Hazırlayan Hazırlayan: Aysun Kılıç-Bilal Şen Derya Köybaşı-Hasan Kara İ.Müfit Baloğlu-Selma Höçük Ders: Ders: İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Eğitsel Yazılımların Değerlendirilmesi
Advertisements

DERSLERDE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİ BEKLENTİLERİ: ODTÜ ÖRNEKLEMİ Nergis A. Gürel Köybaşı, Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi,
Öğr.Gör.Dr. S. Sadi SEFEROĞLU & Arş. Gör. Fatih GÜRSUL
TELEVİZYONUN İNCELENMESİ
WINDOWS Internet Ortamında Yazarlık Dilleri Dr. Hakan TÜZÜN.
BTO310:Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kitap Toplama Projesi
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Öğretim Materyallerinin Tasarlanması, Hazırlanması ve Seçimi Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi,
İLKÖĞRETİMDE ÖĞRETMENLERİN TEKNOLOJİYE YÖNLENDİRMEDEKİ BAKIŞ AÇILARI
Eğitimde Hedefler Hedef Kaynakları
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
Eyvah Öğrenciler Küçüldü: Üniversite Öğrencilerinin Çok-Kullanıcılı Sanal Bir Bilgisayar Ortamında Bilgisayar Okuryazarlığı Eğitimi Alması Araş. Gör. Gonca.
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
GRUP SPORTİF PROJE SUNUMU Ders Sorumluları: Yrd. Doç. Hakan Tüzün Ders Adı: BTÖ302 İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi.
Öğretimde Kullanılan Yaklaşımlar (Stratejiler)
e-Sertifika Programları
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Öğretimde Görsel-İşitsel Araçlar Görsel Materyallerin Katkıları Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi,
SUNAR….
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 2007 – 2008 Bahar Dönemi Beytepe - ANKARA BTÖ302 - İNTERNET ORTAMINDA.
İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri Uygulamaları
Grup SportyBTO302-İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri 1 Sporty Dünyası Hazırlayanlar:Ayşe Gamze AKALIN Nazgül BARPİEVA Mehtap MERT Ümit NALBANT Hüseyin.
BTO-302 İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları BÖTE ORYANTASYONU GRUP ÇÖMlek Ders Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. HAKAN TÜZÜN Hazırlayanlar.
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Görsel Materyalleri Tasarlama Süreci Görsel Tasarımın Unsurları: Görsel Unsurlar Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU.
Eğitimde Bilgisayar Uygulamaları
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Öğretimde Görsel-İşitsel Araçlar Gerçek Eşyalar ve Modeller Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi,
DOĞAL AFET BTÖ–302 Internet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
QUEST ATLANTİS Excell Üniversitesi
Kütüphane Oryantasyonu
Hacettepe Üniversiteli | Bote 1 QUEST ATLANTİS NETWORK DÜNYASI (Net1) ( FOCUS = İŞİN ÖZÜ )
SUNU YAPIYORUM Hazırlayan:Merve Özdemir
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
BTO-304 İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri & Uygulamaları
Eğitimde Hedefler Hedeflerin İşlevleri ve Analizi
BTÖ 302-İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri Uygulamaları
Ders Sorumlusu : Yrd.Doc. Dr Hakan TÜZÜN Hazırlayanlar : Mustafa SARITEPECİ Yeşim YENİLMEZ Yeşim YENİLMEZ Ebru KIRMAN Ebru KIRMAN Ramadan ŞEN Selahattin.
Öğrendim ki; kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
MEDİKO ORYANTASYONU HAZIRLAYANLAR Seçil YAŞAR Rahim TEKİN Mehmet UÇAR
Windows adası os2 Hazırlayanlar: Azize Sertkaya Yasemin Dönmez Şaylan Durum Ali Bayandur Fatih Onur Yüler.
Quest Atlantis Yapısal Dünyası
Quest Atlantis Tasarımcılar: Kenan Akpınar Nuri Durna Pınar Tosun Nurcan Çoksusamış Yasin Tursun.
Grup üyeleri: Selen ERGÜ Galip Kaya Nazgül BARPİEVA
Gözde Ocak, Yasemin Koçak Usluel, Günnur Uzunbeycan, Galip Kaya
1 / 12 BTÖ 302 İNTERNET ORTAMINDA YAZARLIK DİLLERİ UYGULAMASI Hakan TÜZÜN.
GRUP LABORANT PROJE SUNUMU
BTÖ302 - İNTERNET ORTAMINDA YAZARLIK DİLLERİ UYGULAMALARI
RAM DÜNYASI Hazırlayanlar: Abdullah DEDE Aygül ÇELİK Çiğdem AÇIKGÖZ Hikmet AKSOY Seyit GÜNÇAL Mesut SARITAŞ Ders: BTÖ 302 – Internet Ortamında Yazarlık.
2007 ULUSLARARASI BİLİŞİMCİ MARTI PROJELERİ
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
PPT1 DÜNYASI Hazırlayanlar : Hazırlayanlar : Müzeyyen KUTLU Müzeyyen KUTLU Ferdi ERDEM Ferdi ERDEM F. Önder TOPAL F. Önder TOPAL Suat ÖZTÜRK Suat ÖZTÜRK.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
GRUP:NET2 Grup üyeleri: Zehra Duman Buket Deringöl Abdulbaki Ensaroğlu
EXCEL 1 İNTERNET ORTAMINDA YAZARLIK DİLLERİ Dr. Hakan TÜZÜN (Ankara,2005)
LABORATUVAR KURALLARI
BTO-302 İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları Dersi Grup Projesi Hazırlayan: Grup HIZLI ve ÖFKELİ Gülsüm KARABAĞLI Anıl ŞAHİN Sertaç KARATEKE.
TÜRK DİLİ VE EdebİyatI bölümü
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri Uygulamaları
Gökhan Alaca Necip ihsan Arıkan Süleyman Işık Seçkin Aytaş Recep Tuna
BTO310:Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kitap Toplama Projesi
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİ PROFİLİ İstanbul-2018.
Eğitsel Yazılımların Değerlendirilmesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi
Eğitimde Hedefler Hedef Alanları
MADDE VE YAPISI TEST.
Sunum transkripti:

Hazırlayan Hazırlayan: Aysun Kılıç-Bilal Şen Derya Köybaşı-Hasan Kara İ.Müfit Baloğlu-Selma Höçük Ders: Ders: İnternet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları Ders Sorumlusu: Ders Sorumlusu: Dr. Hakan TÜZÜN Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Beytepe, Ankara Beytepe, Ankara

Tasarımda İzlenilen Süreç 1.Ortam ara yüz belgelerinin, kütüphane ve okul krokilerinin hazırlanması. 2.Kütüphane ve okul ortamına uygun nesne aranıp bulunması. 3.Okul binası inşaatına başlanması ve genel hatları ile ortaya konulması. 4.Okul binası içerisine kütüphanenin yerleştirilmesi 5.Kütüphane içerisine uygun nesnelerin yerleştirilmesi.

Tasarımda İzlenilen Süreç 6.Kullanışlılık testinin uygulanması. 7.Test sonuçlarına göre düzeltmeler yapılması 8.Okul binasında ve koridorlarında düzeltmeler yapılması. 9.Projenin son halinin gözden geçirilmesi. 10.Proje sunumunun ve proje dosyasının hazırlanması

Süreçte İyi Giden Olaylar Planlamayı iyi yaptık. Başlangıçta okul krokisinin ortama uygun şekilde hazırlanması ve kütüphanenin okul içerisine uygun şekilde ve uygun ölçeklemelerle yerleştirilmesi. Kütüphane içerisinde çok farklı nesneler kullanamayacağımız için nesne bulmak konusunda sıkıntı çekmeyişimiz.

Süreçte İyi Giden Olaylar Laboratuar ortamında grup halinde çalışma imkanı bulduğumuz saatleri iyi değerlendirmemiz. Grup üyelerinin üstlendikleri görevleri titizlikle yerine getirmesi. Grup üyelerinin birbirlerine saygılı davranması. Bütün bunlar projenin gitmesi gerektiği hızda gitmesini ve zamanında bitmesini sağladı

Süreçte İyi Gitmeyen Olaylar Büyük Koleje bir kez daha gitmek istedik. Fakat bu isteğimiz Hakan Bey il dışında olduğu için kabul edilmedi. Tekrar gönderdiğimiz e-postaya da karşılık alamadık. Kütüphane görevlilerinden yeterli bilginin alınamaması.

Süreçte İyi Gitmeyen Olaylar Kullanışlılık testini Büyük Kolej öğrencilerine uygulayamayışımız sıkıntılara yol açtı; –Kullanışlılık testi sadece 2 arkadaşımız tarafından uygulanabildi. –Hedef kitlemiz ile uyguladığımız kitle sosyoekonomik düzey ve eğitim düzeyi açısından birbirine uygun değildi. –Kullanışlılık testi değerlendirmelerini yaparken asıl hedef kitlemizin tepkilerini de düşünmek zorunda kaldık.

Bir daha yapsak neleri farklı yapardık? Okulu daha küçük inşa ederdik. 3D nesnesi oluşturabilecek yada nesneler üzerinde değişiklik yapabilecek bir programı sürecin başında öğrenmeye çalışırdık.

TEŞEKKÜRLER….. DERYA KÖYBAŞI BİLAL ŞEN AYSUN KILIÇİ. MÜFİT BALOĞLU SELMA HÖÇÜK HASAN KARA