TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
SULTAN AHMET CAMİİ.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
ECZACIBAŞI İLAÇ.
HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Girişimcilik.
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları Eser ÇEKER (M.Sc.)
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KÜTAHYA PORSELEN 40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden,
6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ülkemiz ve Dünya
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
Değer ve Tedarik Zinciri Analizleri
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
SİVAS YILDIZELİ TAT İLKOKULU
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
facebook.com/groups/beunmetalurji.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Hizmet İşlemleri Yönetimi Dersi Dönem Projesi Güz Dönemi.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
İŞLETMELER ARASI ANLAŞMA VE BİRLEŞMELERİN TÜRLERİ
Prefabrikasyon Yapım Teknikleri
Girişimcilik.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Toplam Kalite Yönetimi
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
GİRİŞİMSEL KARAR VERME SÜRECİ GİRİŞİMCİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
1. “turizm işletmesinin ya da turizm bölgesi yönetiminin gelecek dönemlerde yapılacaklarla ilgili konularda bugünden karar vermeleri” 2.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Eser İncelemesi Edirne Selimiye Camii
= TARİHÇE= İlk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, 15 binden fazla mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
KİTAP: PROF.DR. BÜLENT KOBU
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Otizm Farkındalık Araştırması
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Şehir Pazarlama: Gelecekle İletişim
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte olan bir firmadır.

ŞİRKET ORTAKLARI HİSSE ORANLARI Gürok Turizm Ve Madencilik 26.53 Rıza Güral 7.39 Nafi Güral 15.70 İsmet Güral 24.01 Diğer Ortaklar 26.37

YÖNETİM KURULU baskan Nafi Güral Unvanı Adı Soyadı Üye Gülsüm Güral Üye Erkan Güral Üye Sema Güral Sürmeli Üye Hediye Güral Gür Üye Gülden Güral Üye Bülent Didik Üye Ali Dizdarer Bağımsız Üye Salih Çetiner Bağımsız Üye Asım Cemil Tucugoğlu Genel müdürü Rüstü Düver

NAFİ GÜRAL Nafi Güral, 1945 yılında Kütahya'da doğmuştur. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aile şirketlerinde iş hayatına atılmıştır.

Kütahya Porselen’in rakiplerinden ayıran en önemli özelliği dinamik yapısı, değişime ve gelişime açık yönetim anlayışı yaratıcı düşünme becerisidir.

Bankaların hisselerini Güral ailesine satmasından sonra, finansman-yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp,  Ar-Ge birimi oluşturulmuştur.  Böylece kalitesini sürekli iyileştirerek, Avrupa’nın 300 yılda ulaştığı kalite seviyesine 30 yılda ulaşmayı başarmıştır.

Kütahya Seramik'in bayi ağı Türkiye genelinde yayılmıştır Kütahya Seramik'in bayi ağı Türkiye genelinde yayılmıştır. Geniş bayi ağıyla müşterilere her noktadan kesintisiz hizmet sunulmaktadır. Kuruluş, ABD, Almanya, İngiltere ve Avusturya başta olmak üzere beş kıtada 40'ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Kütahya Seramik, zengin birikimiyle Anadolu'nun 7000 yıllık seramik kültürüne çağdaş bir yorum getirmektedir. Seramiğe yeni bir ivme kazandıran Kütahya Seramik, yer ve duvar seramikleri, sırlı porselen seramikler, bordür üretimini gerçekleştirmektedir.

VİZYON   "Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak."

MİSYON   "Müşterilerimizin sağlığını koruyan, estetik ve sanatsal değeri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir.

Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Politikası; İnsan Kaynaklarımızın yönetiminde; - İşe göre istihdam, - Fırsat eşitliği, - Zamanında tanıma ve takdir temel prensibimizdir.

Sosyal sorumluluk projesi ; Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk ve tek camisi olan ve aynı anda 1500 kişiye ibadet imkanı sunan Hacı Hediye Güral Camii, toplam 6000 m2 arsa üzerinde 1400 m2 kapalı alana inşa edilmiştir. Hacı Hediye Güral Camii mihrap ve minberlerinde kullanılan Kütahya çinileri, iki minaresi ve tarihi Selçuklu desenleri ile süslenmiş bir mimari yapıya sahiptir.

40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden, Ateşte açan çiçekler… Kütahya Porselen