Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı."— Sunum transkripti:

1

2

3 HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı saçını topuz yapmış ablalarımız ve abilerimiz.

4 AMAÇ Spor yapan insanlara Zade Vital ile eşlik etmek.
İnsanların zihninde Zade Vital isminin, sporla ve sağlıklı yaşam ile birlikte yer edinmesini sağlamak.

5 ETKİNLİK Zade Vital yürüyüş ve koşu parkurlarını sahipleniyor.
Şehrin yürüyüş ve koşu parkurlarında planlanacak etkinlikte, parkur boyunca koşu ve yürüyüş yapan insanlara spor akademilerinden anlaşılacak sporcular, etkinlik boyunca eşlik edecekler. Spor yapan insanlarla birebir iletişim kurmuş olacaklar. Etkinlik Zade Vital adının spor ve sağlıklı yaşam ile birlikte anılmasına destek olacak.

6 Etkinliğe katılım gösteren insanlardan etkinlik sırasında çekildikleri fotoğrafı #BenimParkurum hashtag’i ile birlikte instagram veya twitter’a yükleyip etkinliğe sosyal medyadan da katılım sağlamaları istenecek. Hashtag’i kullanarak içerik yükleyenler arasında çekilişle belirlenecek kişilere Zade Vital ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti gönderilecek.

7 NE SÖYLEYECEĞİZ? Zade Vital, sağlıklı yaşamı destekler.

8 NASIL SÖYLEYECEĞİZ? Dostça ve samimi dille.

9 YER VE ZAMAN İstanbul sahil şeritleri ve ormanlar. 16-17 Temmuz

10 NOKTALAR Feneryolu – Suadiye sahilyolu: 6,5 KM.
"Sıcak aylarda sabah erken saatlerde yoğun bir kullanım görülür. Özellikle hafta sonu ülke sporunun yüzünü güldürecek derecede yoğun kullanılmaktadır. Avrupa’ nın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz sayıda kişinin sabah sporu için tercihi olan güzergahtır. "

11 Bebek- Ortaköy sahili: 10 KM
"Nefis boğaz havası eşliğinde koşmak için ideal bir güzergah. Yaklaşık 10 km uzunluğundadır. "

12 Belgrad Ormanı Neşet suyu koşu parkuru: 6,5 KM
"İstanbul’un en keyifli koşu alanıdır. Herkes bir kez olsun buraya gidip yürümeli veya koşmalıdır. Aktif sporcuların da takım antrenmanları için çok tercih ettikleri bu 6,5 km’lik parkur görmeye değer. Ağaçların yazın gölgesiyle serinletmesi, kışın rüzgarları keserek korunak sağlaması  ve göl kenarında koşmanın zevkini denemelisiniz. "

13 Maçka Demokrasi Parkı: 156.671 m2
"Şehrin içinde bir cennet gibi. Nişantaşı ve çevresinde oturanlar yürüyüş yapmak için burayı tercih ediyor. Sabahın çok erken saatlerinde, henüz gün ağarmamışken koşu yapan sporcularla karşılaşmanız olası. Havalar iyice sınmaya başlayınca ağaçların gölgesi en sıcak yaz günlerinde bile serinlemenizi sağlayacak. "

14 Emirgan Korusu "Hafta sonlarının vazgeçilmez duraklarından Emirgan Korusu, baharın tadını çıkarabileceğiniz cennet köşelerden.  Park en yoğun gününde 10 binlerce kişiye piknik imkanı sağlayabilecek kadar geniş bir alana yayılmıştır. Dairesel tam  1000 metrelik bir kros parkurudur.  Rengarenk çiçeklerle bezeli, papağanlar ve sincapların mesken tuttuğu koruda yürüyüş yapmak çok keyifli! "

15 BÜTÇE - MALİYET Tedarikçilerden aldığımız fiyatlar
1000 Havlu: TL 1000 Matara: TL


"HEDEF KİTLE Sabahları koşu ve yürüyüş parkurlarında spor yapan kadın ve erkekler. *Sabahları Bebek sahilinde taytlı şişme mont ve Nike Airmax’lı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları