Kurum Bilgileri Kurum AdıBOSTANİÇİ ANADOLU LİSESİ Kurum TürüANADOLU LİSESİ AdresVAN MERKEZ BOSTANİÇİ BELDESİ ESENDERE MAH. BARIŞ SOKAK Kurum Kodu751117Telefon0.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
BRİFİNG D O S Y A S I.
{ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLAR SINAV İŞ VE İŞLEMLERİ İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI.
TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 – 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
SEÇMELİ DERSLERİN UYGULANMASI
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Konak Anadolu Lisesi.
1 Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü – Stratejı Şubesi: İstatistik Bürosu.
EYLÜL 2013 T.C. KORGAN KAYMAKAMLIĞI Çiftlik Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü.
KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 28 – 29 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILACAK TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
İL ZÜMRE TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İSMET PAŞA ANADOLU LİSESİ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
YILDIRIM BEYAZIT İMKB TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM DERS BAŞARI ANALİZLERİ.
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
HARRAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ 1.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
2P METODUNDA B İ RL İ KTE ÇALIŞACAK BRANŞLAR. ANAOKULU Bir dönem için hedef kazanımlara yönelik 2 problem yada proje üretilir. Sınıf Öğretmeni + İngilizce.
GENEL TANITICI BİLGİLER
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

Kurum Bilgileri Kurum AdıBOSTANİÇİ ANADOLU LİSESİ Kurum TürüANADOLU LİSESİ AdresVAN MERKEZ BOSTANİÇİ BELDESİ ESENDERE MAH. BARIŞ SOKAK Kurum Kodu751117Telefon il VANFaks Web Sitesimebk12.meb.gov.tr

Sıra Okul Türü Hizmete Giriş Yılı 1ANADOLU2006

Aydın ACARSOY Okul Müdürü Hamza ÖNAYMüdür Yard.Görevlendirme Nadire ÖCALMüdür Yard. Sınıflara Göre Öğrenci Sayıları Kurum Türü9. Sınıf10. Sınıf11. Sınıf12. Sınıf Lise KIZERKEKKIZERKEKKIZERKEKKIZERKEK TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI: 730 DERSLİK SAYISI 13 ŞUBE SAYISI 26 DERS. DÜŞ. ÖĞRENCİ SAYISI 31

32 SıraBranşKadınErkekToplam 1Beden Eğitimi22 2Biyoloji11 3Coğrafya123 4Din Kült. ve Ahl.Bil.11 5Felsefe11 6Fizik11 7İngilizce123 8Kimya/Kimya Teknolojisi11 9Matematik Rehber Öğretmen Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi ve İletişim Tek.11 12Tarih134

SıraKullanım AlanıSayısı 9Derslik Sayısı13 11Fizik Laboratuarı Sayısı1 12Grup Rehberliği Odası1 13Kimya Laboratuarı Sayısı1 14Konferans Salonu Sayısı0 15Kütüphane Sayısı (Sınıf Kitaplıkları Hariç)1 23Revir ve Doktor Oda Sayısı0 24WC Sayısı4 25Yatakhane Sayisi(Kogus)0 26Yatakhane Sayisi(Oda)0

Pansiyonun Fiziki Kapasitesi Yatılı Öğrenci Sayıları Boş Kontenjan Parasız yatılıParalı Yatılı KızErkekKızErkekKızErkekKızErkek

9. SINIFLAR10. SINIFLAR11. SINIFLAR12. SINIFLAR ErkekKızErkekKızErkekKızErkekKız

Pansiyondan sorumlu Müd. Yrd. Belletmen0 0

Lojman Sayısı KaloriferliSobalı 00 LOJMAN SAYILARI SAYILARI

 Maddeler halinde mevcut sorun ve çözüm önerisi-eğitim kalitesini artırma önerileri(birden fazla slayt olabilir MEVCUT SORUNLARIMIZ 1- Okulumuz, beldenin dışında yapılmış olması nedeniyle okulumuzda güvenlik sorunları oluşabiliyor. 2- Beldenin dağınık olması nedeniyle öğrencilerin okula geliş ve gidiş problemleri 3- Okulun ikili eğitim yapıyor olmasından kaynaklanan problemler ( Erken başlayıp geç bitmesi gibi)

4- Velilerin öğrencilerini okutmak istememelerinden kaynaklı sorunlar. 5- Ortaokullardan öğrencilerin yeterince donanımlı olarak gelmemelerinden kaynaklı ( okuma-yazma zorluğu çeken öğrencilerin olmuş olması) sorunlar 6-Öğretmenlerin sık sık değişiyor olması ile boş geçen dersler ve ücretli öğretmenlerin motivasyon sorunları. 7-Öğrencilerin okula devamı sorunu 8-okulun fiziki yapısından kaynaklı sorunlar 9- Öğrencilerin sosyo-ekonomik durumlarından kaynaklı sorunlar

 1-Okullarda en az iki güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi  2-Öğrencilerin uzak mahallelerden okula güvenli bir şekilde taşınması  3-Okulun öğrenci yükü azaltılarak okulun normal eğitime geçirilmesi  4-Velilerin çocuklarını okullaştırmaları hususunda bilgilendirilmeleri hatta velilere yaptırımlar uygulanması  5-İlk ve ortaokullardaki eğitim ve öğretim kalitesinin artırılması

 6-Öğretmen sirkülasyonunu önleyecek tedbirlerin alınması: Pansiyon, yurt, lojman tahsisi ile ücretlerin iyileştirilmesi ( mahrumiyet bölgelerinde görev yapan tüm MEB personeline ücret konusunda pozitif ayrımcılık yapılması)  7-Öğrencilerin devam sorununun tüm ulusal ve yerel medya kullanılarak sonuçlarıyla birlikte en bir hafta gündemde kalması  8- Okulumuzun toplantılarını, etütlerini ve veli toplantılarını yapabileceği bir yeri mevcut değildir. Okulumuzun yan tarafına çok amaçlı bir salon yapılması.  9-Öğrenci velilerinin ekonomik olarak daha fazla desteklenmesi.

 öğretim yılında hazırladığımız matematik ve biyoloji projelerimiz TÜBİTAK komisyonunca seçilmediklerinden herhangi bir çalışma yapılmadı.  öğretim yılında matematik, kimya, coğrafya ile İngilizce alanları ile Comenius öğrenci programlarında okulumuz projeler uygulayacaktır. Bununla ilgili olarak öğretmenler ve öğrencilerle görüşülüp ortak çalışma yapılmasına karar verildi.