Tablet aktivasyonu yardım sayfası

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
Advertisements

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
RANDEVU SEKRETERLİK HİZMETLERİ
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
KURSUN HEDEFİ TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIMINI KAVRAMAK VE BİLGİSAYARI GÜNLÜK HAYATIMIZA YERLEŞTİRMEK.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
1 BDEM 203 – Yönetim Bilgi Sistemleri BÖLÜM Microsoft Excel 2010
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
BİLGİSAYARI AÇMA - KAPATMA
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
PROF. DR. NİZAMETTİN ERDURAN YARD. DOÇ.DR. ZEYNEP ÇİÇEK ÖNEM
Karmaşık yedekleme sorunlarına basit çözümler SQL yedekleme nasıl yapılır.
Tablet aktivasyonu yardım sayfası
Gaziçiftliği Anadolu Lisesi. TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ Tabletinizi Md. Yrd. Metin AKTÜRK’ten alınız. Tabletinizi alırken teslim tutanağını imzalamayı.
TABLET DAĞITIMI.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
hem.meb.gov.tr Kullanım Klavuzu
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Muhtar Bilgi Sistemi.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Microsoft EXCEL (1).
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
Tablet aktivasyonu yardım sayfası
KURUM BİLGİLERİNDE YANLIŞLIK OLAN ÖĞRETMENLERİN EBA ÜZERİNDEN
1-Aktivasyon yapılabilmesi için, kablosuz ağ olmalıdır.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
Şifreyi girdikten sonra Klavye simgesine tıklayarak ekranda tamam butonuna tıklayınız.
Fatih VPN Konica Minolta Çok Fonksiyonlu Yazıcı Ayarları
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
Tablet Uzaktan Yönetim Yazılımı (Mobil Device Management)
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR MODÜL -2: İŞLETİM SİSTEMİNDE MASA ÜSTÜ
Giriş Yapıldıktan sonra gelen EBA Ana sayfasından kullanıcı ismine tıklanıldığında açılan menüden öğrenci şifre seçilir Tablet aktivasyon İşlemleri Öğretmenlerin.
İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.
Ünite II: Bilgisayarı Kullanma ve Yönetme Basit Düzenlemeler Yapma Dosyaları Düzenleme Yazdırma.
Doküman Yönetim Sistemi (DYS) Kurulumu ve Ayarları
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
Airties Air5750 Modem Kurulumu
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Neler Öğreneceksiniz ? Windows ve temel bileşenleri,
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ONAY SUNUMUNA
DEĞERLENDİRME YAZILIMI
Sunum transkripti:

Tablet aktivasyonu yardım sayfası

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Tableti aktivasyon işlemine başlamadan önce bilinmesi gerekenler: Tabletler üretici firma tarafından okullara teslim edildikten sonra, okul yetkilisi tabletlerin teslim edileceği kullanıcıları tespit eder. Tabletler kullanıcılara bütün aparatları ile teslim edilir. Kullanıcılar bu dokümanda tarif edilen şekilde tableti aktive eder. Aktivasyon Okul içinde okulun kablosuz ağı üzerinden yapılmalıdır. ÖNEMLİ ! - Aktivasyon yapılabilmesi için, kablosuz ağ olmalıdır. - Kablosuz ağın mutlaka internet erişimi olmalıdır. - Tabletin en az %50 şarjı olmalıdır.

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 1 Tabletin sol üst arka köşesinde açma/kapama düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye 5-6 saniye basılı tutularak tablet açılır. Bu işlem yapıldığı halde açılmayan tabletlerin şarjı bitik demektir. Tablet şarj edilip işleme daha sonra devam edilmelidir.

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 1 Tableti açma işlemi yapıldıktan sonra, kullanıcının karşısına açılan ekran. 2 Tabletin açıldığı ortamda var olan kablosuz ağların listesi görüntülenir. 2 Altyapısı hazırlanan okullarda ‘f@tih’ ağı bulunmaktadır. ‘f@tih’ kablosuz ağı bulunan okullarda, tablet otomatik olarak bu ağa bağlanır. Eğer f@tih ağı yoksa bir sonraki sayfaya bakınız.

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 ‘f@tih’ kablosuz ağı olmayan okullarda, listelenen kablosuz ağlardan birine bağlanılır. Bunun için bağlanılmak istenen kablosuz ağın üzerine parmak ile dokunulur. 1 2 Kablosuz ağın parolasının girileceği pencere açılır. Kablosuz ağın parolası girilir. Bağlan düğmesine basılır. 2 3 3 4 4 Kablosuz ağ bağlantısı bu şekilde sağlanır.

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 3 1 Tabletin internet bağlantısı yapıldıktan sonra aktivasyon ekranı gelir. 4 2 2 Bağlanan kablosuz ağın sol tarafındaki simge diğerlerinden farklı olarak yeşil olur. Tablet kablosuz ağ üzerinden internete bağlandı ise dünya simgesi yeşil olur 5 6 3 Aktivasyon için öğretmenin/öğrencinin 11 haneli TC Kimlik Numarası girilir. 4 Öğretmenin/öğrencinin EBA şifresi girilir. 5 Aktive et düğmesine basar. 6 Artık tabletin aktivasyon işlemi başlamıştır.

Tableti aktive etme işlemi 3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 2 1 Girilen bilgilerin doğrulanmasından sonra aktivasyonun başarılı birşekilde gerçekleştiğini gösteren ekran gelir.. 4 Tablet kayıt numarası. 2 Aktivasyonu yapan öğretmenin/öğrencinin adı ve soyadı. 3 3 Aktivasyon işlemini tamamlama ve tableti kullanmaya başlamak için Başlat düğmesine basılır. 4 Artık tablet kullanıma açılmıştır.