Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
AKILLI FAKS.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
DAMACANA - TÜPGAZ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Yeni Nesil Mobil Katalog
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
ELEKTRONİK ORTAMLARDA PAZARLAMA
Birtel İletişim Teknolojileri
İNOVASYON NEDİR? Sunan Bülent Orta Stratejik Yapılandırma Danışmanı
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
Birtel İletişim Teknolojileri
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
ATC Araç Takip Sistemleri
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Türkiye’deki Üniversitelerde İnternet Tabanlı Akademik Kayıt ve Not Takip Sistemleri (IANTS) Y.Doç.Dr.Ender Özcan Yeditepe Üniversitesi.
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sistem & Veri tabanı Yönetimi Bilgi Güvenliği Uygulama Geliştirme Kurumsal Bilişim Hizmetleri Analiz IT Altyapı İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
ISLD 514 YENİLİKÇİLİK VE DEĞİŞİM YÖNETİMİ ISLD514-Hafta14 : Bilişim Sistemleri ve Uygulamaları Prof. Dr. Atilla ELÇİ Aksaray Üniv., İ şletme Bölümü, ISLD.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Bilişim Ortağınız.
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
CRM SOFTWARE YIĞIT TAKA CRM Tarihçesi 1980’ lerde database marketing. Neydi bu marketlerin amacı? Sayılamayan müşterilerle bire bir etkileşime.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
KURUMSAL SUNUM.
BRANDING - MARKETING - TRADING
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİNİN VİZYONU
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız hizmeti; en hızlı, en güvenilir, en kolay ve ekonomik yoldan, Size Toplu İletişim Çözümleri ile sunmaktadır.

Hakkımızda Bireysel başarımların öne çıkarak kişileri hedef durumuna getirmesi ve bu hedefteki kişilerin bir araya gelerek artık; bireysel başarımlarını kurumsal bir çatı altında birleştirme istek ve arzularıyla ortaya çıkan; 3G Bilişim firması çok kısa bir sürede Turkcell İş Ortağı olmuş ve kuruluşlundan tam 3 Ay sonrada, Turkcell Çözüm Ortağı olmayı başarmıştır. IT Teknolojilerine getirdiği yeni bakış açısıyla rakip firmalarında taktirini toplamıştır. Artık bireysel başarımdan, kurumsala; şimdide kurumsal başarımı müşterilerine ulaştırma isteğini kendine hedef olarak belirlemiştir. Bireysel başarımların öne çıkarak kişileri hedef durumuna getirmesi ve bu hedefteki kişilerin bir araya gelerek artık; bireysel başarımlarını kurumsal bir çatı altında birleştirme istek ve arzularıyla ortaya çıkan; 3G Bilişim firması çok kısa bir sürede Turkcell İş Ortağı olmuş ve kuruluşlundan tam 3 Ay sonrada, Turkcell Çözüm Ortağı olmayı başarmıştır. IT Teknolojilerine getirdiği yeni bakış açısıyla rakip firmalarında taktirini toplamıştır. Artık bireysel başarımdan, kurumsala; şimdide kurumsal başarımı müşterilerine ulaştırma isteğini kendine hedef olarak belirlemiştir.

Projelendirme Sektörel başarımları doğru analiz eden ekibi ve kuruma özel proje geliştiren, üreten departmanı sayesinde doğru ihtiyaç doğru çözüm mantığını müşterileriyle paylaşmaktadır. Yazılım geliştirici konumunda yer alan bir çok firmaya ticari çözüm modelleri geliştirmekte ve uygulamaktadır. Devlet yararına farklı projeler geliştirmekte ve kurumların sistemlerine entegre ederek kullanımlarını sağlamaktadır. Gsm tabanlı otomasyon yazılımlarının Arge çalışmalarına ciddi yatırımlar yaparak, yeni nesil teknoloji geliştirmektedir. Sektörel başarımları doğru analiz eden ekibi ve kuruma özel proje geliştiren, üreten departmanı sayesinde doğru ihtiyaç doğru çözüm mantığını müşterileriyle paylaşmaktadır. Yazılım geliştirici konumunda yer alan bir çok firmaya ticari çözüm modelleri geliştirmekte ve uygulamaktadır. Devlet yararına farklı projeler geliştirmekte ve kurumların sistemlerine entegre ederek kullanımlarını sağlamaktadır. Gsm tabanlı otomasyon yazılımlarının Arge çalışmalarına ciddi yatırımlar yaparak, yeni nesil teknoloji geliştirmektedir.

İşleyen Yapılar Toplu SMS (160/612) karektere kadar değişken, Toplu MMS (Opr.Bağımlı Turkcell Grubuna 80k kadar veri gönderimi,) Wap Push MMS (Operatör bağımsız Turkcell,Vodafone,Avea kullanıcılarına MMS gönderimi,) Toplu Fax Toplu İnteraktif katılım panelleri Anket ve Referandum Yapılandırmaları Web uygulama panelleri Üye yönetim Sistemleri Toplu SMS (160/612) karektere kadar değişken, Toplu MMS (Opr.Bağımlı Turkcell Grubuna 80k kadar veri gönderimi,) Wap Push MMS (Operatör bağımsız Turkcell,Vodafone,Avea kullanıcılarına MMS gönderimi,) Toplu Fax Toplu İnteraktif katılım panelleri Anket ve Referandum Yapılandırmaları Web uygulama panelleri Üye yönetim Sistemleri

Gelecekte 3G Gelişen teknolojiyi bünyesine her zaman adapte ederek büyüyen bir yapı kurmak,(G1) Gelecek için Geçmişin önemini kavramış ekip ve iş ortakları edinmek,(G2) Gayretli bir şekilde çalışmak, başarmak ve paylaşmak başlıklarını temel esas olarak belirlemektir.(G3) (GENÇ, GÜVENİLİR, GİRİŞİMCİ) Gelişen teknolojiyi bünyesine her zaman adapte ederek büyüyen bir yapı kurmak,(G1) Gelecek için Geçmişin önemini kavramış ekip ve iş ortakları edinmek,(G2) Gayretli bir şekilde çalışmak, başarmak ve paylaşmak başlıklarını temel esas olarak belirlemektir.(G3) (GENÇ, GÜVENİLİR, GİRİŞİMCİ)

Sahada Biz PROJE PROJE AS. ARGE ARGE AS. YAZILIM EKİBİ YAZILIM EKİBİ DATNET JAVA WEB C C C# C++ DELPHİ ADA PROJE TEST MUHASEBE GENEL KOORDİNATÖR MÜŞTERİ BAYİ İŞ ORTAĞI SATIŞ

Erişim Bilgilerimiz Büklüm Sokak No:86/5 K.Dere / Ankara Tel: Fax: Büklüm Sokak No:86/5 K.Dere / Ankara Tel: Fax: