AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV cyurtsev@gmail.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İDİL KIZIL GÜZELLİKLER.
Advertisements

Değerli Dostlar, Ankara’da 2011 karla biterken 2012 bol kar yağışı ile başladı. Eşimle birlikte evde oturmaktansa yine şöyle bir dağ havası alalım dedik.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
Türkiye Gezginler Kulübü Olarak. İbrahim Zaman da grubumuzdaydı.
POMPEI Cem Yurtsev
BÜŞRA BAYSAL.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
PPS : Cem Yurtsev Fotoğraflar : Yuksel Giovannitti Müzik : Al Martino – Love is blue.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
BİR DATÇA MASALI AGUSTOS 2012
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
Gaye bir köyde yaşardı. Onun keçileri vardı. Keçilerini çok severdi
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
Kahraman filin canı çok sıkılıyordu
ANADOLU’NUN KÖYLÜSÜ DEYİP GEÇMEYİN SAKIN... Feridun ÖZHAN
ORMAN HAFTASI MART.
Yaylalar, Yaylalar... Bu kez yolum Karadeniz kıyısında biraz daha doğuya, Avusor Yaylasına ve Kaçkar Dağlarının eteğindeki Göle düşmüştü. Feridun ÖZHAN.
Ülkemin Cennet Köşeleri (I) AYANCIK Hazırlayan: Fazlı KÖKSAL Müzik: Memleketim/Ayten ALPMAN.
Değerli Dostlar, bugün Size biraz farklı bir sunum hazırladım
Göl’ün Hikayesi.
Değerli Dostlar, Doğu Anadoluyu gezip te, Ağrı Dağımızı görmeden olur mu ? Uzaydan görünüş bana ait değil. Büyük Ağrının tepesi her zaman kar ve buzulla.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
Bodrum’dan feribot ile sadece 45 dakika süren bir yolculuk sonrası Oniki Adalar grubundan Kos Adasına varmış olduk. Bizi St.John Şövalyelerinin Kalesi.
ÇAĞRI.
Değerli Dostlar, bu kez yolum ACARLAR LONGOZU’na uğradı…
CÜMLEDE ANLAM.
GERÇEK ANLAM MECAZ ANLAM.
Fiillerde Kişi Fiillerde Zaman
ŞİLE-AĞVA GEZİMİZ 21 Mayıs 2011 Yakın geçmiş zamanların birinde Alper; Fatoş Anne ve Ergun Baba’sını İstanbul’a davet etmiş. O da ne Ayten Bacı ile Necla.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Bence,METEORA Yunanistan’ın gezilecek en önemli ve de en ilginç yerlerinden birisidir. Yunanistan’nın Teselya bölgesinde Kalambaka şehri civarında.
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
Saatte 70 km hızla giden bir taşıt 5 saatte kaç metre gider?
Hazırlayan : Cem Yurtsev 1970 – 1990 ARASI TV DE BİR ÇOK DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞTUK. COCUKLUĞUMUZU, GENÇLİĞİMİZİ YAŞADIĞIMIZ DÖNEMDE.
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
Akvaryumdaki balıklara sabah 6, öğlen 5, akşam ise 3 yem attım. Balıklara toplam kaç tane yem attım?
Değerli Dostlar, Size farklı zaman ve farklı yerlerde rastladığım yaşayan anıtlarımızdan bazılarını sunmak istiyorum... Eminim ki, Sizler de asırlar hatta.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
BENİM GÜZEL EVİM.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
En temel besinlerimizden biri ekmektir. Herkes evinde ekmek yapabilir mi?
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
AKÇAKOCA’DA MÜKEMMEL BİR HAFTASONU GEÇİRMEYE HAZIRMISINIZ? Peki ama tehlikenin farkinda mısınız? Biges Vas ? This is kaput Gelin Gelin Alduracam hepinizi.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı.
TEOG NEDEN-SONUÇ AMAÇ-SONUÇ ÖZNEL NESNEL
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
ENGLISH ON HOLIDAY.
Ayder Tur.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu
İSTANBUL ANTONIOPOLIS YENİ ROMA İSTİNPOLİN KONSTANTINIYYE
Sunum transkripti:

AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV cyurtsev@gmail.com

Şile’nin hemen dışında muhteşem bir yer Saklıgöl. Cennetten bir parça Şile’nin hemen dışında muhteşem bir yer Saklıgöl. Cennetten bir parça. Bir haftasonu kahvaltı etmek için ideal bir yer. Tesis de var, fiyatları da uygun…

Ağva yolunda mangal kömürü nasıl yapılır öğrendik :) Meşe ağaçlarından fotodaki gibi kümeler yapılıyor sonra üstleri kömür tozu ve yapraklarla kapatılıyor. Yakılıyor sonra altta oluşan kömürleşmiş meşeleri biz mangal kömürü olarak kullanıyoruz. İlginç bir deneyimdi…

Gözlemelerimize eşlik eden korsan… Ağva’ta Teke üzerinden orman yoluyla giderken çok güzel elde açma gözleme yapan yerler var. Bir tanesi çok ünlü köy ekmeği de satıyor ve herkes civar köylerden de gelip buradan alıyorlar. Biz de hem ekmeğimizi hem de gözlememizi aldık :) Bu arada oradaki bu şirin yaratığa rastladım…

Henüz 4 yıllık butik bir otel ve çok memnun kaldık Henüz 4 yıllık butik bir otel ve çok memnun kaldık. İşleticisi Nimet hanım ve elemanları süper… Göksu deresinde deniz bisikleti gezimizde otelimizin görüntüsü Odamızın balkonundan manzara… Bir tarafta Göksu deresi, diğer tarafta deniz.

Ve Göksu’da deniz bisikleti ile güzel bir saatlik gezi. Kanatlarını açıp kurutmaya çalışan müthiş bir karabatak görüntüsü ile karşılaştık…

Yeşilçay kenarındaki balık lokantalarında uygun fiyatlı, taze balık yiyebilirsiniz. Ağva merkeze yürüyüş ve Yeşilçay’a merhaba diyeceğiz birazdan

Ağva’nın 2 km dışında Kilimli Koyu’nu görmeden sakın gelmeyin :) Foto çekimler yağmur altında oldu bu kez ama gene de çok güzeldi manzara.

Ve Ağva’ya hoşçakal dedik üzülerek… Yol manzaralarına bakar mısınız…

AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV cyurtsev@gmail.com