Demirdöküm.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Konutlarda Isınma -.
Firma Tanıtım Sunumu.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.

ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Şirket Profili Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm 1954 yılında İstanbul'da kurulmuştur. DemirDöküm; kuruluşundan.
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
TARİHÇESİ Goldaş Kuyumculuk 1993 yılında, Merter , İstanbul'da, Yalınkaya Grubu tarafından kuruldu yılında ISO 9002 Kalite Belgesi'nin alınmasıyla.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
UNILEVER DÜNYA - 40 MİLYAR EURO CİROSU İLE - GIDA, EV VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ ALANINDA 150 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTEREN, - 155,000 ÇALIŞANI, MARKASI.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
Yeşil Teknoloji Çevreci bir Yaklaşım Onur T. KUTLU Habtekus’09
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.
Stratejik Kararlar  2006 : Artema’nın yeniden yapılandırılması  2007 : Vitra Kartal fabrikasının, Bozüyük tesislerine taşınması  2008 : Burgbad’ın.
Türkiyede nanoteknoloji
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
İŞLETMELER ARASI ANLAŞMA VE BİRLEŞMELERİN TÜRLERİ
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
VESTEL TeKNoLOJİNİ Türkçesi.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
FULYA KARAYAZI.
TATA MOTORS.
ŞİRKET VE ÜRÜN PREZANTASYONU HAZIRLAYAN ŞAHİN KESKİN
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan.
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
Setur-2.
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
/ ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Demirdöküm

Şirket Profili Demirdöküm, 1954 yılında istanbulda kurulmuş ve 1955 yılında Koç Grubu'na katılmıştır. Koç Holding 2007 yılında sahip olduğu %72,56'lık hissesinin 212,9 milyon Euro'ya Alman Vaillant Firması'na devretmiştir. Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm, Türkiye’de ilk defa; döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştirmiştir. Üçü yurtiçinde olmak üzere toplam yedi şirket ile altı farklı ülkede faaliyet gösteren Demirdöküm (DD) Grubu, çok uluslu, küresel bir oyuncu konumundadır.Faaliyet gösterdiği alanlarda 1954'den beri birçok ilke imza atmıştır.

YÖNETIM KURULU BASKANI

TARIHIMIZ

Misyonumuz Türkiye'de ısıtma, soğutma ve sıcak su sektörünün lider kuruluşu olarak, rekabetçi ürünlerimizin yanında, hızlı ve esnek yapımız, geliştirdiğimiz yenilikçi iş modellerimiz ve hizmetlerimiz ile ortaklarımız ve toplum için sürekli değer yaratarak büyüyoruz."

3. Ceyrek´deki CIRO 540.217.157 TL

Hisse Performansı

ÜRÜNLERIMIZ KOMBILER RADYATÖRLER KLIMALAR SU ISITICILAR MERKEZI SISTEMLER GÜNES ENERJI SISTEMLERI

TESISLERIMIZ

Bozüyük Tesisleri

Kombi Fabrikası

Panel Radyatör Fabrikası

Su Isıtıcıları Fabrikası

Solar Fabrikası

Klima Fabrikası

Sistem sertifikaları VE Ürün Sertifikaları DEMİRDÖKÜM LRQA ISO 9001 Panel Radyatör TSE Belgesi DEMİRDÖKÜM LRQA ISO 14001 Panel Radyatör CE Belgesi DEMİRDÖKÜM LRQA OHSAS 18001 Şofben TSE Belgesi TSE 6652 DEMİRDÖKÜM TSE ISO 9001 DEMİRDÖKÜM IQNET ISO 9001 Nepto CE Kalite Belgesi Nitromix CE Kalite Belgesi Themafast CE Kalite Belgesi Termosifon TSE Belgesi Şofben TSE Belgesi TSE 13828

ÖDÜLLERIMIZ Tüketici Ödülü Endüstriyel Ürün Tasarım Ödülü Superbrands DemirDöküm, ISK-SODEX 2000 Fuarında Sektör Özel Ödülü'nü aldı Endüstriyel Tasarım Ödülü Türk Patent Enstitüsü'den Demirdöküm'e Patent Ligi Ödülü

VAKIT AYIRDIGINIZ ICIN TESEKKÜR EDERIM