Devam etmek için bi tuşa basınız

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Advertisements

turRUS® Otomasyon Sistemi
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
ŞAHİN AKDAĞ.
BİLGİ GİRİŞ VE MESAJ PENCERELERİ. PROGRAM AKIŞI SIRASINDA BİLGİ VERMEK VE ONAY ALMAK İÇİN KULLANILAN MESAJ KUTULARIDIR. ÖRNEĞİN BİR PROGRAMDAN ÇIKARKEN.
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
MERAL ÖZARSLAN BETÜL KUBAT ÖMER FARUK BAY
EXCEL-2.
Powerpoint 2003 – Uzantısı .ppt Powerpoint 2010 – Uzantısı .pptx
Etkili Sunumlar İçin Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
CEIT 418 TEACHERTUBE. HAZIRLAYAN FATOŞ BORANSU
AKIŞ ŞEMALARI 2.DERS.
Power Pointle Etkili Sunum Yapmak Arş. Gör. Habibe KAZEZ
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
A.Ş. İnternet Destek Sistemi Kullanım Klavuzu. Destek Sistemi Adresi İnternet Tarayıcınızın Adres Kısmına /destek yazınız.
Başlat menüsü ve öğeleri
Giriş sayfasındaki animasyon Konu: Öğrenme Ürünleri Javascript
1 İNTERNET PROGRAMLAMA - 1 Bağlantılar Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu.
ÖYKÜ YAPRAKLARI (Story Boards)
CEIT 101 Teorik Emrah Soykan - Konu 8 -. Dosya ve Dizin(Klasör) Kavramı : Bilgisayarda yapılan çalışmalar( Yazı, resim, şekil, grafik vb.) daha sonra.
Ders Yazılımlarının Geliştirilmesi
Windows 3-B Çevirme'yi kullanma.:Windows 3-B Çevirme, aralarında hızlı bir şekilde dönmenizi sağlamak için pencerelerinizi üç.
HAYAT KAYNAĞIMIZ SU Etkili Sunu Hazırlama.
Senaryo/Etkileşim: Bu sayfada yazılımı tanıtan intro olacaktır.
Temel Bilgi Teknolojileri
Sahne Başlığı:Giriş Sahne Sayısı:001 Metin: Introyu geç Intro Grafik:
Yazar: Hüseyin Başar TURHAN Konu: Başkent Üniversitesi Kayıt İşlemleri Metin: Dosya Adı:tanıtım.doc Metin: Dosya Adı:tanıtım.doc Ses: Dosya Adı: Ses: Dosya.
5 Dakikalık Sesli Sunum Kaydı
TEKNOLOJİ VE TASARIM.
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ
- 1 - Microsoft PowerPoint (1) DERSİN AMACI PowerPoint ile etkili sunular hazırlamak Powerpoint ile hazırlanan sayfaları HTML olarak saklamak DERSİN.
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Outlook 2003 Programı Kullanımı
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Rapor ve Döküm Ayarları
Etwinning Plus öğretmenlerinin, eTwinning projenize dahil edilmesi
ABANT İ ZZET BAYSAL ÜN İ VERS İ TES İ B İ LG İ SAYAR VE Ö Ğ RET İ M TEKNOLOJ İ LER İ Ö Ğ RETMENL İĞİ  EMRULLAH TURHAN  FATMA İ ME  SERVET GÖKÇEK.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Nesne Yönelimli Programlama
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Adım Adım Algoritma.
SINIF : 1 DERS : HAYAT BİLGİSİ ÜNİTE : OKUL HEYECANIM
POWERPOINT 2010 KULLANIMI TEMEL SUNUM İŞLEMLERİ
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. RAPOR YAZIM ESASLARI Raporun Biçimsel Düzeni  Times New Roman, 11 punto, 1,15 satır aralığı kullanılacaktır.
HTML Dili ’ nin Genel Özellikleri. HTML Nedir? İşaretleme dili (HyperText Markup Language) Belirteçler (tags) W3 konsorsiyumu (Tim Berners-Lee) W3 konsorsiyumu.
Ders Yazılımlarının Geliştirilmesi ve Bilgisayar Destekli Öğretim Programları.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
HTML HTML Nedir? HTML Ne İşe Yarar?. HTML (HyperText Markup Language / Hareketli-Metin İşaretleme Dili) basitçe, tarayıcılarla görebileceğimiz, internet.
Grafik ve Animasyon-II FLASH CS5 Öğr.Gör. Onur BULUT.
KURTKÖY TİCARET MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
YAZILIM DEĞERLENDİRME
BDE İÇİN ETKİLİ DOKÜMANTASYON OLUŞTURMA
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
ACCESS GRUBU 5.SINIF MATEMATİK ÜÇ BOYUTLU GEOMETRİK CİSİMLER
2N® Lift8 Hızlı Programlama
Temel Bilgi Teknolojileri
Microsoft PowerPoint (1)
XPEECH S Serisi IVR Yükleme ve Tanımlama
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
powerPoint nedir
Bilişim Teknolojileri bilgi yarışması
AR-GE PROJE ve FİKİR PAZARI
BİLGİ GİRİŞ VE MESAJ PENCERELERİ
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
Sunum transkripti:

Devam etmek için bi tuşa basınız Kesirler Konu: Alper Büyükyıldız Sahne Başlığı: Kesirlere Giriş Sahne Sayısı: 0101 Metin: Comic Sans MS 36 punto Dosya Adı: Hazırlayan Alper BÜYÜKYILDIZ © 2006 Devam etmek için bi tuşa basınız Grafik: Dosya Adı: pizza.jpg Çıkış yardım Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: kullanıcıdan bir tuşa basması beklenmektedir Dallanma Yapısı: Çıkış 0104 yardım 0105

Sahne Başlığı: Çamlıca Sahne Sayısı: 0102 Kesirler Konu: Alper Büyükyıldız Sahne Başlığı: Çamlıca Sahne Sayısı: 0102 Metin: 20 punto Comic Sans MS Dosya Adı: Sahne Tasarımı: Grafik: Dosya Adı : ogretmen.jpg Çıkış Sorular Yardım Ses: Dosya Adı: ogretmen.mp3 Senaryo/Etkileşim: Öğretmen gezi programını sesli olarak açıklar, yanındaki balonda da konuşma metinleri gözükür. Daha sonra kullanıcının butonlardan birine basması beklenir Dallanma Yapısı: Çıkış 0104 Sorular 010101 yardım 0105

Sahne Başlığı: hadi pizza yiyelim Sahne Sayısı: 010101 Alper Büyükyıldız Konu: Kesirler Sahne Başlığı: hadi pizza yiyelim Sahne Sayısı: 010101 Metin: 20 punto comic sans Dosya Adı: yardım Grafik: Dosya Adı: semih.jpg, sema.jpg Konuşma Metinleri Cevaplar Çözüm Çıkış İleri Ses: Dosya Adı: semih.mp3, sema.mp3 Senaryo/Etkileşim: sema ve semih konuşarak durumu Anlatacaklar. Bu sırada konuşma metinleri ekranda Gözükecek.Kullanıcıdan da butonlardan birine Basması beklenmektedir. Dallanma Yapısı: Çıkış 0103 ileri 010201 Çözüm 010102 Cevap yardım 0105

Sahne Başlığı: hadi pizza yiyelim çözümü Sahne Sayısı: 010102 Kesirler Alper Büyükyıldız Konu: Sahne Başlığı: hadi pizza yiyelim çözümü Sahne Sayısı: 010102 Metin: Dosya Adı: Pizza.swf Grafik: Dosya Adı: Tekrar izle Geri Ses ve Animasyon: Dosya Adı: pizza.swf Senaryo/Etkileşim: pizza yiyelim sorusunun çözümünü gösteren sesli bir animasyon gösterilecek Kullanıcıdan butonlardan birine basması beklenecek. Dallanma Yapısı: Geri 010101 Tekrar İzle 010102

Sahne Başlığı: ne kadar doyduk Sahne Sayısı: 0103 kesirler Alper Büyükyıldız Konu: Sahne Başlığı: ne kadar doyduk Sahne Sayısı: 0103 Metin: Dosya Adı: Değerlendirme Doğru sayısı Grafik: Dosya Adı : yemek.jpg Yanlış sayısı Dönüt Mesajı Çıkış Testi Tekrar Et Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: kullanıcının yaptığı doğru ve yanlış Cevaplarıns sayısı gözükcek ve kullanıcıya bu sayılarla İlgili olarak bi dönüt mesajı görünecek Butonlardan birine basması beklenecek Dallanma Yapısı: 0104 çıkış Testi tekrar et 0102

Senaryo/Etkileşim: Programda kullanılan butonlar kesirler Alper Büyükyıldız Konu: Sahne Başlığı: yardım Sahne Sayısı: 0105 Metin: Dosya Adı: Yardım Butonlar ve tanımları geri Grafik: Dosya Adı: Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: Programda kullanılan butonlar Ve ne amaçla bulunduklarını anlatan resim ve metinler bulunacak Dallanma Yapısı: geri Geldiği sayfaya döner

Sahne Başlığı: Sahne Sayısı: Metin: Sahne Tasarımı: Grafik: Ses: Konu: Sahne Başlığı: Sahne Sayısı: Metin: Dosya Adı: Sahne Tasarımı: Grafik: Dosya Adı: Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: Dallanma Yapısı: Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton

Sahne Başlığı: Sahne Sayısı: Metin: Sahne Tasarımı: Grafik: Ses: Konu: Sahne Başlığı: Sahne Sayısı: Metin: Dosya Adı: Sahne Tasarımı: Grafik: Dosya Adı: Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: Dallanma Yapısı: Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton Buton

Çıkmak istediğinizden emin misiniz??? EVET HAYIR Konu: Sahne Başlığı: çıkış Sahne Sayısı: 0104 Metin: Dosya Adı: Çıkmak istediğinizden emin misiniz??? EVET HAYIR Grafik: Dosya Adı: Ses: Dosya Adı: Senaryo/Etkileşim: Evet veya hayır tuşlarına basarak Programdan çıkması beklenir Dallanma Yapısı: evet Programdan çıkar Geldiği sayfaya döner hayır