BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SINAVSIZ GEÇİŞTE KİM NEREYİ YAZABİLİR?
Advertisements

GÜLTEN ÖZAYDIN ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Üniversiteye Geçiş (M.T.O.K)
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU.
MAMAK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON SEMİNERİ FARUK SÜZER PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
Hangi bölümlere geçiş mümkün?
ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
ORTAÖĞRETİMDE DERS SEÇİMİ.
İlgiler ve Meslekler MURAT FİDAN MÜDÜR YARDIMCISI
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
YGS’de Hesaplanacak Puan Türleri
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ
WEB PROGRAMCILIĞI.
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
Nereye,Nasıl Gidebilirim?
ORTAÖĞRETİMDE ALAN/DAL SEÇİMİ
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ. BÖLÜMLER.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ. Daha iyi ölçme yapabilen, Öğrencilerin orta öğretim başarı puanını dikkate alan, Farklı puan türleriyle öğrencileri.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
ARAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Veri Tabanı Programcılığı
D.Ö1 YÜKSEKÖĞRETİME SINAVSIZ GEÇİŞ. D.Ö2 Bilişim Teknolojisi Mezunları Sınavsız Geçiş yapacakları programlar Yükseköğretim Ön lisans Programları Süre.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
1 YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI (LYS)
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu Haydar Akın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi.
2010 yılında kapsamlı olarak değiştirilen üniversiteye giriş sınavları;
HAZIRLAYAN GÜNEŞ KARTEPER
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu.
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
SINAV SİSTEMİ & BÖLÜMLER.
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
BÜRO YÖNETİMİ ALANI.
2012 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ. GRUP BAŞARISI YERİNE DERS BAŞARISINI ÖLÇMEK Adayların Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri gibi ders grupları başarısı.
2013 – YGS ve LYS SEMİNERİMİZE HOŞGELDİNİZ!.  YGS-LYS sistemi 2 aşamalı sınavlardan oluşan bir sistemdir.  İlk aşama sınavı YGS 1 oturum, ikinci aşama.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
YGS – 1 PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Aktüerya Bölümü YGS Taban PuanlarıYgs 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
ŞEHİT ORHAN DURUKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Bilişim Teknolojileri Alanı.
NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE PUAN VE BÖLÜM SİSTEMİ. 1.YGS ( Yüksek Öğrt. Geçiş Sınavı ) + 2.LYS ( Lisans Yerleştirme + Sınavı ) 13 Mart ayında yapılacak Tek oturumda.
Muhasebe Finansman Bilişim Teknolojileri Bilgisayarlı Muhasebe Web Tasarım ve Programlama Sivil Havacılık Yer Hizmetleri.
ALAN SEÇİMİ Ali PARMAKSIZ Rehberlik Öğretmeni. Alan seçimi ne zaman yapılır? Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında; Alan seçimi 9 uncu sınıfın sonunda.
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) GÖLCÜK RAM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA BÖLÜMÜ 2016.
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEVCUT ALAN VE DALLAR ADALET ADALET Zabit Katipliği Zabit Katipliği BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.
SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Basım ve Yayın Teknolojileri Nedir? Neden Bu Programı Okumalısınız? Bu bölümde öğrenciler.
 SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ VE ALANLARIN SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ.
SARUHANBEY MESLEK İ ve TEKN İ K ANADOLU L İ SES İ TANITIM SLAYTI Telefon: Faks: Adres: Cengiz Topel Mh. Namık Kemal Cd.
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
YENİ EK PUAN UYGULAMASI
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANININ AMACI:
(ÖĞRENCİ SEÇME ve YERLEŞTİRME SİSTEMİ)
TERCİH.
DGS-KPSS-AÖF BİLGİSAYAR-MUHASEBE-İNGİLİZCE ALES-KPDS-ÜDS HAZIRLIK
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN TERCİH EDEBİLECEĞİ
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 6006 Bilişim Teknolojileri Alanında Okuyan Öğrencilerin Ek Puanla (0,06) Tercih Edebilecekleri Lisans Programları (4 Yıllık Programlar) BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Basım Teknolojileri YGS 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri YGS 1 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS 1 Dijital Oyun Tasarımı (YO) YGS1 İşletme Bilgi Yönetimi (YO) YGS 6 Yönetim ve Bilişim Sistemleri (YO) YGS 6 Adli Bilişim Mühendisliği (M.T.OK) Ek Puansız Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K) MF4 (Ek puansız) Bilişim Sistemleri Mühendisliği (M.T.O.K) MF4 (Ek Puansız) Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K) MF4 (Ek Puansız) Elektrik – Elektronik Mühendisliği (M.T.O.K) MF4 (Ek puansız) Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K) MF4 (Ek puansız) KCMTAL PDR SERVİSİ 2014 -2015

Dış Ticaret Ofis Hizmetleri Bilgisayarlı Muhasebe 6040 Muhasebe ve Finansman Alanında Okuyan Öğrencilerin Ek Puanla (0,06) Tercih Edebilecekleri Lisans Programları YGS 6 Dış Ticaret Ofis Hizmetleri Bankacılık (YO) Bankacılık ve Finans (YO) Bankacılık ve Finansman (YO) Bankacılık ve Sigortacılık (YO) Gümrük İşletme (YO) Muhasebe (YO) Muhasebe Bilgi Sistemleri (YO) Muhasebe ve Denetim (YO) Muhasebe ve Finans Yönetimi (YO) Muhasebe ve Finansal Yönetim (YO) Sermaye Piyasaları ve Portföy Yönetimi (YO) Sermaye Piyasası (YO) Uluslar arası Ticaret (YO) Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik (YO) Uluslar arası Ticaret ve Lojistik (YO) Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Yönetimi(YO) Uluslar arası Ticaret, Lojistik ve İşletmecilik (YO) Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi (YO) Uluslar arası Finans (YO) Uluslar arası Perakende Yönetimi (YO) Bilgisayarlı Muhasebe KCMTAL PDR SERVİSİ 2014-2015

İnsan Kaynakları Yönetimi Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi 6008 Büro Yönetimi Alanında Okuyan Öğrencilerin Ek Puanla Tercih Edebilecekleri (0,06) Lisans Programları (4 Yıllık Programlar) BÜRO YÖNETİMİ YGS 6 İnsan Kaynakları Yönetimi Sağlık Yönetimi Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi KCMTAL PDR SERVİSİ 2014-2015

6006 Bilişim Teknolojileri Alanında Okuyan Öğrencilerin Sınavsız Yerleşebilecekleri Önlisans Programları ( 2 Yıllık Programlar ) Basım ve Yayın Teknolojileri Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgi Yönetimi Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Teknolojisi Coğrafi Bilgi Sistemleri Görsel İletişim İnternet ve Ağ Teknolojileri Mobil Teknolojileri Pazarlama Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi KCMTAL PDR SERVİSİ 2014-2015

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Hukuk Büro Yönetimi Sekreterliği 6008 Büro Yönetimi Alanında Okuyan Öğrencilerin Sınavsız Yerleşebilecekleri Önlisans Programları ( 2 Yıllık Programlar) Ağız ve Diş Sağlığı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Hukuk Büro Yönetimi Sekreterliği İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi Odyometri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama KCMTAL PDR SERVİSİ 2014-2015

6040 – Muhasebe ve Finansman Alanında Okuyan Öğrencilerin Sınavsız Yerleşebilecekleri Önlisans Programları (2 Yıllık Programlar) Kooperatifçilik Lojistik Maliye Marina ve Yat İşletmeciliği Marina İşletme Marka İletişimi Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Pazarlama Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Posta Hizmetleri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Sosyal Güvenlik Tarımsal İşletmecilik Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Uçuş harekat Yöneticiliği Bankacılık ve Sigortacılık Deniz ve Liman İşletmeciliği Dış Ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi Enerji Tesisleri işletmeciliği Hava Lojistiği Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi KCMTAL PDR SERVİSİ 2014-2015