En bref... Kısaca... Un grand bonjour de Cappadoce Aujourd'hui, nous sommes allés à Göreme pour visiter les monastères et les églises. Là-bas, il y a 400.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KELİME TÜRLERİ ZARFLAR.
Advertisements

AT SIRTINDA KÜTÜPHANE.
Aşağıdakilerin hangisinde altı çizili sözcük soyut addır?
ADIM ADIM TÜRKİYE Yurdumuzu Dolaşırken.
Gökkuşağının Altından Geçilir mi?
A) Zilin çalmasıyla yarışma başladı.
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
Fotograf iletisim art photo design studio © fotograf iletisim tüm hakları saklıdır.
BİLMECELER.
Hans Silvester Photos de Hans Silvester Çeviri: Yaprak BENER CHAPDELAİNE Automatique.
Present activities ● Questions
Que fais-tu lorsque tu rencontres une voiture dont le pare-brises est plein de poussière ? What do you do if you find a car lost under dust? Tozun altında.
Hayatı yavaşlatma kararımız doğrultusunda ilk adımı atıp,Heybeliada’ya yerleştik. İlk defa misafirliğe gelen siz dostlarımızla bu mutluluğu paylaştık.Bu.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
De TURQUIE. C’est Nazan Oncel qui est paroliere de cette chanson. Elle fait un duo avec mégastar de Turquie, Tarkan Tevetoğlu. Cette chanson est trop.
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın:
KAPADOKYA.
1.soru Aşağıdaki cümlelerin hangisinin sonuna nokta konmalıdır ?
Sen hangisini seçerdin?
Eğer sizlere : « Sahara sözcüğü sizin için ne ifade ediyor ? » diye sorsam, Öyle sanıyorum ki bana : « Kum…kum…kum…sadece kum yığını” Diye cevap verirdiniz.
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
Erkeksen, kadınlara yetki ver!. 2/3 des 774 millions d'adultes analphabètes sont des femmes. Okuma yazma bilmeyen 774 milyon yetişkinin 3'te 2'si kadın.
KURALLARA UYMAK.
SERENAY KAYA FOYER:140 TRAVAIL #1. TUTORIAL DE MATHÉMATIQUES FRANÇAISTURC.
GÖKYÜZÜ HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME
Fiillerde Kişi Fiillerde Zaman
Gece yarısı parka bir baykuş geldi.Ağaçları tek tek
  Sevgili TEDP ;    Başlangıçta sen benim için angarya bir çalışmaydın. Sabah uyan, evin işini yap, TEDP etkinliklerine katıl, okulda ders yap…Çok yoğun.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Türkiye’ den getirdikleri oluşturulan köşe.. Sınıflardan görüntüler.
Dün henüz, yirmi ya ş ındaydım Ve ya ş am ile oynuyordum Sanıyordum ki çok fazla zamanım var Bilmiyordum ki ya ş am, Parmaklarımın arasından bir tutam.
Orhangazi Ortaokulu Ödül ve Payla ş ım günü. davet ettik.
Gösteri'nin başındaki ve sonundaki yazılar: "Bu resim ve suluboyalar her hangi bir stil veya gerçek bir san'at olmayıp, okul çalışmaları dışında bir değer.
Yarın, Orada olmayaca ğ ım Küresel ısınmanın etkilerini hissetmeye ba ş lasam da.
Le palais de Dolmabahçe (en turc : Dolmabahçe Sarayı) situé à Istanbul, en Turquie, sur le côté européen du Bosphore, a servi en tant que principal centre.
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU ÇARPIM TABLOSUNU ÖĞRENELİM
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR ÇIKIŞ
FRANSIZCA ADA TANAR 4-C 275. FRANSIZCA HANGİ ÜLKELERDE KULLANILIR Fransızca Andorra Benin Burkina Çad Dibuti Fransa Fransız Guyanası Fransız Polinezyası.
MEYVELERİ TANIYALIM.
KIRMIZI FİL NEREDE ?.
1. 2 Üstüne yazılmayan satır hangisidir? Kasap satırı.
HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
FİİLLERDE KİP.
HEPİNİZİ YENİ YAZLIĞIMDAKİ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. ÇOK AZ VAKTİM KALDI… BİRKAÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM.. LÜTFEN HERKES YANINDA BİRŞEYLER.
BİZANS RESİM SANATI.
AT SIRTINDA KÜTÜPHANE.
F E M M E S (KADINLAR) KONTROL SİZDE JOAQUIN RODRIGO
Numune Alma Planı : İstatistiksel hatırlatmalar
Sen hangisini seçerdin?
Erasmus deneyimimizi size açıklıyoruz!
Batı Karadeniz-2.
AKDENİZ TURU-4.
Marmara Turu-2.
Müzik : Kenny G.
B.J.’nin İşyeri Günlüğü’nde (Le Journal de B.J. au Bureau)
İnkalar Güneşin çocukları Babilon, Çin setti,
ISTANBUL la citerne byzantine
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
YEHOVA NEYİ (quoi) YARATTI? (il créa). REPONDEZ AUX QUESTIONS EN FAISANT DES PHRASES ; utilisez le passé (geçmiş zaman)
Sebep-Sonuç (Neden-Sonuç) Cümleleri
Dünyaca ünlü Fransız bir ressamdır. 14 Kasım 1840 yılında Paris’te do ğ muş 5 Aralık 1926 tarihinde Fransa Giverny’de 86 yaşında iken hayata gözlerini.
Nous allons maintenant supposer : “Si ..., (alors) ... .”
Connaissez-vous le nom de Dieu ?
Merhaba. Beni tanımıyorsunuz, ama - sizin bir komşu-nuz-um
Sunum transkripti:

En bref... Kısaca... Un grand bonjour de Cappadoce Aujourd'hui, nous sommes allés à Göreme pour visiter les monastères et les églises. Là-bas, il y a 400 églises. Autrefois, c'était une région religieuse et pieuse. Les églises sont creusées dans la roche. Les peintres qui venaient d'Istanbul peignaient ces églises. Nous avons vu les réfectoires des moines et leurs cuisines. Les églises s'appellent, par exemple, l'église Sainte-Barbe, L'église à la pomme, l'église au serpent. Après, vers 16h, nous avons fait une randonnée dans la vallée rouge. C'était magnifique, nous avons beaucoup aimé la nature et l'environnement. On a vu aussi des pigeonniers. On a appris de notre guide que la Cappadoce est une région protégée par l'UNESCO. Enfin, nous nous sommes arrêtés à un café dans un village. On a mangé des glaces et on a bu des coca-cola. Finalement, nous avons visité un atelier de poterie. Elvan et Yagmur ont essayé de faire un pot. A 19h, nous sommes retournés à l'hotel. Nous étions très fatigués. A 20h, nous avons diner et à 22h, nous sommes allés dans les chambres. A demain, bonne nuit!.... Photo Kapadokya'dan merhaba,04/04/2006 Bugün Göreme'ye gittik.Orada bir çok manastır ve kilise gezdik. Rehberimiz Mehmet Bey'den burada 400 tane küçük küçük kiliselerin olduğunu öğrendik. Kiliseler kayaların içine oyulmuştu. Bunları boyamak için İstanbul'dan artistlerin geldiğini ve mavi boyanın da Afganistan'dan özel olarak getirtildiğini öğrendik. Kiliselerin yanınıda rahiplerin yemek odalarını, mutfaklarını ve ahırlarını gördük. Yılanlı,Elmalı, Tokalı Kiliselerini gezdik. Saat 4'e doğru Kızıl Vadi'ye gittik ve 2 saat süren 4kmlik bir yürüyüş yaptık. Kızıl Vadi büyüleyiciydi. Hepimiz oradaki doğayı çok sevdik. En çok güvercinlikler hoşumuza gitti. Rehberimizden Kapadokya Bölgesi'nin UNESCO tarafından koruma altına alındığını öğrendik. Bu bizi son derece memnun etti. Çiyaşin Köyü'ndeki molamızın ardından bir çömlek atölyesini ziyaret ettik. Elvan bir çömlek yapmayı denedi. Saat 7'ye doğru otelimize döndük. Bugün bizim için çok yorucu bir o kadar da güzel bir gündü. Saat 8'de akşam yemeğimizi yedik ve hemen size bu güzel sayfayı hazırladık. Yarın görüşmek üzere, iyi geceler. Photo Musée de Göreme à ciel ouvert Göreme Açik Hava Müzesi Tout le monde est fatigué! Herkes yorgun!

Les photos du jour Bugünkü Resimler Photo L’église avec la pomme Elmali Kilise Photo Une céramique avec des motifs Hittites Hitit motifli seramik Photo Elvan essaye de faire une poterie Elvan çömlek yapmaya çalisiyor Photo Les filles prennent des photos Kizlar fotograf çekiyorlar Un coucher de soleil en Cappadoce Kapadokya’da günes batarken Larissa photographe Fotografçi Larissa

Les photos du jour Bugünkü Resimler Photo L’église aux sandales Sandalet Kilisesi Photo Coucou, c’est nous! Hehe, biz! Photo A table! Masada! Photo C’est dur de descendre!!! Inmek biraz zor!!! Photo On écoute le guide! Rehberimizi dinliyoruz! Photo La vallée rouge Kirmizi vadi

Les photos du jour Bugünkü Resimler Yagmur essaye de faire une poterie Yagmur çömlek yapmaya çalisiyor La vallée rouge Kirmizi vadi Photo Les filles pausent pour la photo Kizlar poz verirken Photo Eureka, j’ai compris !!!! Evreka, anladim !!!!! Photo Une fabrique de poterie à Avanos Avanos’da, seramik fabrikasi