OKULUMUZUN TARİHÇESİ 27 Temmuz 1994 yılında, Yavuz Selim Mahallesi, Düvecik Ova Mahallesi, İkiyüz Evler ve Yeşilova Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Advertisements

Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DOĞRUGÖZ NAMIK KEMAL ORTAOKULU
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
HUZURKENT KAZIM KARABEKİR İLKOKULU/ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
TC BURDUR VALİLİĞİ Nuriye Mehmet Nuri Velicangil İlkokulu
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
18 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU ANA SINIFI
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DÜĞDÜÖREN KAŞLI İLKOKULU
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Büyük Oluklu. Büyük Oluklu OKULLARIN GENEL DURUMLARI.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
OKUL ÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMA
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Okulumuz 1952–1953 eğitim ve öğretim yılına; tarihinde Yenimahalle Beşinci Durakta bulunan Şansal Pastanesi’nin karşısındaki evin alt katında.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
OKULÖNCESİ İLKOKUL/ORTAOKULORTAÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
Okulumuz eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
HOŞ GELDİNİZ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
İLÇEYİ TANITAN BİR GÖRSELLİK. SUNULAR HAZIRLANIRKEN EĞİTİM SİSTEMİ DOĞRULTUNDA İLKOKUL, ORTAOKUL,İMAMHATİP ORTAOKULLARI,İMAMHATİP LİSELERİ İLE İLGİLİ.
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

OKULUMUZUN TARİHÇESİ 27 Temmuz 1994 yılında, Yavuz Selim Mahallesi, Düvecik Ova Mahallesi, İkiyüz Evler ve Yeşilova Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın Eğitim-Öğretim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete girmiş, bölgemize yapılan 200 Evler İlköğretim Okulunun hizmete girmesiyle kayıt alanımız Yavuz Selim Mahallesi olarak sınırlandırılmıştır. Yavuz Selim Mahallesi ile Düvecik Ova Mahallesi arasında kalan bölgede, Mert Irmağının üstünde ve hemen yolun kenarında toplam 742m2 büyüklüğünde dört katlı modern görünüşlü bir binadır.

Toplam 11200m2’lik alana sahiptir Toplam 11200m2’lik alana sahiptir. Hizmete açıldığı 1994 yılından beri verdiği hizmetlerle bölgemizin gurur kaynağı olmuştur. Okulumuzun sahip olduğu alan, Samsun Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 8822m2 olarak kamulaştırılmış olup, daha sonra bu alan Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan ikinci bir kamulaştırma işlemiyle 11200m2’ye çıkartılmıştır. 1994-1999 yılları arasında okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmıştır. Yavuz Selim YİBO 21 derslik, 2 İş eğitimi ve Resim-İş atölyesi, çok amaçlı kullanıma müsait bir salon, bir Fen Laboratuarı, iki bilgisayar teknoloji sınıfından oluşmaktadır. Ayrıca bölgedeki talebi karşılamak amacıyla okulumuzun sınırlı olanakları zorlanarak 2000-2001 yılından beri hizmet veren 4 şubeden oluşan anasınıfı oluşturulmuştur.

Burada öğrenim gören minik çocuklarımız okulumuza anlamlı ve hoş bir görünüm kazandırmıştır. 1999-2000 Eğitim – Öğretim yılında bölgemizin eğitim ihtiyaçlarının büyümesi, 4306 sayılı yasa gereği kesintisiz zorunlu eğitime geçilmesi ve aynı öğretim yılında okulumuzun pansiyon bölümünün açılması ikili öğretime geçmemizi zorunlu hale getirmiştir. Bu nedenle altı yıl boyunca okulumuzda ikili eğitim verilmiştir. 2007-2008 Eğitim-öğretim yılında tekrar tam gün eğitim uygulamaya konmuş ve halihazırda okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir. 1999-2000 öğretim yılında taşıma kapsamı dışında kalan öğrencilerin eğitim öğretim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla okulumuzun mevcut alanına bir pansiyon binası inşa edilmiştir.

Toplam kapasitesi 96 kız, 192 erkek öğrenci olmak üzere 288 kişiliktir Toplam kapasitesi 96 kız, 192 erkek öğrenci olmak üzere 288 kişiliktir. Yatılı kalan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının tamamı okulumuzda karşılanmaktadır. Okulumuzun adı 01.09.2006 tarihinde Merkez Yavuz Selim YİBO olarak değiştirilmiştir. Yavuz Selim YİBO Olan okulumuzun adı 13/10/2011 tarihinde öğrenci azlığı nedeniyle pansiyon bölümünün kapatılmasıyla Canik Yavuz Selim İlköğretim Okuluna 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren 30/03/2012 tarih ve 6287 nolu kanunla 4 yıllık ilkokula dönüştürülmüştür.Bu eğitim öğretim yılından itibaren , 596 öğrencisi, 38 öğretmeni, 5 kişilik personeliyle bölgenin eğitim meşalesi ve gurur kaynağıdır. Bölgedeki ihtişamlı görünüşüyle Atatürk İlke ve İnkılâplarının takipçisi ve çağdaş eğitim öğretimin uç kalesi olmaya gücü elverdiğince devam edecektir.