ARDEB FONLARI I & II Doç. Dr. Ülkan Kılıç

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yoğun Programlar (IP - Intensive Programmes)
Advertisements

1511 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Destek Programı.
ÅRHUS ya da AARHUS Nasıl okunur Halkın şikayeti.
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYIN ve ARAŞTIRMA TEŞVİK PROJELERİ
ERASMUS Nedir? Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği programıdır.
Erciyes Üniversitesi Vakfınca 1 Ocak 2006 Tarihinden İtibaren Yurtiçi ve Yurtdışı Bilimsel Çalışmalara Verilecek Maddi Desteklerle İlgili İlkeler Doç.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
ULUSLARARASI FIRSATLAR İkili ve Çok Taraflı İşbirliği Programları
BİLİM İNSANI DESTEKLEME
tübİTAK TEYDEB DESTEKLERİ
TTB-UDEK BİLİMSEL ARAŞTIRMA ÇALIŞMA GRUBU RAPORU.
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.

SEI T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
AKADEMİK AR-GE DESTEKLERİ TÜBİTAK Akademik Ar-Ge Destekleri Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) öncülüğünde yürütülmektedir. ARAŞTIRMA DESTEK.
TÜBİTAK 1001 PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI Hazırlayan: Proje Destek Ofisi Son Başvuru Tarihi: 09 EYLÜL 2011.
AB Erasmus Eğitim Programı Öğrenci-Öğretim Üyesi Değişimi
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
İL KOORDİNASYON UYGULAMASI
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
BİDEB Fonlarının genel tanıtımı
Prof. Dr. Meral Özgüç 3 Mart 2015.
Avrupa İş Etiği Ağı Türkiye Temsilciliği European Business Ethics Network Turkey (EBEN-TR)
AVRUPA BOYUTUYLA İŞKUR REHBERLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 1.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
FOREST EUROPE İlke Kararları Bağlamında Türkiye’deki Faaliyetler, Zorluklar ve Çözüm Önerileri Serdar Yegül Orman Müh. Orman Genel Müdürlüğü Temmuz 2010.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Programı COMENIUS
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
Araştırma Planlama, Proje Yazma ve Kaynak Bulma
SUNUM HAZIRLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
ETwinning: Gelişim yol haritası Mehmet Muharremoğlu Koordinatör eTwinning Ulusal Destek Servisi Bilgilendirme toplantısı Türkiye Kalite Ödülü Töreni.
ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME ARAŞTIRMALARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
TÜBİTAK DESTEKLERİ.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
27 Ağustos 2015, SAÜ Senato European University Association (EUA) Institutional Evaluation Programme (IEP)
PROJE NEDİR? TÜBİTAK PROJE DESTEKLERİ NELERDİR?
Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Kalkınma Bakanlığı Alt Yapı Projesi
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
I. TEMD Üyesi olmak II. 38 yaşından gün almamış olmak (11 Mayıs 2016'da 38 yaşından gün almamış olmak) III. Başvuru formunu doldurmak BAŞVURU DOSYASINDA.
EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 40.YIL Adres Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bornova,
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Üyelerinin Profili 2011.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
BAŞVURU ESASLARI I. TEMD Üyesi olmak II. 38 yaşından gün almamış olmak
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYIN ve ARAŞTIRMA TEŞVİK PROJELERİ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Birim Yöneticisinin Sunuşu
BAŞVURU ESASLARI I. TEMD Üyesi olmak II. ≤ 40 yaş olmak
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Proje Tabanlı Uluslararası Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı 10 Ocak 2018 Doç. Dr. Ülkü ÖZBEY Kurum Koordinatörü.
Değerli Kastamonu Üniversitesi Öğretim Elemanları HOŞGELDİNİZ
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Misyon-Vizyon Misyon Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik.
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Sunum transkripti:

ARDEB FONLARI I & II Doç. Dr. Ülkan Kılıç İstanbul Medipol Üniversitesi 06-08 Mart 2015 Bilimsel Proje Hazırlama Eğitimi

Projede Görev Alma Limitleri

Projede Görev Alma Limitleri

COST (European Cooperation in Science and Technology), 2015 yılı “Aksiyon” önerme koşulları, başvuru şekli ve değerlendirmelere ilişkin ayrıntılı bilgileri aşağıdaki web adresinde ilan etmiştir. *** http://www.cost.eu/participate/open_call  Söz konusu web sayfasında; aksiyon önerme süreci ile ilgili izlenmesi gereken adımlar, dikkat edilmesi gereken hususlar, önerilen aksiyonların değerlendirme sürecine ilişkin bilgiler ve örnek aksiyon önerisi şablonu yer almaktadır. Aksiyon önerileri; Şubat 2015’ten itibaren elektronik olarak en geç 24 Mart 2015 Brüksel saati ile öğlen 12.00’ye (Türkiye saati 13.00) kadar COST’a (http://www.cost.eu/participate/open_call  adresinden) sunulabilecektir. Çalıştığı bir araştırma konusu ile ilgili Aksiyon önermek isteyen araştırmacılarımızın ilgili web adresinde yer alan bilgileri dikkate alması önem arz etmektedir.

COST Nedir ? COST (European Cooperation in Science and Technology), Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği için oluşturulmuş olan ve ulusal kaynaklarla desteklenmiş araştırma projelerinin Avrupa düzeyinde koordinasyonunu sağlayan Hükümetler arası bir kuruluştur.   COST, 1971 yılında kurulmuş olup, Ülkemiz de kurucu üyeler arasında yer almaktadır. COST’un Ülkemizdeki bilimsel koordinatörlüğü TÜBİTAK tarafından yürütülmektedir. COST’un misyonu, Avrupalı araştırmacılar arasında etkileşim ve işbirliğini destekleyerek; Avrupa’yı barışçıl amaçlar için bilimsel ve teknik araştırmada güçlendirmektir. COST ulusal olarak desteklenen tüm alanlardaki araştırma projelerinin yürütücülerinin Avrupa düzeyinde oluşturulmuş ağlara (aksiyonlara) dahil olmalarını sağlamaktadır. Bu bilimsel konu başlıklarına “Aksiyon” denmektedir. Aksiyonlar, benzer çalışmalar yapan Avrupalı araştırmacıları bir araya getirmektedir. COST Aksiyon bütçesinden,  Aksiyon Yönetim Komitesi (MC) toplantıları, bilimsel çalıştay ve seminerler, kısa süreli bilimsel ziyaretler, kurslar ve araştırma konferansları ve yayım için maddi destekler sağlanmaktadır.

COST'a aksiyon önerisi http://www. cost ***COST'a aksiyon önerisi http://www.cost.eu/participate/open_call  sayfasından verilen linkler aracılığıyla yapılmaktadır.   COST için TÜBİTAK Teşvikleri COST'a aksiyon önermeyi teşvik etmek amacıyla, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programları kapsamında “COST Aksiyonu Teşvik Ödülü” tasarlanmıştır. COST Aksiyonu Teşvik Ödülü, COST’un ilgili birimi tarafından onaylanmış ve Kontratı imzalanmış olan aksiyonlarda, aksiyonun Teklif Sahibi (Proposer) konumunda bulunan araştırmacılara yöneliktir. COST Aksiyonu Teşvik Ödülü, her aksiyon için bir defaya mahsus olmak üzere ve aksiyon başladıktan sonra verilir.

COST Aksiyonu Teşvik Ödülü, kabul edilen aksiyon önerisinin konusu ulusal öncelikli alanlarımız (otomotiv, makine imalat, bilgi ve iletişim teknolojileri, savunma, uzay, sağlık, enerji, su, gıda) arasında ise 1003 Destek Programı Proje Yöneticisi Maksimum Aylık Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ) miktarının 3 katı olarak verilir.   COST Aksiyonu Teşvik Ödülü, kabul edilen aksiyon önerisinin konusu ulusal öncelikli alanlarımız arasında değilse, 1001 Destek Programı Proje Yürütücüsü Maksimum Aylık PTİ miktarının 3 katı olarak verilir. ***COST ile ilgili detaylı bilgiye www.cost.eu sayfasından ulaşabilirsiniz.