Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

SERKAN HACIÖMEROĞLU –Yön.Kur.bşk.yrd
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
ISLETME BILIMINE GIRIS 1
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
OPTIMA CAPITAL YATIRIM LİMİTED ŞTİ
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Genç Bilişimciler İçin Profesyonelleşme Yolunda Öneriler
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
“Alternatif Finansman Kaynağı Olarak Girişim Sermayesi "
BİR İŞLETMENİN HEDEFİ 1.Müşteri kazanmak 2.Müşterileri firmada tutmak
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı
KÜTAHYA PORSELEN 40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden,
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
ENDÜSTRİYEL TASARIM.
PAZARLAMADA İNOVASYON
İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Örn: Dönen varlıkları: 40 TL
Ulusal Yenilik Politikalarında Gelişmeler …. 222 İçerik Ar-Ge nedir? Yenilik Nedir? Ulusal Ar-Ge ve Yenilik Destekleri ve Bazı Göstergeler İl Yenilik.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
Kamu Ar-Ge Fon Kaynaklarına Erişim
Pazarlama ve Temel Kavramlar
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Girişimci farklı düşünür.  İstanbul’da geceliği 30 TL’ye ranza yataklı sadece yatma amaçlı HOSTEL’ler açılıyor.  Yerli ve yabancı.
İnsan Kaynakları Yönetimi
İşletme Çevreleri, Büyüme, Küçülme ve Analizler
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
GİRİŞİMCİ.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
1. “turizm işletmesinin ya da turizm bölgesi yönetiminin gelecek dönemlerde yapılacaklarla ilgili konularda bugünden karar vermeleri” 2.
Özel eğitimde eğitim ve öğretim
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
1 6 Sigma Finansman Mayıs İzmir. 2 Lean uygulamaları – Sağlanan faydalar adet/adam adet/adam
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
= TARİHÇE= İlk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, 15 binden fazla mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
Fahriye OBUT.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
İŞ PLANI ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
YENİCEKÖY İlk/ORTAOKULU
Şirket Adı İş planı sunusu.
SATIŞ GELİŞTİRME -PROMOSYONU
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
Hizmet Pazarlamasında Ürün Kavramı
Şirket Adı İş Planı Sunusu.
Sunum transkripti:

Cansu DEM İ R İ şletme (iö)

Kütahya Porselen

. Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İ MKB de işlem görmekte olan bir firmadır. Bankaların hisselerini Güral ailesine satmasından sonra, finansman- yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp, Ar-Ge birimi oluşturulmuştur

Güral ailesi

Ürün çeşitlili ğ inde, yarattı ğ ı form ve dekor zenginli ğ i ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Her yıl tek ürün bazında yüzden fazla form, otellere yönelik en az iki yeni koleksiyon ve 1000 e yakın desen üretmektedir. 1990’lı yıllarda başlayan atılımı ile bugün 52 ülkede Kütahya Porselen ürünleri tüketicilere ulaşmaktadır. Türkiye’de 43 mağazası ile 6 bin noktada tüketicisiyle buluşmaktadır

YÖNET İ M KURULU Başkan NAF İ GÜRAL Genel Müdür RÜŞTÜ DÜVER Üye GÜLSÜM GÜRAL Üye ERKAN GÜRAL Üye SEMA GÜRAL SÜRMEL İ

VİZYON "Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak."

M İ SYON "Müşterilerimizin sa ğ lı ğ ını koruyan, estetik ve sanatsal de ğ eri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir.

İ şe alma ve kariyer geliştirme; Kütahya Porselenin personel temininde temel prensip; Kütahya Porselen vizyon ve hedeflerini destekleyecek kişilik, yetenek ve tecrübe olarak en uygun niteliklere sahip olan kişilerin, fırsat eşitli ğ i ilkesi do ğ rultusunda seçilmesidir.

Ücretlendirme; Kuruluşumuzda ücret yönetimi sistemine göre ücret politikası uygulanır. Çalışma Saatleri; Normal çalışma süresi haftada 45 saattir. Mesai saatleri Pazartesi-Cumartesi olmak üzere arasındadır. Başlangıç saatleri fabrika ve vardiya durumlarına göre de ğ işebilmektedir.

ÜRÜNLER Yemek Takımları Kahvaltı Takımları İ KRAM SETLER İ İ KRAM SETLER İ MAMA TAKIMLARI TEK PARÇALAR SANAT EV İ SANAT EV İ

RAK İ P F İ RMALAR

Ödüller