Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PPT1 DÜNYASI Hazırlayanlar : Hazırlayanlar : Müzeyyen KUTLU Müzeyyen KUTLU Ferdi ERDEM Ferdi ERDEM F. Önder TOPAL F. Önder TOPAL Suat ÖZTÜRK Suat ÖZTÜRK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PPT1 DÜNYASI Hazırlayanlar : Hazırlayanlar : Müzeyyen KUTLU Müzeyyen KUTLU Ferdi ERDEM Ferdi ERDEM F. Önder TOPAL F. Önder TOPAL Suat ÖZTÜRK Suat ÖZTÜRK."— Sunum transkripti:

1 PPT1 DÜNYASI Hazırlayanlar : Hazırlayanlar : Müzeyyen KUTLU Müzeyyen KUTLU Ferdi ERDEM Ferdi ERDEM F. Önder TOPAL F. Önder TOPAL Suat ÖZTÜRK Suat ÖZTÜRK Fatih ÜREYİL Ahmet FAHLİOĞULLARI

2 PPT1 DÜNYASI TANITIM Proje Konusu: MS Power Point Proje Konusu: MS Power Point Hedef Kitle: 18 yaş üzeri PPT programı bilmeyen üniversite öğrenciler. Hedef Kitle: 18 yaş üzeri PPT programı bilmeyen üniversite öğrenciler.

3 PPT1 DÜNYASI TANITIM PPT1 dünyası iki katlı bir ev ve bir bahçeden oluşmaktadır. PPT1 dünyası iki katlı bir ev ve bir bahçeden oluşmaktadır.

4 PPT1 DÜNYASI Alt katta aktivite odaları, üst katta ise resim galerisi vardır. Alt katta aktivite odaları, üst katta ise resim galerisi vardır. Alt katta kullanıcı konuları öğrenecektir. Alt katta kullanıcı konuları öğrenecektir. Alt katta toplam 4 oda bulunmakta ve her odada ayrı bir konu ana başlığı bulunmaktadır. Alt katta toplam 4 oda bulunmakta ve her odada ayrı bir konu ana başlığı bulunmaktadır. Odaların içerisinde de alt başlıklar bulunmaktadır Odaların içerisinde de alt başlıklar bulunmaktadır TANITIM

5 PPT1 DÜNYASI TANITIM

6 Proje yapısalcı bir anlayış ile yapıldığı için kullanıcı istediği konudan öğrenmeye başlayabilecektir. Proje yapısalcı bir anlayış ile yapıldığı için kullanıcı istediği konudan öğrenmeye başlayabilecektir. Üst katta resim galerisi bulunmaktadır. Üst katta resim galerisi bulunmaktadır. Kullanıcı yapacağı sunumlarda resim galerisinden faydalanabilecektir. Kullanıcı yapacağı sunumlarda resim galerisinden faydalanabilecektir. TANITIM

7 PPT1 DÜNYASI TANITIM

8 TANITIM Kullanıcı 3 boyutlu ortamda bulunan konulara tıklayarak, QA programının sağ tarafında bulunan 2 boyutlu bölümde konuları görebilecektir. Kullanıcı 3 boyutlu ortamda bulunan konulara tıklayarak, QA programının sağ tarafında bulunan 2 boyutlu bölümde konuları görebilecektir.

9 PPT1 DÜNYASI TANITIM Kullanıcı 2 boyutlu bölümden Destekleyici kaynaklara ulaşabilecek ve PPT sayfası indirerek sunumunu oluşturacak ve yetkiliye oluşturduğu sunuyu atabilecektir. Kullanıcı 2 boyutlu bölümden Destekleyici kaynaklara ulaşabilecek ve PPT sayfası indirerek sunumunu oluşturacak ve yetkiliye oluşturduğu sunuyu atabilecektir.

10 PPT1 DÜNYASI TASARIMDA İZLENEN SÜREÇ Öncellikle proje teklifi hazırlandı. Öncellikle proje teklifi hazırlandı. Proje teklifi konusunda hoca ile görüşüldü. Proje teklifi konusunda hoca ile görüşüldü. Hocanın makaleleri ile ilgili sunumları inceledi. Hocanın makaleleri ile ilgili sunumları inceledi. Quest Atlantis’te bazı dünyalar incelendi(atm,fonksi10,erozyon…) Quest Atlantis’te bazı dünyalar incelendi(atm,fonksi10,erozyon…) Quest Atlantis’in test ortamında inşalar yapıldı. Quest Atlantis’in test ortamında inşalar yapıldı.

11 PPT1 DÜNYASI TASARIMDA İZLENEN SÜREÇ Grubumuza verilen “ppt1” dünyasının inşasına başlandı. Grubumuza verilen “ppt1” dünyasının inşasına başlandı. İçerik toplanarak, ara yüz tasarım belgesi hazırlandı. İçerik toplanarak, ara yüz tasarım belgesi hazırlandı. Kullanışlılık testi hazırlandı ve kullanıcılara uygulandı. Kullanışlılık testi hazırlandı ve kullanıcılara uygulandı. Kullanışlılık testi sonuçlarına göre gerekli düzenlemeler yapıldı. Kullanışlılık testi sonuçlarına göre gerekli düzenlemeler yapıldı.

12 PPT1 DÜNYASI TASARIMDA İZLENEN SÜREÇ 1. Dönem 2. Dönem 2 boyutlu 2 ve 3 boyutlu Sunucu kullanılmadı Sunucu kullanıldı --- QA Alt yapısı kullanıldı --- 3d Nesneler kullanıldı

13 PPT1 DÜNYASI SÜREÇTE İYİ GİDEN OLAYLAR Grup üyeleri arasında görev paylaşımı yapıldı. Bu da projemizi olumlu yönde etkiledi ve projemizin zamanında bitmesini sağladı. Genel olarak kötü giden olay olmadı. Grup üyeleri arasında görev paylaşımı yapıldı. Bu da projemizi olumlu yönde etkiledi ve projemizin zamanında bitmesini sağladı. Genel olarak kötü giden olay olmadı.

14 PPT1 DÜNYASI ÇIKARILAN DERSLER Bir dahaki sefere projede: 3D programları profesyonel olarak öğrenmek isterdik. 3D programları profesyonel olarak öğrenmek isterdik. Kendi nesnelerimizi kendimiz hazırlamak isterdik. Kendi nesnelerimizi kendimiz hazırlamak isterdik. 2D ve 3D ortamlarda etkileşimi artırırdık. 2D ve 3D ortamlarda etkileşimi artırırdık.

15 PPT1 DÜNYASI


"PPT1 DÜNYASI Hazırlayanlar : Hazırlayanlar : Müzeyyen KUTLU Müzeyyen KUTLU Ferdi ERDEM Ferdi ERDEM F. Önder TOPAL F. Önder TOPAL Suat ÖZTÜRK Suat ÖZTÜRK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları