Tüm birimler DYS başlangıcı olan 2013 Mart’tan itibaren birer aylık tarih aralıklarıyla Birim Giden Evrak Sorgusu yaparak Cevaplanmamış gözüken yazıları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Advertisements

Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.
İstatistik ve Bilgi İşlem
Tur Programının Kaydı.
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Ekranın en alt kısmında girilen borçlar liste şeklinde görüntülenecektir.
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
Muhasebe Ödeme Girişi. Rezervasyon ön ödemelerini girmek için Account menüsünün altında Reservation Prepayment List tıklanır.
Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.
BURSA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK NET-2 YÖNETİM PANELİ EĞİTİMİ
(KARAR DESTEK SİSTEMİ) KULLANIMI
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
Kayıt aramak için araç çubuğundan arama sekmesi seçilir. Açılan pencereden aşağıdaki yollardan biri veya birden fazlası kullanarak arama yapılabilir.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Derslere grup öğrenci tanımlaması yapılabilen ve ders öğrenci sınıf listelerinin raporlarının alınabildiği ekrandır. Ekran 3 sekmeden oluşmaktadır. Bu.
TURGUTLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi (EHYS)
Ödeme Planı.
Muhtar Bilgi Sistemi.
TAŞINIR KAYIT ve YÖNETİM SİSTEMİ
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DEEP FREEZE.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Aralık İçerik Dil seçimi Sisteme giriş ve şifre değiştirme Basit katalog sorgulama Materyal yeri belirleme Materyal ayırtma (Rezerve etme) Gelişmiş.
BİMER SİSTEMİ KULLANICI REHBERİ
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
EBYS KULLANIMI.
Gün Öncesi Piyasası Uzlaştırma Yazılımı Ekranları ve Raporları
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
WhoNet Dosyasının Sisteme Kopyalanması 1) WHONET.FLT dosyası C:\Pegasus\filters\Custom kalsörü altına kopyalanır (Epicenter programinin çalışır durumda.
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Ünite 5 UYAP Genel İşlemler.
DEEP FREEZE NEDİR?.
www. mersis. gumrukticaret. gov
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Sunum transkripti:

Tüm birimler DYS başlangıcı olan 2013 Mart’tan itibaren birer aylık tarih aralıklarıyla Birim Giden Evrak Sorgusu yaparak Cevaplanmamış gözüken yazıları kontrol edeceklerdir.Cevaplanmadı gözüken yazılarda Giden Evrak Önizleme aktif geliyorsa ; bu türdekiler sistem hatasından dolayı mükerrer kayıtlardır.Sistem bazı yazıları 2 yada daha fazla sayıda kayıt yapıyor yazıların biri cevaplandı gözüküyor diğer yazılar Cevaplanmadı gözüküyor. Bu durum Bakanlığa bildirilmiş olup çalışma devam etmektedir.

Giden Evrak Ön izleme pasif geliyorsa yazıya cevap verilmemiş yada verilen cevapta ilgili evrak seçilmemiştir.Bu durumdaki yazılar kontrol edilerek yazıya cevap verilmiş ise Birim Giden Evrak Sorgulamadan Evrakın sayısı alınacaktır.Giden evrak sayı numarası biliniyorsa sadece resmi evrak sayısı girilerek sorgulama yapılır.

Giden evrak sayısı bilinmiyorsa gelen Evrak görüntülenerek kaydedilen desimal no su ve yaklaşık tarihler(Sorgulamalar değişik kriterlerde yapılabilir.) girilerek sorgulama yapılır.

Gelen ekranda ilgili yazı seçilerek İlgli evrak listesi tıklanır Gelen ekranda ilgili yazı seçilerek İlgli evrak listesi tıklanır.Açılan pencerede evrak ekle tıklanır.

Gelen evrak sayı numarası girilerek sorgulama yapılır Gelen evrak sayı numarası girilerek sorgulama yapılır.Yazı seçilerek Seç butonu tıklanır.

Değişiklikleri kaydet yapılarak pencere kapatılır.

Birim gelen Evrak sorgusu tekrar yapıldığında daha önce Cevaplanmadı gözüken yazının cevaplandı olarak gözüktüğü ve cevaplanma süresin yazının yazıldığı zamanı işlediği görülür.

Yazıya cevap verilmemiş ve cevap verilmesine gerek kalmamış ise

Yazıya cevap verilmemiş ve cevap verilmesine gerek kalmamış ise Birim Evrak sorgusundan gelen yazı sayı numarası na göre sorgulanarak evrak bulunur.

Desimaldeki evraka tekrar sağ tıklanarak açılan listede Cevap verilecekmi tıklanır.

Desimal deki evraka tekrar sağ tıklanarak açılan listede Cevap verilecek mi tıklanır.

Gelen Evrak Cevap Seçeneğinde Evet seçili kısım Hayır yapılarak Kaydet dediğimizde Birim Gelen Evrak Takibi ekranında Cevaplanmayacak duruma getirilir. Tüm birimler bu işlemi yaparak cevaplanmadı gözüken evrak sayılarını düşüreceklerdir. Sistemde Mükerrer kayıtlar dışında cevaplanmamış evrak bulunmayacaktır.