Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okulumuz 2005- 2006 eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okulumuz 2005- 2006 eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt."— Sunum transkripti:

1

2 Okulumuz 2005- 2006 eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt yapı yetersizlikleri derinlemesine tartışılarak öğrenci niteliğinin artması düşüncesiyle ikili eğitime geçişe karar kılınmıştır.Okulumuz İl Özel İdare Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapıldığı için halen bu adı taşıyarak ikili eğitime devam etmektedir.

3 Okulumuz öğrenci kayıt hinterlandı Süleyman Şah Mahallesi, Etiler Mahallesi ve Gültepe Mahallesi’nden oluşmakta, eğitim bölgesi okullarından Şehit Karayılan İlköğretim Okulu, Münire Kemal Kınoğlu İlköğretim Okulu ve Hoşgör İlköğretim Okulu’na sınır sayılacak kadar yakın, hemen yanında bulunan Özel İdare Anadolu Lisesi’ne ise bitişik ve iç içedir diyebiliriz.

4 Okulumuz mezunlarının doğrudan sınavsız olarak alan orta öğretim kurumu 19 Mayıs Lisesi’dir.

5  Değişimi: Okulumuz inşası, aceleye getirilip ilerisi düşünülmeden, teknik planlama eksikliği birçok sıkıntıyı da beraberinde getirmiştir. Yapılmış yapı üzerindeki değişikliğin mevzuat ve maliyet sorununu bir kenara bırakıp, bina üzerinde fiziki değişiklik yapılabilecek, kapasite artırmaya yönelik faaliyet icra edebilmek her geçen gün daha da zor olmakta.

6  Sonradan oluşturulan 1 arşiv bölümü, çok amaçlı salona yapılan 2 ana sınıfı, her yıl yeniden düzenlenen 4 idari oda, rehberlik servisi odası, kanalizasyon tertibatı,depo olarak kullanılan bölüm,ihata duvarının yapılması,asansör sisteminin çalışır hale getirilip aylık mutad bakımı,fiziki kapasiteyi artırıcı çalışmalardandır.

7


"Okulumuz 2005- 2006 eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları