılması 4 bölüm *Harcamanın (Giderin) sınıflandırılması 4 bölüm 13 basamaktan oluşur. 13.
Takdirname ve Ödüllendirme
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
G ENEL B ILGI Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ilimiz bünyesinde çok sayıda yatırıma imza atmış olup, halen daha da yeni yatırımlara.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
ÇEVREMİZDEKİ RESMİ KURUMLAR
Yerel Yönetim Merkezi Yönetim
YASALARDA ve YASA YAPIMINDA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 1. İklim değişikliğine uyum (negatif/pozitif uyum) Yasa içeriklerinde iklim değişikliği Milletvekilleri.
HARCAMA.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
KİRALAMA-İRTİFAK HAKKI VE KULLANIM İZNİ(İNTİFA HAKKI)
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
T.C. BURSA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI YATIRIM PROGRAMI (1. DÖNEM)
Türkiye’de Afet Yönetim Sistemi
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
EKECİK KÖYÜ YENİ KÖY PROJESİ
HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
Faaliyet Raporları Demet ARSLANTAŞ
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1

2013 Yılı Bakanlığımız Yatırım Programında Yer Alan İşler 1 -Yusufeli Barajı İskanı (1000 Aile / Şehir) İskan duyurularına başlamak için ilgili kurumu olan DSİ 26. bölge müdürlüğünden gerekli kamulaştırma paftaları Müdürlüğümüze gönderilmiş olup iskan çalışmalarına başlanacaktır. 2-Şavşat Jandarma Sb.Astsb.Loj. İnşaatı (8 Daire) 3-Artvin Jandarma Birliklerine ait Loj.Onr. Onarım İşi 4-Artvin Şavşat Tarım İlçe Müdürlüğü Hizmet Binası 2

YATIRIM HARCAMALARI ÖZETİ 3

YATIRIM HARCAMALARI İCMALİ 4

GENEL BÜTÇE İŞLERİ 5

PROGRAM DIŞI İŞLER AFAD 6

PROGRAM DIŞI İŞLER MİLLİ EĞİTİM 7

PROGRAM DIŞI İŞLER SAĞLIK 8

PROGRAM DIŞI İŞLER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 9

PROGRAM DIŞI İŞLER KAYMAKAMLIK 10

PROGRAM DIŞI İŞLER MÜFTÜLÜK 11

2011 YILI PROGRAM DIŞI FAALİYETLER 12 Talepte Bulunan Kurum Ödenek Teminine Esas Maliyet Hesabı Hazırlanması (adet) Yaklaşık Maliyet Hazırlanması (adet) Kontrollük (adet) Kabul Komisyonlarına Üye Gönderilmesi (adet) İhale Komisyonlarına Üye Gönderilmesi (adet) Teknik Rapor Hazırlanması (adet) 1 İl Özel İdaresi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Sağlık Müdürlüğü İl Gıda, Tarım ve Hayv. Müd İl Afet Acil Durum Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Defterdarlık Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Jandarma Komutanlığı MSB Artvin Askerlik Şubesi Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı Borçka Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Artvin Belediye Başkanlığı Kaymakamlıklar Özel Kurumlar Valilik11 19 Meteroloji Müdürlüğü İl Müftülüğü1 TOPLAM =>

2012 YILI PROGRAM DIŞI FAALİYETLER Talepte Bulunan Kurum Ödnk. Tmn. Esas Mlyt Hsb. Hz. (adet) Yaklaşık Maliyet Hazırlanması (adet) Kontrollük (adet) Kabul Komisyonlarına Üye Gönd. (adet) İhale Komisyonlarına Üye Gönd. (adet) Teknik Rapor Hazırlanması (adet) 1 İl Özel İdaresi114 2 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik Hzm. ve Spor İl Md İl Sağlık Müdürlüğü İl Gıda, Tarım ve Hayv. Müd İl Afet Acil Durum Müdürlüğü111 7 İl Emniyet Müdürlüğü Defterdarlık Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Jandarma Komutanlığı MSB Artvin Askerlik Şubesi3 12 Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı1 13 Borçka Cumhuriyet Başsavcılığı 14 Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Artvin Belediye Başkanlığı11 16 Kaymakamlıklar Özel Kurumlar5 18 Meteroloji İşleri Müdürlüğü41 19 Muhtarlıklar41 20 Valilik51 21 Müftülük Kadastro21 23 Milli Parklar161 24Gümrük11 25Dernekler Müdürlüğü1 26Mit1 27İşkur1 28Sosyal Yardımlaşma Day.Vakfı21 29Nüfus4 TOPLAM =>

2013 YILI PROGRAM DIŞI FAALİYETLER ( OCAK AYI SONU İTİBARİYLE ) Talepte Bulunan Kurum Ödnk. Tmn. Esas Mlyt Hsb. Hz. (adet) Yaklaşık Maliyet Hazırlanması (adet) Kontrollük (adet) Kabul Komisyonlarına Üye Gönd. (adet) İhale Komisyonlarına Üye Gönd. (adet) Teknik Rapor Hazırlanması (adet) 1 İl Özel İdaresi11 2 İl Milli Eğitim Müdürlüğü22 3 Gençlik Hzm. ve Spor İl Md.22 4 İl Sağlık Müdürlüğü1 5 İl Gıda, Tarım ve Hayv. Müd.2 6 İl Afet Acil Durum Müdürlüğü1 7 İl Emniyet Müdürlüğü 8 Defterdarlık 9 Kültür ve Turizm Müdürlüğü 10 İl Jandarma Komutanlığı 11 MSB Artvin Askerlik Şubesi 12 Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı 13 Borçka Cumhuriyet Başsavcılığı 14 Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 1 15 Artvin Belediye Başkanlığı 16 Kaymakamlıklar12 17 Özel Kurumlar 18 Meteroloji İşleri Müdürlüğü1 19 Muhtarlıklar1 20 Valilik 21 Müftülük1 22 Kadastro 23 Milli Parklar 24Gümrük 25Dernekler Müdürlüğü 26Mit1 27İşkur 28Sosyal Yardımlaşma Day.Vakfı 29Nüfus1 TOPLAM =>