© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sanallaştırma Güvenliği : Tehditler , Önlemler ve Fırsatlar
Advertisements

Sanallaştırma Teknolojileri
BİR BAŞARI ÖRNEĞİ Aktek Bilgi İletişim Teknolojileri Dr. Reha Çetin
Burak Koç Ankara Bölge Müdürü
Sanallaştırma örnekler, kısa özetler
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
eBusiness Çağında Depolama Yönetimini Güçlendirmek
Servislerin Dışarıdan Tedariki SAP Best Practices.
SANALLAŞTIRMA Dr. Cevat Şener ODTÜ BMB
Depo Onarımı SAP Best Practices.
Zaman ve Malzemeye Dayanan Faturalamayla Servis
Intertech, Finans sektörünün ihtiyaç duyduğu Bilgi Teknolojileri hizmetlerini sunmak amacıyla 1987 yılında kuruldu. Bugün 650 kişiye varan kadrosuyla.
Biyometrik Çözümlerde
© 2011 VMware Inc. All rights reserved Confidential VMware Corporate Overview Engin METİN VMware Kıdemli Sistem Mühendisi
Dönemsel Faturalamayla Servis Sözleşmesi
Sanallaştırma Teknolojileri
Sabit Fiyatlı Faturalamaya Sahip Spot Danışmanlık SAP Best Practices.
Sabit Fiyatlı Faturalamaya Sahip Servis SAP Best Practices.
SAP Best Practices Hazır Sektörel & Sektörler Arası Know-How SAP Müşterileri ve SAP İş Ortakları için Kullanılabilirlik.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
Toplu Faturalamayla Müşteri Siparişi İşlemesi
Alacak Dekontu İşlemesi SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Alacak Dekontu işlemesi,
Isınma, Güvenlik ve Barınma
ZAMANI ÖĞRENELİM.
Bedelsiz Teslimat SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Bu senaryoda müşteriye masrafsız.
Müşteriler Muhasebesi
Dahili Projeler SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Herhangi bir profesyonel hizmet.
Satış Masrafları Prosedürü SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Satış masrafları prosedürü.
Emrah Uslu TCM | Teknoloji Çözümleri Merkezi emrah. com
Seyahat Yönetimi SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Ortaya çıkan tüm seyahat masraflarının.
Müşteri Teklifi SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Standart müşteri teklifinin müşteri.
Seri Numarası Yönetimi SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Faaliyet prosesini ayrıntılı.
Sabit Fiyata ve Z&M Faturalamasına Sahip Satış Sözleşmesi SAP Best Practices.
Dönem Sonu Kapanışı Servis Siparişleri SAP Best Practices.
İç Sipariş AR&GE Planlaması SAP Best Practices. ©2011 SAP AG. All rights reserved.2 Amaç, Faydalar ve Anahtar Süreç Adımları Amaç  Bu proses, masrafları.
Türkiye için SAP Best Practices Baseline Package V1.605 What's New.
Siparişe Özgü Tedarik ile Depolanmayan Malzeme Kalemi Satışı
Use this title slide only with an image SAP İNOVASYON FORUM Eski Köye Yeni Adet Barış Güneş – Kıvanç Oktaş.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Onur Görür Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Microsoft Türkiye.
Nuri BİNİCİ Proje SANALLAŞTIRMA Nuri BİNİCİ Proje
ZAMANI ÖĞRENELİM.
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
Bilişim Ortağınız.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
NetApp MetroCluster İle İş Sürekliliği ve felaket kurtarma Tolga Şentekin NCDA, NCIE-SAN, NCIE-BR.
Muammer Benzeş MVP (IIS) Bulut Bilişim /muammerbenzes.
Murat Erkan Genel Müdür BÜYÜK VERİ Bulut ve Veri Merkezi Yatırımları.
Virtual Machine Manager 2008 R2 Muammer Benzeş MVP (IIS)
SQL Server 2008 ile Verileriniz Daha Güvenli Selçuk UZUN Yazılım Geliştirme Teknolojileri Yöneticisii Microsoft Türkiye.
Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Muhasebe ve Denetime Etkileri
GÖZDEHAN ÖZTÜRK  Sunucu (Server), herhangi bir ağ üzerinde bir programı veya bir bilgiyi farklı kullanıcılara/sistemlere paylaştıran/dağıtan.
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
SANALLAŞTIRMA ÇEŞİTLERİ VE YAZILIMLARI
Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
Windows Server 2016 Lisanslama
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
BİLGİ İŞLEM YAPILANMASI
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Sanallaştırma Çeşitleri ve Yazılımları
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Kütüphan-e Türkiye Projesi BİT Yol Haritası
Sunum transkripti:

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE

© 2014 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE Confidential VCE KİMDİR? En Hızlı $1 Milyar > Ciro #1 Bütünleşik Altyapı Piyasası Marka Tanılırlığı #1 Pazar Payı $4M beklenen 2015 cirosu Vblock Müşteri

VCE Confidential © 2014 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE’NİN BÜTÜNLEŞİK ALTYAPI PAZARINDAKİ YERİ Bütünleşik altyapı pazarı senelik bazda %50 ile büyümekte. IDC’ye göre satılan toplam sunucu ve depolama ürünlerinin %9’unun bütünleşik altyapılar içerisinde olduğu tahmin ediliyor senesinde ki çalışmada bu paya 2016’da ulaşılması öngörülüyordu.

VCE Confidential © 2014 VCE Company, LLC. All rights reserved. GARTNER MAGIC QUADRANT – 2014 Gartner’ın nedenleri:  Banka, perakende, sağlık ve telekommunikasyonda sahip olduğumuz refereanslar  Tek elden tüm bileşenlere destek verebilme yeteneğimiz  VCE Vision™ Intelligent Operations yazılımı VCE Cisco-NetApp Oracle HP IBM Nutanix SimpliVity Dell Fujitsu Hitachi Data Systems Unisys Huawei CHALLENGERSLEADERS NICHE PLAYERSVISIONARIES ABILITY TO EXECUTE COMPLETENESS OF VISIONAs of June 2014 Teradata About the Magic Quadrant Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 5 BT ÖNCELİKLERİ Düşük Risk Yüksek Esneklik Düşük Maliyet

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 6 BT ÖNCELİKLERİ EsneklikRiskMaliyet Gereği kadar bir kapasite ile başlayıp hızla kapasite ekleyebilmek Güvenlik, iş sürekliliği çözümlerinin sorunsuz entegrasyonu Kesinti yaşanmaması Sorunların çözümünün kısa sürmesi Destek süreçlerinin yalınlığı Utilizasyon masrafları Kolay ve otomatik süreç yönetimi. Yaşam döngüsü yönetimi süreci riskeri Konfügirasyon yönetimi riskleri Kapasite yönetimi riskleri Erişim sorunları nedeniyle düşen ciro

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. BT Kaynakları 70%20%10% 7 GÜNÜMÜZDE BT Yeni donanım yatırımları Yeni yazılım yatırımları Operasyonel Maliyetler SunucuVeri depolamaAğSanallaştırmaUygulama

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved IDC RESEARCH ÇALIŞMASI 96% Daha az erişim sorununu 4X Daha hızlı kurulum  160 günden 40 güne  79% daha az çalışan eforu 50% Daha düşük veri merkezi masrafı 5X Daha hızlı yeni servis arzı VCE’NİN MÜŞTERİLERİNE KATKILARI

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. GERÇEK BÜTÜNLEŞİK ALTYAPI 9 VBLOCK™ SYSTEMS DESTEK YAŞAM DÖNGÜSÜ MİMARİ ÜRETİM TEK BİR ÜRÜN YÖNETİM

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. ADVANCED MANAGEMENT POD (AMP) NEDİR? Tamamen İzole Edilmiş, Out of Band Vblock Yönetimi  Donanım  Cisco C220 rack sunucu üzerinde VMware ESXi 5.5 çalışıyor  Cisco Nexus 3000 Ağ Switchi  Yazılımlar  VMware bileşenleri  Nexus 1000V Ağ Bileşeni  Veri Depolama Bileşenleri  Vision Intelligent Operations VCE yazılımı 10

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. İZOLE ORTAM 11 AMP bozulsa bile, Vblock platformu normal bir şekilde çalışmaya devam eder.

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. AMP-2P vCenter Update Manager AMP-2P tek bir C220 sunucu üzerinde çalışır. Yönetmesi kolay out of band yönetim ortamıdır. Vblock yönetimi için gerekli sanal makinaları barındırır. Bu yönetim VM’leri VCE fabrikasında kurulur ve konfigürasyonu bitmiş şekilde müşterilerimize teslim edilir. vCenter Server SQL Database EMC Unisphere Nexus 1000V (2) VCE Vision vCenter SSO EMC ESRS (2)

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. VBLOCK™ VERİ KORUMASI VE TEKNOLOJİ UZANTILARI RecoverPoint, VPLEX, Data Domain & Avamar Temelli Sektör Lideri Veri Koruması Big Data, Hadoop data analytics, and scale out NAS, Elastic Cloud Storage Graphics acceleration, server-side cache for database workloads

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 14 BÜTÜNLEŞİK ALTYAPI KARMAŞIKLIĞI AZALTIR NEREDEYSE SONSUZ EKİPMAN, KONFİGÜRASYON VE ENTEGRASYON NOKTALARI OS HYPERVISOR SUNUCU SAN VERİ DEPOLAMA BLADE, RACK, CPU, MEMORY NIC, HBA HUZ, ADET, ÖZELLİK, UYUM DEPOLAMA PROCESÖRÜ, DISK CİNSİ, QUANTITY, DEPOLAMA PROTOKOLLERİ, ÖZELLİK, UYUM HIZ, ADET, ÖZELLİK, GÜVENLİK, LOAD- BALANCING GÜÇ ALTYAPI FİZİKSEL SANALLAŞTIRMA ? ? ? ? ? ? YENİ ESKİ STANDARDİZASYON

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE VISION BÜTÜNLEŞİK YÖNETİMİ GETİRİR VCE VISION dinamik olarak herhangi bir yönetim platformunu 15 Vblock™ sistemini standart, mimari, konfigürasyon, statü ve bağımlılıklar konusunda bilgilendirir

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 16 AMA YÖNETİM SİLOLARI TÜM RESME HAKİM DEĞİLLERDİR VERİ DEPOLAMAAĞSANALLAŞTIRMAGÜVENLİKOPERASYONSUNUCU Her yönetim silosu kendilerine ait bir altyapı görüşüne sahiptir

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 17 VCE VISION BÜTÜNLEŞİK YÖNETİM ANY MGMT APP VCE VISION™ API OR PLUGINS Her Vblock™’da VCE Vision™ Intelligent Operations çalıştırılır VCE Vision™ probütünleşik olarak tüm altyapının görülebilmesi ve yönetilebilmesine olanak sağlar

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. 18 VCE VISION ENABLES CONVERGED OPERATIONS ANY MGMT APP VCE VISION™ API OR PLUGINS Tüm Vblock’larımda yaşam döngüsü yönetimi yapılabilir. Her Vblock’da events/errors/log’lara bakılabilir. Her Vblock’un konfigürasyonu yedeklenilebilir

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. VCE Vision™ Panorama Servisi ile PANAROMA: DAĞINIK ORTAMLAR İÇİN BÜTÜNLEŞİK YÖNETİM Herhangi bir yönetim yazılımı VCE VISION™ API OR PLUGINS 19 ANKARA KONYA

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. TEK YAŞAM DÖNGÜSÜ Y. Donanımı Yedekleme Yazılımı İş Sürekliliği Hipervisör Yönetim Yazılımları SAN Ağ Veri Depolama Sunucu OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved. SORUN YÖNETİMİ Technical Support Representative Virtual Platform Support Engineer (vPSE) Sorun Yönetimi

© 2013 VCE Company, LLC. All rights reserved IDC RESEARCH ÇALIŞMASI 96% Daha az erişim sorununu 4X Daha hızlı kurulum  160 günden 40 güne  79% daha az çalışan eforu 50% Daha düşük veri merkezi masrafı 5X Daha hızlı yeni servis arzı VCE’NİN MÜŞTERİLERİNE KATKILARI

Teşekkürler