BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CÜMLE ÖĞELERİ Cümle, bir duyguyu, düşünceyi, veya olayı anlatan sözcükler topluluğudur. Cümlede her sözcüğün bir görevi vardır. Bu görevli sözcüklere öğe.
Advertisements

Mutluköy İlköğretim Okulu
KURGU KUŞAĞI “Yaratıcı Düşünme” Etkinliği
BASİT YAŞAMAK Dr. Yalçın ERGİR
NASIL ÖĞRENİYORUM?.
2/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI.
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
Bu ne ? Bu kitap. Bu kitap mı? Evet , bu kitap
A GAP YEAR PLAN Bir ara / boş YIL PLANI
Ders Hazırlama Şablonu
SERVİS KURALLARINI HATIRLAYALIM!
Fen Bilgisi.  Çağdaş, ders çalışmak için arkadaşlarını eve çağırdı. Derse başlamadan önce bir şeyler yeriz, diye düşündü.
SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ.
İZCİ ANDI İzcilik Teşkilatına giren herkes aşağıdaki İzci Andını içer : “Tanrıya - Vatanıma karşı vazifelerimi yerine getireceğime, İzcilik Türesine uyacağıma,
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
Psikolojik Danışman Yıldıray ÇAMDEVİREN
AkçanSA Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI
ANT İÇME TÖRENİ Aday olarak alınan izci; üç aylık eğitimi tamamladıktan sonra Yönetim Kurulunca çalışmaları yeterli görülürse ant içerek izci olmaya hak.
ÇAY, SİMİT ve PEYNİR Nazım Hikmet.
BENİM MESLEĞİM NE OLACAK???
Kolukısa Anadolu Lisesi Öğrenci;Nisa Bağdatlı Öğretmen; Esra Çiftçi
KAYRA DİREN EROL 2-A SINIFI NO :411
MERİÇ ŞEHİT ÖĞRETMEN AYDIN YILMAZ İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI
Tavşanlar ülkesinde o gün okullar açılıyormuş
GERÇEK ANLAM MECAZ ANLAM.
GERÇEK ANLAM MECAZ ANLAM
SINIF KURALLARIMIZ.
Çalışma Kitabı Sayfa 34'ü açalım.
TEOG Sınavından Yüksek Puan Almak İçin 10 Altın Tavsiye
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
EĞLENCELİ HAYAT BİLGİSİ
OYUN ÖRNEKLERİ NAZAN ÜNAL.
Okul KurallarI.
CÜMLEDE ANLAM.
LABORATUVAR KURALLARI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
LABORATUVAR KURALLARI
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ. Gelecekte iyi bir meslek sahibi olmanın yolunun daha verimli çalışmaktan geçtiği bir gerçektir. Çok çalışmak değil, Etkili.
İnternet, cep telefonu vb
NASIL DERS ÇALIŞMALIYIZ?
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NENE HATUN İLK VE ORTA OKULU KASIM-ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMASI.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN HOŞ GELDİNİZ.
BİLGİSAYAR VE GÜVENLİĞİMİZ
Hayat bilgisi-yarı yıl ödevi 1. 2 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER ; BU YIL 3 TEMA İLE HAYAT BİLGİSİ DERSİNİ ÖĞRENMEYE DEVAM EDİYORUZ. BU TEMALARIMIZ: 1- OKUL HEYECANIM.
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROGRAMI
Karışık olarak verilen kelimeleri anlamlı cümle olarak yazalım …
VURUR YÜZE İFADESİ TEOG ZAMANI GELMİŞ BİTANESİ
Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
Gün boyunca neler yaparsınız? Bu yaptıklarınız başarınızı nasıl etkiler ?
Bilgisayar Programlama
ÖN AD (SIFAT). Adıları niteleyen veya belirten sözcüklerdir. Bir sözcüğün sıfat olabilmesi için adın önüne gelerek onu nitelemesi veya belirtmesi gerekir.
ZAMİRLER HAZIRLAYAN UMUT ÖZBEY TÜRKÇE ÖĞRETMENİ. 1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir kullanılmamıştır? A) Onları geçen gün gördüm. B) Bu soruyu kim.
ÖZEL HİSAR İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI
Yazılışları aynı anlamları farklı olan sözcüklere
GERÇEK ANLAM MECAZ ANLAM
4.Sınıf Hazırlayan: Ömer TÖK TÜRKÇE METNİ
ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ TANITIM SUNUSU
Bu yıl öğrenirken, oynarken ve eğlenirken bu kurallara uyacağız.
Bu yıl öğrenirken, oynarken ve eğlenirken bu kurallara uyacağız.
Sunum transkripti:

BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum… BENİM GÜZEL BT SINIFIM BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…

BT SINIFI ÖNÜNDE NASIL BEKLEYECEĞİM? Öğrenci zili çaldığında BT sınıfının önünde hazır olacağım, Labaratuvar Başkanımız kapıyı açacak, Öğretmenimiz birazcık gecikirse Labaratuvar Başkanımız’ı yormadan sessizce bilgisayarımla uğraşacağım.

SINIFA GİRİŞ Sessizce kendi bilgisayarıma oturacağım, başka bilgisayar o gün boş olsa bile böyle yapacağım. Boş olana geçmek için öğretmenimden izin isteyeceğim. Elimde yiyecek içecek olmayacak Kabanımı, çantamı, kitaplarımı vb. BT sınıfına getirmeyeceğim.

İLK 5 DAKİKA Ders başlangıcında öğretmenim sınıf defterinde doldurması gereken alanlarla uğraşırken ben: İnternette dolaşabilirim(tabi ki etik kuralları uyacağım), Oyun oynayabilirim, Müzik dinleyebilirim. Öğretmenimiz işini bitirip bana seslendiği anda tüm bu işlerimi bırakıp öğretmenimi takip etmeye başlayacağım.

BT SINIFINDA KONUŞMA Bir örnek canlandıralım…

DEMEK Kİ NASIL OLACAKMIŞ? Sessizce konuşacağım Sesimi 3. kişi duymayacak Sadece masa arkadaşımla konuşacağım. Uzaktaki bir arkadaşıma bir şey söylemem gerekiyorsa öğretmenimden izin alacağım.

ETKİNLİĞİM BİTTİĞİNDE NE YAPMALIYIM? Yerimde sessiz bir şekilde parmak kaldıracağım Öğretmenim etkinliğime bakacak İzin verirse serbest kalacağım Etkinliğimi beğenmezse çalışmama devam edeceğim.

BT DERSİ BİTTİĞİNDE NE YAPMALIYIM? Bir örnek canlandıralım…

DEMEK Kİ NASIL YAPACAKMIŞIM? Ekranda açık olan pencereleri kapatacağım. Klavye ve faremi düzelteceğim. Bilgisayar açık kalacak (O günün son ders saati ise kapatabilirim.) Öğretmenimi takip edeceğim Sandalyemi düzelteceğim Öğretmenimin kontrolünde selamlaşarak sınıftan ayrılacağım.

BUNLARI YAPARSAM NE OLUR? Kendimi ve arkadaşlarımı üzmemiş, öğretmenimiz …………… ile çok güzel bir ders işlemiş olurum. Ben bunları yapacağıma söz veriyorum. Kurallara uymadığımda öğretmenimin vereceği yaptırımı şimdiden kabul ediyorum. Çünkü öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı seviyorum.