Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BRİFİNG D O S Y A S I.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BRİFİNG D O S Y A S I."— Sunum transkripti:

1 BRİFİNG D O S Y A S I

2 İLİ ERZURUM İLÇESİ PALANDÖKEN ADI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU

3 MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

4 I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Mehmet Akif Ersoy İlkokulu B- KURUM KODU : C TELEFONU : Fax: Ç E-MAİL : D WEB ADRESİ : E ADRESİ : Harput (Telsizler ) Mahallesi / ERZURUM F AMACI : Harput (Telsizler ) Mahallesinde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak. G SEVİYESİ : İlkokul Ğ ÖĞRENİM ŞEKLİ : İkili Öğretim H OKUTULAN YABANCI DİL: İNGİLİZCE I OKULDAKİ KİTAP SAYISI :

5 III.BÖLÜM A- OKULUN BİNA DURUMU : a)-Binanın Özellikleri : Okulumuz 1984 yılında mevcut bulunduğu yerdeki 9183m2 lik alanın 400 m2’sinin üzerine kurulmuş yılının Şubat ayında Eğitim-Öğretime açılmıştır. Okulumuz yapıldığında bahçe duvarları yapılmış, okulun ısınma sistemi Doğalgazlıdır. Su olarak şehir suyu kullanılmaktadır. Tuvaletler (WC) ler fosseptik çukur yerine şehir kanalizasyonuna bağlı olarak çalışmaktadır. .Okulumuzun çevresi önceden imar planına alındığından okulun çevre yolları imarlı olup ulaşım çat yolundan, Yenişehirden, Üniversiteden sağlanmaktadır. Telefon okulumuz adına postaneye kayıtlı (0442) nolu telefonla haberleşme sağlanmaktadır

6 A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak 1985 yılında
II.BÖLÜM A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. 24 yıldır burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası , 1 yardımcı Hizmetli Odası , 1 Öğretmen odası ve Tuvaletler mevcuttur.

7 b)-Laboratuar. : Okulumuzun mevcut laboratuarı yoktur
b)-Laboratuar : Okulumuzun mevcut laboratuarı yoktur. Fakat 2007 yılında laboratuar açılabilmesi için okul idaresi olarak girişimlerde bulunulmuş, Masa ve diğer araç gereçler temin edilerek okulumuza Laboratuar açılmıştır. c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Okulumuzun fiziki kapasitesi yetersiz olduğundan mevcut kütüphanemiz bulunmamaktadır. Kütüphane çok amaçlı salon bölümde hizmet vermektedir. Okulumuzun bütün sınıflarında öğretmen dolapları oluşturulmuş ve kitaplık kurulması için imkânlar sağlanmıştır. Okulumuzda çeşitli Ansiklopedik eserler ve mesleki eserlerin dışında 1000’e yakın hikâye kitabı bulunmaktadır. Kütüphane ve kitaplıkları zenginleştirmek için çalışmalar ilgili kol sorumluları ve öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.

8 d)-Depo ve ambar durumu
d)-Depo ve ambar durumu : Okulumuz binasının fiziki kapasitesi yetersiz olduğundan, arşiv-depo olarak kazan dairesindeki çelik dolaplar kullanmaktadır. e)-Diğer Sosyal Faaliyetler : Okulun bünyesinde spor salonu bulunmamaktadır. Okul bahçe alanı her türlü spor yapmaya elverişli olduğundan, bahçeye Basketbol-Voleybol sahaları yapılmış öğrencilerin beden eğitim derslerinde faydalanmaları sağlanmış.Okulumuz bodrum katında bir sınıf sabah halk eğitim vasıtasıyla makine nakış kursu açılmış yaklaşık 15 velimiz kurslara katılmaktadır.Ayrıca halkeğitim tarafından aile eğitimi pazartesi ,Salı günleri 15 veliye verilmektedir..Haftasonu sodes kapsamında 5.sınıf öğrencilere kurs verilmektedir. Okulun tatil olduğu zamanlarda ise mahallenin gençlerinin faydalanmaları için bahçe kullanılmasına müsaade edilmiştir f)-Bahçenin durumu : 1984 yılında tespiti yapılan ve okulumuza ayrılan arsanın tamamı 9183 m2 olup, bunun 400 m2’lik bölümüne okul inşa edilmiştir. Geri kalan alan ise okul bahçesi olarak kullanılmaktadır. Okul bahçesinin ihata duvarları zamanında yapılmış. Ağaçlandırma çalışmaları her yıl mevsiminde sürdürülmektedir. Yaklaşık ( 500)’ün üzerinde ağaç dikimi sağlanmış ve ciddi bir şekilde koruması yapılmaktadır. Her yıl okul bahçe düzenlemesi imkânlar ölçüsünde sürdürülmektedir. Okulun bahçe kapısı imarlı yola açılmıştır.

9 IV.BÖLÜM YÖNETİCİ SAYISI : Yönetici olarak standart kadroya göre okulumuzda (1) Bir Müdür- (1) Bir de Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır. ÖĞRETMEN SAYISI : Okulumuzun orta kısmı olmadığından sınıf öğretmenlerinden oluşan kadrosu aşağıya çıkarılmıştır. HİZMETLİ SAYISI : Okulumuzun genel temizlik düzeninin sağlamak üzere 2 yardımcı hizmetli görev yapmaktadır. Bunlardan 1 tanesi kadrolu görevli 1 tanesi ise belediyeden okulumuza görevlendirme verilmiştir.

10 ÖĞRETMENLER: 1. Gülgün AZMANOĞLU 2. Ayhan AZMANOĞLU 3. Serap YILMAZ 4. Tülay LÖKÇÜ 5. Fatih SUBAŞI 6. Fadime SİNİN 7. Elif ELİTOK 8. Ümit KURGU 9. Derya ÇEMÇ ( Anasınıfı )

11 Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM
ÖĞRENCİ SAYISI : Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM Anasınıfı GENEL TOPLAM:

12 YUVALI ÖĞRENCİ SAYISI :
Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM GENEL TOPLAM: TAŞIMALI ÖĞRENCİ SAYISI YUKARI YENİCE VE YAĞMURCUK KÖYLERİNDEN TOPLAM 8 ÖĞRENCİ

13 DEVAMSIZ ÖĞRENCİ SAYISI:
Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM : Anasınıfı GENEL TOPLAM : … …

14 MÜDÜR YARDIMCISI TEVHİT AKARSU

15 OKUL MÜDÜRÜ GÜVEN ÇARIKCIOĞLU


"BRİFİNG D O S Y A S I." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları