Taxim Lounge Hotel.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Kurumsal Talep Yönetim Sistemi İstemci Uygulaması
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Ses Kayıt Sistemi.
IP PBX.
Restaurant Yönetim Sistemi
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
NETSiS.
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Teknik Servis Programı
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
Azrael Online Hasta Takip Programı
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Örnek Veritabanı Yazılımı: Microsoft Access
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
NETSiS.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
AĞ PROTOKOLÜ.
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA
FORTEL F1xxx Serisi IP PBX Ailesinin Tanıtım ve Eğitimi
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
BURJ EL ARAB Diyap ÖZEL
Anet Founa Loglama Arayüzü
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
E-Fatura.
Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-FATURA SUNUMU.
CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
Logo Netsis B2B
KURUMSAL SUNUM.
MUHASEBE YEDEKLEME.
Tablet Menü.
Restoran Otomasyon Sistemi
Tablet Menü.
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
Active Directory.
SQL SERVER 2014 KURULUMU NASIL YAPILIR? SAVAŞ TUNÇER
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Sunum transkripti:

Taxim Lounge Hotel

Taxim Lounge Hotel’in 200 yıllık tarihi binası, orijinaline sadık kalınarak restore edilmiştir. Neoklasik dizaynlı 34 odası teknolojik ekipmanlarla desteklenen Taxim Lounge Hotel tarihle beraber iç içe bir tatil ortamı sunmaktadır.

Konum Konum olarak otelimiz Taksim gibi önemli bir turizm merkezinde olmasından dolayı yıl boyunca çok talep gören bir bölgededir.

Odalar King Oda, Queen Oda, Deluxe Oda, Single oda olmaz üzere otelde dört farklı şekilde odalar bulunmaktadır.

Özellikler Tüm odalarda ücretsiz wi-fi ve yemek servisi bulunmaktadır. Odaları birbirinden ayıran temel özellik ise m² dir.

Deluxe oda (27m²)

Queen Oda 17 m2

King Oda 27m²

Single Oda

Connected Oda Bu odanın diger odalardan farkı ise standart queen ve büyük tek kisilik odalar ayrı bir dıs kapıyla birbirine bağlıdır. Büyük aileler için büyük bir kolaylık olmakla birlikte istenild

Restoran Taxim Lounge Hotel bünyesinde bulunan ‘’Taximet Steak House’’ hem otelden, hem de dısarıdan gelen konuklara hizmet verirken Taksimet Steak House, aynı anda 80 kisiyi agırlayabiliyor. Taksimet Steak House'un menüsünde dünyaca meshur tatlardan özel steaklere; hamburger çesitlerinden peynir tabaklarına kadar birbirinden lezzetli seçenekler begeninize sunuluyor.

Taximet Steak House'da 200 yıllık bir sarnıcın üzerinde yemeğinizi afiyetle yiyebilirsiniz. Transparan görüntü ile desteklenmiş aydınlatmalı zemin, sizin için farklı bir deneyim olacak. Ateş tuğlalı duvarlar arasında kendinizi tarihin içinde gibi hissedebileceksiniz. Taximet'in sarap mahzeninden seçkin lezzetler, ahsap barda benzersiz kokteylleri tadın. Açılabilir yüksek camlarla çevrili kıs bahçesinde ise çok keyifli vakit geçireceksiniz.

Diğer Hizmetler Otelimizin hizmetleri ise; Açık Büfe A La Carte Restoran & Bar Araba Kiralama Yurt içi & Yurt Dısı Transfer Turistlik Gezi Turları

Sistem Her otelin olduğu gibi bizim de kullandığımız bir sistem bulunmaktadır. Genellikle Fidelio, Opera gibi sistemler kullanılırken şimdilerde yaygınlaşmış olan Sistem Otel de bu isimler arasında yerini aldı.

Neden Sistem Otel Programı? Kullanım kolaylığı. Türkçe, İngilizce,Rusça dillerinde kullanılabilir. Çoklu kullanıcı desteği. TC Kimlik No online sorgulama desteği. Polis ve Jandarma XML dosyası oluşturulurken, zaruri kimlik bilgilerinin tesbiti ve hızlı ulaşımı sağlanarak işlemin daha kolay ve hızlı biçimde yapılması Sistem tarafından sağlanır. Boş Xml dosyası hazırlanabilir. Özel gün ve bayramlar  sisteme tanıtılarak dönemsel Fiyat belirleme ve rezervasyon kabulünde kullanıcı yönlendirilir. Garanti,opsiyonel ve waitlist tipinde rezervasyon alınabilir. Parametrik yapısı ile özelleştirilerek ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılar. Müşteri bilgileri saklanır. Checkin esnasında aynı müşteri tanınarak müşteri bilgileri otomatik olarak sunulur. Müşterilerin fotoğraf, email, doğum günü , evlilik tarihi gibi bilgileri kayıt altına alınarak müşteri ilişkileri yönetimi etkinliği arttırılır. Müşteri kartı üzerinden müşterilere ait daha önceki konaklama ve harcama bilgilerine  ulaşılabilir. Acenteler ile dönemsel ve mevsimsel  fiyat anlaşmaları yapılabilir.

Audit işlemi esnasında Sistem kullanıcıyı detaylı olarak yönlendirerek işlemin hatasız ve kolay yapılmasını sağlar. Audit esnasında  arzu edilen raporlar email ile istenen kişilere otomatik olarak gönderilir. Auditte veritabanı yedeklemesi yapılır. Bu şekilde veri güvenliği sağlanır.Yedekler istenilen clienta otomatik kopyalanır. Güvenlik tasarımı kaçakları önleyici yapısı ile diğer yazılımlardan ayrılır. Ekran bazında kullanıcılara görüntüleme, kaydetme ve silme yetkileri dağıtımı sağlanır. Kullanıcı hareketleri gelişmiş loglama yapısı ile kayıt altına alınır. Görsel grafik seçenekleri  sunulur. Gelişmiş Raporlama modülü ile tesisin bütün verilerine tek ekran üzerinden ulaşılabilir. Raporlar MSExcel de dahil olmak üzere 6 değişik formatta saklanabilir. Oda planı ekranında renk ve yerleşim tercihi kullanıcı isteğine göre tasarlanabilir. Kullanıcı bazlı özel şifreleme ile veri ve işlem güvenlik  takibi sağlanır.

Oda tip tanımlamasında sınırlama  yoktur. Müşteri ve acente bazında kredilendirme takibi yapılabilir. 7/24  yerinde ve online destek sağlanır. Santral Modülünde destek verilen santral limiti yoktur. Bütün santrallare entegrasyon yapılabilir. Alcatel santralleri ile tam uyumludur.(Checkin,Checkout,Wake-up işlemleri desteklenir) TCP/IP Santrallerle entegredir. Windows 8 dahil tüm windows sürümleri ile çalışır. Sql Server 2005 -2008-2010-2012 Express ve tam sürümlerini destekler. Müşteri doğumgünü, karşılama ve uğurlarma mailleri otomatik olarak atılabilir. 5651 nolu kanuna uygun olarak internet erişim logu tutulabilir ve Hotspot yönetim işlemi programa entegredir. Program içerisinden wireless şifreleri müşteriye özel olarak verilebilir Netsis, Mikro, Logo ile tam muhasebe entegrasyonu vardır.