Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun "Dersimiz Kütüphane"

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
VELİ GURUR MEKTUBU PROJESİ
Advertisements

EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
“EN GÜZEL HEDİYE KİTAPTIR” PROJESİ
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
PROJENİN HEDEF KİTLESİ İlkokul Ortaokul Lise ve Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrenciler. İlçemizde yaşayan gençler ve yetişkinleri kapsamaktadır.
Şabanözü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
BİLGİ KAYNAKLARIM VE EMEĞE SAYGI
CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.
 Proje kapsamında uygulamalar  Paylaşım  İletişim.
İletişimin Zamanda yolculuğu
ORHANİYE İNCİ NARİN YERLİCİ İLKOKULU ORTAOKULU CİHAN ŞEN OKUL KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMASI.
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
MERHABA.
PROJENİN ADI:Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Ağaççamı Ortaokulu PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesini Zenginleştirmek. PROJENİN İÇERİĞİ:Okulun.
KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
Erken Çocukluk Dönemi Öğretmen!n!n Özell!kler!.
SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
HOŞ GELDİNİZ.
Hazırlayan Hazırlayan: Aysun Kılıç-Bilal Şen Derya Köybaşı-Hasan Kara İ.Müfit Baloğlu-Selma Höçük Ders: Ders: İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları.
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
VERGİBİLİR: ÇOCUKLARDA VERGİ BİLİNCİ GELİŞTİRME EĞİTİMİ PROGRAMI
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
YABANCI DİL EĞİTİM ORTAMLARININ BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (BIT) KULLANARAK ZENGİNLEŞTİRİLMESİ Muhammet Berigel,Hasan KARAL Karadeniz Teknik Üniversitesi.
BEŞ PARMAK RESİM SERGİSİ
PROJENİN ADI: Atık pil kutusu PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: DERİNÖZ KAMBURLAR İ. PROJENİN AMACI: köyde kullanılan pillerin toplanarak geri dönüşüme gönderilmesi.
(EBA) EĞİTİM BİLİŞİM AĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
MÜRŞİDE EREN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (İ.Ö.) BİLGİSAYAR 2.
Yıllı SODES Uygulama Süreci
Projenin Adı: Farklı Özellikteki Materyallerden Müzik Aleti Yapımı
PROJENİN ADI: MERAK KORİDORU PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: ÇİĞDEMLİK İLKOKULU PROJENİN AMACI: Öğrencilere Merak Uyandırıcı Sorular Sorarak Bilgiye Çeşitli.
“Ideal” eÖğrenme Ortamı… Ulaşmak için Neler yapılabilir?
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ÖğrenciÖğretmen Okul ATATÜRK İLKOKULU ve ORTAOKULU.
EĞİTİMDE KALİTEYİ İYİLEŞTİRME PROJESİ
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Portalının Tanıtım Semineri
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Öğrencilerin Dyned içerisinde edindiği becerileri günlük yaşantısında kullanım alanlarının oluşturulması ve bilgi ölçümü için yapılacak çalışmalar.
BETÜL COŞAR. Web 2.0 araçları:  Google DocsGoogle Docs  BloggerBlogger  EdmodoEdmodo  YoutubeYoutube  PreziPrezi.
Sisteme Kendi Hesabımızla Giriş Yapabilmek İçin Giriş Butonuna Tıklanır.
Fatih Projesi ALT PROJELER Altyapı Donanım
ANNE-KIZ BABA-OĞUL KÜTÜPHANEDEYİZ
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
EBAv2.
BİLİM VE SANAT MERKEZİ Bilim ve Sanat Merkezi, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim çağındaki özel veya üstün yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Hazırlayan Serap TİRYAKİ BT Rehber Öğretmeni.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir?
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI UYGULAMASI 1.İlk yapılacak iş veri girişinden okul mevcut durumu onaylanacaktır. 2.Okul aile birliği.
Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu
T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI EĞİTSEL WEB UYGULAMALARI EDSHELF UYGULAMASI.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPIYORUZ
İletişimin Zamanda yolculuğu. İletişim ne demektir?: Duygu, düşünce, haber veya bilgilerin başka kişilere aktarılmasına haberleşme denir. Resimdeki çocuk.
DERS ÜYELERİ Zeynep GEZER Dilek GÜLER Hakime ERTEKİN Emine NAZIROĞLU NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
«Annem Varsa Ben De Varım»
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
ANNEM OKUYOR BİZ DİNLİYORUZ
Mektup Nasıl Hazırlanır? Attila ZORBEY 4-E 309.
Sunum transkripti:

Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun "Dersimiz Kütüphane" Tuğçe BULUT & Mehtap DÜLGER

PROJENİN ADI: Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun! PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: Ağaççamı Ortaokulu ve İlkokulu PROJENİN AMACI: kütüphanemizi daha zengin bir yer haline getirip, öğrencilere kitap sevgisini aşılamak PROJENİN İÇERİĞİ PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMENLER: Mehtap Dülger ve Tuğçe Bulut PROJEDE SINIF SEVİYESİ: Tüm ilkokul ve ortaokul kısmı PROJE UYGULAMA YERİ: Ağaççamı ortaokul kısmında bir sınıf BAŞLAMA TARİHİ: 19/01/2015 BİTİŞ TARİHİ: 30/05/2015

PROJENİN BİREY, OKUL VE ÇEVRE İÇİN FAYDALARI: Proje sonunda öğrencilerimiz daha zengin bir kütüphaneye sahip olmuş, okulumuzda kitap okuma oranı artış göstermiştir.Bu bağlamda, okuma alışkanlığı kazanan öğrencilermizin öğrenme yaşantılarında da gelişim göstereceklerini düşünmekteyiz. Gönüllülerimiz hikaye kitapları dışında bilim-çocuk dergileri göndermiş olup, dergiler öğrencilere dağıtılmıştır. Ayrıca İstanbul'dan "İkbal Koleji" öğrencileri de kitap bağışında bulunmuş, okulumuz öğrencileri ile mektup arkadaşlığı projesine devam etmektedirler.

Sonuç: Proje sonunda yaklaşık olarak 3600 kitap toplanmıştır. Kitaplar 7-15 yaş grubuna uygundur.

PROJENİN AŞAMALARI: Proje kapsamında yaptığımız çalışmalar şu şekildedir:

1. Projeye Uygun Poster Tasarlama

2. Projeye Kaynak Bulunması Projemizi desteklemek amacı ile, internet etkin şekilde kullanılmıştır. Tamamen gönüllülerin oluşturduğu platformumuza aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/groups/birkitapdasengon der/?fref=ts

3. Projenin Yerel Bir Gazetede Tanıtılması http://www.yaylahaber.com/flas-haberler/agaccami-icin-kutuphane-seferberligi.htm

4.Yerel bir dernekten destek sağlanması Çorum Eğitimci Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇESİAD) okulumuza 3000 kitap bağışında bulunmuştur. http://www.yaylahaber.com/guncel/cesiad-uc- kutuphane-daha-kurdu-h63336.html