Romatoloji Eğitimi Projesi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Anket Hakkında Ankete 40 kişi katıldı. CERN’de Türk vatandaşı olarak yaklaşık 150 kişi kayıtlı. Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu deneysel alanda.
Advertisements

EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Doç. Dr. Ersin Aksay SB Tepecik EAH, Acil Tıp Kliniği
Açık ve Uzaktan Öğretim Modelleri
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
ROMATİZMAL HASTALIKLARDA DİYET ve EGZERSİZ
Visible Body: OvidSP Anatomi Eğitim Kaynağı
Company name UZAKTAN E Ğİ T İ M. İ Ç İ NDEK İ LER Uzaktan Eğitimde Öğretmen Rolleri Uzaktan Eğitimin Kullanım Alanları? Uzaktan Eğitim Nasıl Yapılır?
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Tanı ve tedavi için gerekli olan laboratuvar hizmetlerini yapmak.
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
Y USIF M AMMAD - ZADA : ,000 okulmuzdaki 620,000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları.
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
2009 Eğitim Yılı Çalıştayı Dönem 4 ve 5 Raporu. Başlıklar  Stajlar  Teorik dersler  Pratik eğitimi  Sınavlar  Yardımcı eğitim alanları  Öğretim.
Profesyonel Sunum Programları Mustafa Kemal YALINKILIÇ
YÜZMENİN SAĞLIK AÇISINDAN OLUMLU ETKİLERİ
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI 9 Ekim 2010, Ankara
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
YAYGIN AĞRILI HASTAYA YAKLAŞIM
Yansıtıcılar (Projektörler)
PULMONER REHABİLİTASYON ve EVDE BAKIM MERKEZİ
Osteoartrit Osteoartroz Dejeneratif Eklem Hastalığı
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
Yaygın Ağrının Ayırıcı Tanısı
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Uzmanlık derneklerinin amaçları ve uzmanlık alanının temsiliyeti Prof. Dr. Mustafa Ünlü TTB-UDEK Yürütme Kurulu.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
Yüksek kalite standartlarında tanı ve tedavi hizmeti sunmak
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
EMRE AYDIN.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
Hastalık ve Erken Ölümleri Önleme Açısından Toplum Sağlığı Merkezleri
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
BAĞ DOKUSU YAPISI VE FONKSİYONU Yrd. Doç. Dr. Mustafa BİLGİ
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
 Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Eğitim-Bilişim Ağı (EBA)
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu
Araştırmacıların konu ve kaynak taraması için harcadıkları zaman sorunlarına, ulusal düzeyde, hızlı, tek merkezden ve kolay arama ile çözüm. Ulusal dergilerin,
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Sibel KARABULUT Acil Yardım ve Afet Yönetimi
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
YAYGIN AĞRILI HASTAYA YAKLAŞIM
Balneoterapi uygulama
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş.
Diz osteoartriti tedavisinde BMAC (Kemik iliği aspirasyon konsantresi) ve PRP (plateletten zengin plazma) kombinasyonunun etkinliği: Olgu serisi
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
I Ğ DIR ÜN İ VERS İ TES İ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DA İ RE BA Ş KANLI Ğ I Kütüphane kullan ı m ı ve elektron İ k kaynaklara er İŞİ m Kütüphanec İ : Ercan.
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Eğitimleri
Dspace Kurumsal Arşİv KullanIm kILAVUZU
ARŞ. GÖR. DR. HAVVA ŞEN KTÜ TIP FAKÜLTESİ AİLE HEKİMLİĞİ AD
SLAYT.
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
VAKA SUNUMU Arş. Gör. Dr. Kevser AYAR KTÜ Tıp Fakültesi
Öğr. Gör. Dr. Ayşegül Öztürk Birge
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Sunum transkripti:

Romatoloji Eğitimi Projesi TRASD ONLINE Romatoloji Eğitimi Projesi

TRASD Online Romatoloji Eğitimlerinde amaç; TRASD Online Romatoloji Eğitimleri Nedir? Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği bünyesinde gerçekleştirilen, konularında bilgili ve deneyimli eğitimcilerin hazırladığı, hekimlere interaktif ve güncel bir eğitim alanı oluşturan online erişimli eğitim setleridir. TRASD Online Romatoloji Eğitimlerinde amaç; Romatoloji’de mezuniyet sonrası sürekli, güncel ve kaliteli eğitim Eğitimde standardizasyon Hastalara doğru tanı, takip ve tedavi olanakları sağlamaktır.

TRASD Online Eğitimlerinin İçeriği ÜYELİK Eğitim programlarını inceleme, istenilen programa kayıt olma imkanı Prequiz  Eğitim modülü  Postquiz Görsel Eğitim Modülleri Slaytlar, fotoğraflar, yüksek çözünürlüklü videolar vb. İnteraktif & Canlı Yayınlar Modül bitiminde canlı yayınlar ve eğitim değerlendirmesi

Eğitim Modülleri Modüller MODÜL 1: KAS-İSKELET SİSTEMİNİ OLUŞTURAN YAPILAR VE FONKSİYONLARI MODÜL 2: ROMATİZMAL HASTALIKLARA TEMEL YAKLAŞIM MODÜL 3: ROMATOİD ARTRİT (RA) MODÜL 4: SPONDİLOARTROPATİLER MODÜL 5: OSTEOARTRİT MODUL 6: YUMUŞAK DOKU ROMATİZMALARI MODÜL 7: SLE VE DİĞER BAĞ DOKUSU HASTALIKLARI MODÜL 8: VASKÜLİTLER MODÜL 9: SİSTEMİK HASTALIKLARA EŞLİK EDEN ROMATİZMAL DURUMLAR MODUL 10: ENFEKSİYOZ ARTRİTLER MODÜL 11: KRİSTAL ARTROPATİLER MODÜL 12: KEMİĞİN METABOLİK HASTALIKLARI MODÜL 13: OMURGANIN AĞRILI DURUMLARI MODÜL 14: PERİFERİK KAS İSKELET SİSTEMİ SORUNLARI MODÜL 15: JUVENİL KRONİK ARTRİTLER (JKA) 52 Uzman Eğitmen & 63 Sunum Modüller Yaklaşık 30 dakika 2-8 alt eğitim konusu Eğitimci bilgilerine erişim

Eğitimler Nasıl İşliyor? Modül Bazında Konular Modül Öncesi Prequiz Greenbox Video Ders Sunumları iPad Uyumlu Video Eğitmene Soru Sorabilme Ek Ders Materyallerine Erişim Modül Bitiminde Postquiz Dersleri Tekrar İzleyebilme Modül Tamamlama Sonuçlarınız

TRASD Online 2015 TRASD Online Üyeliği Artık Ücretsiz! TRASD Online 2015 yılında Türk Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği üyelerinin erişimine açılmıştır. Her Ay Vaka Sunumları ve Tartışma Platformu! TRASD Online üzerinden her ay sizlerin soru sorabileceği, vaka danışabileceği ve paylaşabileceği online toplantılar yapılacaktır. İlk Toplantı: 17 Şubat Salı Saat: 12:00 - 13:00

TRASD Online 2015 TRASD Online Üyeliği Artık Ücretsiz! TRASD Online 2015 yılında Türk Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği üyelerinin erişimine açılmıştır. Her Ay Vaka Sunumları ve Tartışma Platformu! TRASD Online üzerinden her ay sizlerin soru sorabileceği, vaka danışabileceği ve paylaşabileceği online toplantılar yapılacaktır. İkinci Toplantı: 17 Mart Salı Saat: 12:00 - 13:00

TRASD Online TRASD Online; Türk Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği kapsamında: Güncel içeriklerle Bilimsel toplantı sunumları ve videoları eklenerek daha zengin bir eğitim platformu yaratarak değerli üyelerinin eğitimine katkıda bulunmaya devam edecektir.