Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HOŞ GELDİNİZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HOŞ GELDİNİZ."— Sunum transkripti:

1 HOŞ GELDİNİZ

2 DÜZALAN İLKOKULU/ORTAOKULU

3 İLİ : TRABZON İLÇESİ : DÜZKÖY OKULU : DÜZALAN İLKÖĞRETİM KURUMLARI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLİ : TRABZON İLÇESİ : DÜZKÖY OKULU : DÜZALAN İLKÖĞRETİM KURUMLARI

4 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Düzalan İlkokulu/Ortaokulu
B- KURUM KODU : C- TELEFONU : D- ADRESİ : Düzalan Mh.DÜZKÖY E- AMACI : Düzköy İlçesine bağlı Düzalan Mahallesi ve Çevre mahallelerde ikamet eden Öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak. F- SEVİYESİ : İlkokulu/Ortaokul G- ÖĞRENİM ŞEKLİ : Normal H- OKULDAKİ KİTAP SAYISI :1198 I- E-MAİL: İ- WEB:

5 HEDEFİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ÜST ÖĞRETİME VE HAYATA HAZIRLAMAK, RUH VE BEDEN SAĞLIĞI AÇISINDAN KENDİNE GÜVENLİ, BİLGİ, TEKNİK VE BECERİ İLE DONATMAKTIR.

6 II.BÖLÜM A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak eğitim öğretim yılında geçici bir binada tek öğretmenle ve tek bir sınıfta eğitim ve öğretime açılmıştır

7 1982 YILINDA OKULUMUZ

8 A- OKULUN TARİHÇESİ : 1982 yılında devletimiz tarafından iki derslikli ilkokul yaptırılmış üç öğretmenle birleştirilmiş sınıflı olarak eğitime devam edilmiş.

9 1990 LI YILLARDA OKULUMUZ

10 A- OKULUN TARİHÇESİ : yılları arasında halk devlet işbirliği ile iki ilave kat ve ayrıca bir ek bina spor salonu yaptırılmıştır.

11 OKULUMUZUN BUGÜNKÜ HALİ

12 OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuz bünyesinde 12 derslik,
1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı odası, Kütüphane,Bilişim Teknoloji Sınıfı, Araç-gereç odası,Mutfak, Arşiv,Sosyal Bilgiler harita odası, Öğretmen odası ve Tuvaletler mevcuttur.

13 III.BÖLÜM A-OKULUN BİNA DURUMU : a)-Binanın Özellikleri :
Okulumuz binası üç katlı olup, kalorifer tesisatı ile ısıtılmaktadır. Okul tuvaletleri ve kalorifer tesisatı okulun alt bölümünde bulunmaktadır.

14 OKULUMUZ VE BAHÇEMİZ Okul bahçemiz, içerisinde bulunan lojmanın 2015 yılında yıkılması ile bahçe oyun alanı genişlemiştir. Ayrıca bahçenin kuzey doğu tarafındaki giriş kapısı kullanım dışı bırakılarak kuzey batı tarafından giriş verilmiştir.

15 b)-Laboratuar Okulumuzda Fen derslerinin yapıldığı Fen laboratuvarı bulunmaktadır. Burası aynı zamanda (haritalar da bulunduğu için) Sosyal Bilgiler sınıfı olarak da kullanılmaktadır.

16 Laboratuarda öğrenciler ders işlerken

17 c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :
Okulumuzda öğrencilerimizin yararlanabileceği nitelikte kütüphanemiz vardır. Burada 1198 adet kitap bulunmaktadır. Her sınıf bünyesinde de sınıf kitaplıkları vardır. Bu kitaplıklardan öğrenciler yararlanabilmektedirler.

18 KÜTÜPHANEMİZDEN BİR GÖRÜNTÜ

19 d)-Depo ve ambar durumu :
Okulumuzun bir sınıfı hem arşiv hem de depo olarak kullanılmaktadır. Ayrıca tuvaletlerin bulunduğu bölümde de depo olabilecek nitelikte bir bölüm bulunmaktadır.

20 e)-Diğer Sosyal Faaliyetler :
Okulumuzun sosyal faaliyetleri: Belirli gün ve haftaların kutlanması, kitap okuma, resim ve şiir yarışmaları, tiyatro gösterileri ve özellikle yıl sonu etkinliklerinin yapılması. Okulumuzun çok amaçlı bir salonu vardır. Burası aynı zamanda spor salonu olarak da kullanılmaktadır.

21 ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ VE SAHNESİ

22 f)-Bahçenin durumu: Okulumuzun bahçesi yaklaşık olarak 450 metre karedir. Bahçe iki bölümden oluşmaktadır. Okulun doğu tarafında çam ağaçlarıyla kaplı bir alan bulunmaktadır. Burada salıncak vs. oyun araçları bulunmaktadır. Okulun ön bahçesinde ise oyun alanı bulunmaktadır. Burada voleybol sahası ve basketbol potası vardır.

23 OKUL BAHÇEMİZİN GÖRÜNÜMÜ

24 IV.BÖLÜM Okulumuz yönetim kadrosunda YÖNETİCİ SAYISI :
Haydar Nuri TOPAL Müdür olarak görev yaparken, Fatih KAHRAMAN ve Alipaşa DAVULCU Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

25 OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAYDAR NURİ TOPAL
1967 yılında Trabzon’un Arsin ilçesinde doğdum. İlkokulu Trabzon Yüzbaşı Cengiz TOPEL İlkokulu’nda, Ortaokulu Trabzon Atatürk ortaokulu ve lise öğrenimimi de Trabzon İmam Hatip Lisesi’nde tamamladım. Yüksek öğrenimimi KTÜ İİBF İktisat bölümünde 1992 yılında bitirdim. Öğretmenlik hayatıma 09/12/1996 tarihinde Trabzon 24 Şubat İlkokulu’nda başladım. Ocak 1997’de Arsin Fındıklı Yavuz Selim İlkokulu’na atanarak Şubat 2002 tarihine kadar bu okulda idarecilik yaptım. Şubat 2002 tarihinde Arsin Merkez İlkokuluna öğretmen olarak atandım. Eylül 2014 tarihine kadar bu görevime devam ettim. 05 Eylül 2014 tarihinde Akçaabat Kavaklı İlkokuluna atandım. Bu okulda 1 yıl çalıştıktan sonra 05 Eylül 2015 tarihinde Düzköy Düzalan İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandım. Halen bu görevime devam etmekteyim.Evli ve dört çocuk babasıyım.

26 MÜDÜR YARDIMCIMIZ Fatih KAHRAMAN

27 ÖĞRETMEN SAYISI ÖĞRETMEN SAYISI : ÖĞRETMENLER
Sınıf Öğretmenleri Branş Öğretmenleri 2-Mehmet ELBEYLİ Ahmet YAYLA 2-Suna ÇELİK Osman BULUT 3-Melek EROL İlker ÇANAKPINAR 4-Abdullah NADİR Haktan MOLLAMEHMETOĞLU 5-Nurdan KANBUR (Görevlendirme) Anasınıfı :Berrin ÖZTÜRK 6-Kasım ATMACA (Görevlendirme) 7-KöksalKOCAMAN (Görevlendirme) 8-Mine UYGUN (Ücretli) Hizmetli Personel : Mehmet YAVUZ

28 ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLU HALDE

29 Hizmetli Personelimiz: Mehmet YAVUZ

30 ÖĞRENCİ SAYISI: Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM : 1 6 7 13 2 5 7 12
Toplam Anasınıfı

31 Kayıtlarımıza Uygundur.
ONAY 03/11/2015 Kayıtlarımıza Uygundur. HAYDAR NURİ TOPAL Okul Müdürü

32 ESERİNİN ÜZERİNDE İMZASI
OLMAYAN YEGÂNE SANATKÂR ÖĞRETMENDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

33 TEŞEKKÜRLER


"HOŞ GELDİNİZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları