Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Yönlendirilmesi ve Motive Edilmesi
Advertisements

Kardanadam festival.
İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI Varsak Demirel Mah. Zübeyde.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
İNTERNET ADRESLERİ.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Kütüphanelerarası İşbirliğinin ABC’si
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
T R Z TRZ.
Türk Balıkadamlar Kulübü
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
Prof. Dr. Yaşar SEVİM “Ailelerin” “Beden Eğitimi Öğretmenlerinin” ve
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
N YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
Badminton Nedir?.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
SPOR DALLLARINDA KULLANILAN ONDALIK KES İ RLER VE BU DALLARIN TANIMI.
IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. ZEYNEL BEY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.
FİLLER.
Sunum transkripti:

Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak. Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile istediği il’deki ……okula malzeme dağıtılacak. …..Okulda Sponsor firma Badminton Spor okulları başlatılacak. …..Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. …..Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabakalarda Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

“Artık Badminton Milli Takımları …………… ismi ile anılacak”

PROJEN İ N TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Sponsor firmanın belirleyece ğ i Malzeme, Kıyafet, Burs, Kargo İ çecek,Yemek vb. Badminton Milli takımlarına Sponsorluk yapılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Projenin İsim hakkı, afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. …….Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. …….Okulda Sponsor firma adı ile Badminton Spor okulu başlatılacak. …….Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. ……. 100 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Sponsorluk Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Badminton Milli Takımlarına verilecek; * Malzemelerin üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır.

Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birli ğ i Ko ş ulları Da ğ ıtılacak Toplam Malzeme;  10 Badminton Raketi  2 Kutu Top  1 File  1 Dikme (Spor salonu olan okullara) (Sponsorun yaptığı Sponsorluk miktarına göre Sponsor adı ile Okullara Badminton Malzemesi dağıtılıp, Badminton spor okulları açılacaktır.)

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: Tel: Fax: Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel :