PROJEN İ N ADI: Camilerimizi Tanıyoruz PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O ğ uzlar ortaokulu PROJEN İ N AMACI: Ö ğ rencilere Camilerin Tanıtılması PROJEN İ N İ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
A2 LİLA SINIF ÖĞRETMENLER Gülay TURHAN-Nilgün ÖNCÜ BARAK
Advertisements

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kasım
Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi
İ ZC İ L İ K FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Fen Bilgisi.  Çağdaş, ders çalışmak için arkadaşlarını eve çağırdı. Derse başlamadan önce bir şeyler yeriz, diye düşündü.
YÖRESEL MİMARİ ÖZELLİKLERE UYGUN TİP KONUT PROJESİ EDİRNE EVLERİ
Şerife duran bilmeceler
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
REHBERL İ K SERV İ S İ SEM İ NER İ ’NE HOŞ GELD İ N İ Z! Yeni okul, yeni çevre, yeni insanlar… Ve işte bir birim; REHBERL İ K SERV İ S İ ! Tunahan ÇET.
Geçmişten Günümüze Hemşirelik Hizmetleri Yönetimi
“AYIN ÖĞRENCİSİ” PROJESİ
NOT TUTMA TEKNİKLERİ Not tutma: Bir konuşmacıyı ya da dersi dinlerken, okurken, gözlem yaparken,düşünürken, dinleyiciye/öğrenciye sunulan mesajı yeniden.
BAS İ T VE B İ LE Şİ K CÜMLE ETK İ NL İ KLER. Aşa ğ ıda ki verilen cümlelerin hangisinin basit, hangisinin bileşik oldu ğ unu bulmaya çalışalım. a) Soruları.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
EN İYİ MESLEKLER YARIŞI
(*TASLAK*) TBMM Sunum / Attila Özgit.
DÖNEMLERE GÖRE GELİŞİM GÖREVLERİ
…Egitimhane.com… EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSMETPAŞA ORTAOKULU
HERKES İ Ç İ N SPOR FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
PROJEN İ N ADI:ya ğ mur suyu sulama PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: o ğ uzlar Anadolu lisesi PROJEN İ N AMACI:kendi kendisine yeten bir okul olmak PROJEN İ N.
Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Eczane Çalışanlarının Eğitimi
TS EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KURMA VE BELGELENDİRME
Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi. Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi; Mavi Bayrak Kriterlerinden bir tanesi de plajın temiz olmasıdır. Bu konuda.
MASKEL İ “10”LAR MASKEL İ “10”LAR. PROJEMİZ ILGIN İ BRAH İ M SEV İ LAY KEREM DEFNE DO Ğ UKAN BÜ Ş RA YUNUS EMRE DUHAN İ SMET İ LAYDA AL İ.
Tömük Yeşilyurt İlköğretim Okulu 6.Sınıf Leyla YILMAZ
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİ.
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
OKUL SPORLARI FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLAR
BAŞAKŞEHİR EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ARAPÇA PROJE SINIFLARI
Master in Advanced European and International Studies.
BAŞARMAM İÇİN ENGELİM KALMADI
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM
e ğ itim - ö ğ retim yılından ba ş layarak altı temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi.
EĞİTİMİN TOPLUMSAL TEMELLERİ
PROJENİN ADI:Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Ağaççamı Ortaokulu PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesini Zenginleştirmek. PROJENİN İÇERİĞİ:Okulun.
COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I. BOZOK ORTAOKULU.
PROJENİN ADI: Kitaplarımı Paylaşıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesinin Zenginleştirilmesi.
Okula uyum konusunda: Öğretmen ve velilere müşavirlik
Bilgisayar Destekli Eğitim
Ailem dört kişiden oluşuyor.Annem, babam kardeşim Ayla ve ben.
İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.
EKO OKULLAR PROJESİ.
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
Okulöncesi dönemde okuma yazmaya hazırlık çalışmaları
Özel Gereksinimli Çocuklar
FEN BİLİMLERİ DERSİ 5.SINIFLAR HAFTALIK KONU DAĞILIMI 15 Eylül Eylül 2014 (1) İlk ders genelgesi, 5.Sınıf Fen Bilimleri müfredatının.
7-19 YA Ş A İ LE E Ğİ T İ M İ S İ BEL METE REHBER Ö Ğ RETMEN ULUS ORTAOKULU E Ğ ITIM Ö Ğ RETIM Y ı L ı.
MEHMET SİNAN DERELİ ORTAOKULU
PROJEN İ N ADI: HAYATIMIZ SATRANÇ PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR İ.O. PROJEN İ N AMACI: Satranç ö ğ retmek PROJEN İ N İ ÇER İĞİ :Satranc ile hayatında.
BEŞ PARMAK RESİM SERGİSİ
PROJENİN ADI: Atık pil kutusu PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: DERİNÖZ KAMBURLAR İ. PROJENİN AMACI: köyde kullanılan pillerin toplanarak geri dönüşüme gönderilmesi.
YILMAZKÖY ORTAOKULU COMENIUS İÇERİK PROJEN İ N HEDEFLER İ COMENIUS NED İ R ? PROJEN İ N ÖZET İ YILMAZKÖY ORTAOKULU PROJEN İ N ÇIKI Ş NOKTASI.
İBRAHİM KURŞUNGÖZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLARIN TANILAMA TAKVİMİ VE SINIF.
Mehmet ŞAHİN Toprak Sanayi İ.Ö.O./ÇORUM
FERAH ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ PSİKOLOJİK DANI$MA ve REHBERLİK SERVİSİ TANITIMI.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Ben İ m A İ lem Ailem dört kişiden oluşuyor.Annem, babam kardeşim Ayla ve ben.
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.

Hızlı Okuma Egzersizleri
Hızlı Okuma Egzersizleri
Hazırlayan; Meryem Naz AYDIN 5/A 313. Teknoloji geçmişten günümüze kadar ilerlemekte önceden tekerlek ve ampul gibi eşyalara baya özen gösterilirdi şimdi.
Sunum transkripti:

PROJEN İ N ADI: Camilerimizi Tanıyoruz PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O ğ uzlar ortaokulu PROJEN İ N AMACI: Ö ğ rencilere Camilerin Tanıtılması PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : O ğ uzlardaki Camilerin Ziyaret Edilmesi PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: İ zzet ŞAH İ N PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : 6. VE 7. sINIFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : O ğ uzlardaki Camiler BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: Ö ğ rencilerin Camilerdeki bölümleri tanımaları camilerimize olan ilginin artırılması

PROJEN İ N ADI: M ANGALA O YNUYORUM PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR ORTAOKULU PROJEN İ N AMACI: Ö Ğ RENCILERE M ANGALA O YUNUNUN T ANıTıLMASı PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : G EÇMIŞTEN G ELEN M ANGALA O YUNUNUN Ö Ğ RETIMI PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: Z EYNEP B İ ÇER- H ACER A YBÜKE HÖÇÜK PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : VE 8. SINIFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : SINIFLAR BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: P ROBLEM ÇÖZME BECERISI, TAKTIK GELIŞTIRME BECERISI, GEÇMIŞTEN GELEN OYUNLARA ILGI DUYMA

PROJEN İ N ADI : T EMIZ SıNıF TEMIZ OKUL PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR ORTAOKULU - O Ğ UZLAR İ MAM H ATIP O RTAOKULU PROJEN İ N AMACI: K IŞISEL TEMIZLIK VE ÇEVRE TEMIZLI Ğ INI KÜÇÜK YAŞLARDAN ITIBAREN AILE VE OKUL DESTE Ğ I ILE KAZANDıRMAK PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : H ER SıNıFıN KENDI SıNıF TEMIZLI Ğ INDEN SORUMLU OLMASı PROJE SONRASıNDA OKULUN EN TEMIZ SıNıFıNıN SEÇILMESI PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: F ADIME KESK İ N PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : T ÜM SıNıFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : SıNıFLAR BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: Ç EVRE TEMIZLI Ğ I BILINCINI KAZANDıRMAK, Ö Ğ RENCILERIN TEMIZLIKLE ILGILI BILGI DÜZEYINI ARTıRMAK

PROJEN İ N ADI: Y ERIM SENI KITAP PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR ORTAOKULU PROJEN İ N AMACI: Ö Ğ RENCILERE BILINÇLI VE ETKILI OKUMA ALıŞKANLı Ğ ı KAZANDıRMAK PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : O KUNAN KITAPLARDAN Ö Ğ RENCILERI SıNAV YAPıP BAŞARıLARıNA GÖRE ÖDÜLLENDIRMEK. PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: S EMRA K İ Z İ R, A RIF ARAR PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : T ÜM SINIFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : O KUL VE E V BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: E TKILI VE B ILINÇLI KITAP OKUMAYı, KITAP OKUMA SEVGISINI YAŞAMıNıN BIR PARÇASı HALINE GETIRIR.

PROJEN İ N ADI: E NGLISH F AIR PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR ORTAOKULU PROJEN İ N AMACI: Ö Ğ RENCILERIN IHTIYAÇLARıNA YÖNELIK INGILIZCEYI KULLANABILMELERI PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : O Ğ RENCILERIN HAZıRLADıKLARı ÖZGÜN ÇALıŞMALARı DI Ğ ER ARKADAŞLARıNA SUNMASı PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: E SRA B İ LG İ N PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : SINIFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : O KUL BAHÇESI BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: İ LGILERINE YÖNELIK ÖZGÜN ÇALıŞMALAR ÜRETIRLER. Ü RETTIKLERINI INGILIZCE DILINDE SUNARLAR, BASIT INGILIZCE DIALOGLARı BAŞLATıP, BU DIALOGLARı SÜRDÜRÜRLER.

PROJEN İ N ADI: A LERJILI Y AŞAM PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR ORTAOKULU PROJEN İ N AMACI: A ILELERE VE Ö Ğ RENCILERE BEBEKLIK ÇA Ğ ı ALERJIYI ANLATMAK PROJEN İ N İ ÇER İĞİ : B AŞTA SÜT ALERJISI OLMAK ÜZERE BEBEKLIK ÇA Ğ ı ALERJILERI TANıTMAK PROJEDE GÖREVL İ Ö Ğ RETMEN: Y ASEMIN MAC İ T PROJEDE SINIF SEV İ YES İ : VE 8. SINIFLAR PROJE UYGULAMA YER İ : SıNıFLA R BAŞLAMA TAR İ H İ : B İ T İ Ş TAR İ H İ : PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: A LERJI ILE MÜCADELEDE Ö Ğ RENCILERIN BILGILENDIRILMESI VE BU KONUDA BILINÇ KAZANDıRıLMASı